54 u ıstiyorum ama 54 beni istemiyor sanki
Ben daha okumadım16:00 dan beri 25 sayfa birikmişAllahım sizin çoluğunuz çocuğunuz kocanız işiniz gücünüz yok mu
Sagol canim
Afiyet olsunMenüm
09:00
1 armut
14:30
1 kase çorba -tarhana
Salata
4yk kavurma
1.5 b. ayran
16:00
Sütlü kahve
18:00
Yarım portakal
10 kadar leblebi
Su: 1,5
Spor: Evde 20 dk yürüme
Afiyet olsunDünkü menüm
Sabah 7:00
Salatalık kürü
şekersiz Türk kahvesi
Ara çaylar :)
Öğlen12:00
Kıymalı çorba
Ara: elma
Çaylar
Akşam 20:00
1,5 tabak Tutmaç çorbası
Yogurt
( taze fasulye yaptım ama yemedim bugün yerim inşallah )
Adım : 6700 yürüyüş içinde sayılır mı
Spor yok
Çok sevindim canımGünaydın kızlar, kırlarda papatya toplama moduna geçtim ve bu sabah geçen cumaya göre de eksideyim
Spor fazla yapamiyorum ki sinav haftasi ya zorlaniyorumAfiyet olsun.
Bu hafta beni geçeceksin galiba.
Dimi yaaa bende spor yapınca öyle hissediyorum...Sporumu yqptım ohhhhhhhhh vicdanım rahat
Ben işyerinde olduğumdan adımımı anca tamamlıyorum eve gidince de zıpzıp moduna giriyorumSporumu yqptım ohhhhhhhhh vicdanım rahat
Sabah 8 de evden çıkıyorum bende...sabah 6-6.30 gibi uyanip sporumu yapip kahvaltı yapiyorum. CikiyorumBen işyerinde olduğumdan adımımı anca tamamlıyorum eve gidince de zıpzıp moduna giriyorum
Normalde kız gündüz uyuyunca yapıyorsum ama bugün kahve keyfi yapayım diye erkenden yaptımDimi yaaa bende spor yapınca öyle hissediyorum...
Kolay gelsin canım adım atmak da güzel her yeri çalıştırıyorBen işyerinde olduğumdan adımımı anca tamamlıyorum eve gidince de zıpzıp moduna giriyorum
Cok iyi olmus...o uyuuncada dinlenirsin..spor ne yapiyorsun pilates annesiylemiNormalde kız gündüz uyuyunca yapıyorsum ama bugün kahve keyfi yapayım diye erkenden yaptım
Kolay gelsin canım adım atmak da güzel her yeri çalıştırıyor
Gunaydin canim maşallahGünaydın kızlar
Kacamaksiz bir gün olsun hepimiz için
Yumurtam kalmamis bende chia tohumlu puding yaptım kahvaltı niyetine
Nohut koydum ocağa ikindi gibi ondan yiyip akşamı yoğurtla kapatmayı planlıyorum
Dünkü artilarim gitmiş şimdi hedef cumaya eksi 1 düşmek
Gunaydin canim spor suanda zaten senin kilona gore degil yüruyus en guzeliGünaydın hanımlarspor konusunda buradan bende çok motive oluyorum normal de 100 üstü kilolarda çok spor vermiyor diyetisyenler ama yürümek bana iyi geliyor her akşam tüm yeme işleri bitince çocukları bırakıp yürüyorum hem bana iyi oluyor çok çocuksuz çok iyi geliyor
Cok.iyi yapıyorsun...sporların en.guzeli yürüyüş yapmak benceGünaydın hanımlarspor konusunda buradan bende çok motive oluyorum normal de 100 üstü kilolarda çok spor vermiyor diyetisyenler ama yürümek bana iyi geliyor her akşam tüm yeme işleri bitince çocukları bırakıp yürüyorum hem bana iyi oluyor çok çocuksuz çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?