Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Motivasyonumuz tam olsun yine kızlarr. güzel bir gün olsun inşallah. limonlu suyumu aldım yine elime içiyorum bakalım
ayy bende bugün zor içiyorum limonlu suyumu ne kerametse aslında severdim bööggğğ geldi artık galiba
kurufasulyeye baharat olarak ne attın canım
54 u ıstiyorum ama 54 beni istemiyor sanki

Sporla desteklemem lazim hafta sonunu hareketsiz gecirdim
Bu cuma zor ama diger cuma belki gorebilirim
bu hafta in. 54 ü haftaya inş. 53 ü görürsün temennim bu. ama en zor da verilen yelerdesin canım bi 62 ler bi de 57 ler zor gidiyo nedense
Ben işyerinde olduğumdan adımımı anca tamamlıyorum eve gidince de zıpzıp moduna giriyorum
sabahtan yapabilmek ne şans demi hasta olurum korkuma sabah spor yapıp çıkamıom evden pufff
Sabah 8 de evden çıkıyorum bende...sabah 6-6.30 gibi uyanip sporumu yapip kahvaltı yapiyorum. Cikiyorum
bende inşallah bu hafta erken kalkıp ders çalışıp gelmeye alıştırıyım kendimi harikasın canım
ayy inşallahhhhhhhhhhhhhh 3 günde eksi 1 mucize gibi valla
zaten yürüyüş şuan senin ilacın canım. ilerde yanına ek bişiler eklersin.. daha az kilolular 1 saat yürüyorsa sende 40 dk. yürürsün ama muhakkak sende çok şey değiştirir yürüyüş
Yumurta civcive döndü artık icimde
çok veren olmuş ama bu diyetle... nasıl bir şey seninki

10kilo veren varda o ben degilim bisey oluyo sıkılıyorum canimya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…