Bu hafta pilates annesi ile orta seviye pilates yapıyorum 30 dk birde karın yapı yakma programı var 20 dk onu yapıyorum 10 gün böyle devam edicemCok iyi olmus...o uyuuncada dinlenirsin..spor ne yapiyorsun pilates annesiylemi
Karin yapmada mi.pilatesBu hafta pilates annesi ile orta seviye pilates yapıyorum 30 dk birde karın yapı yakma programı var 20 dk onu yapıyorum 10 gün böyle devam edicem
Tartıldın mi bugun kaptanim kaçı gördünGecmisi okumam lazim cok üşeniyorum yaa
Hazir klavye kelimeleri hic fark etmedimKarın yağı yakma kız
3-4 gundur 56.5 da kaldimTartıldın mi bugun kaptanim kaçı gördün
Bravo.Ben de yaptım. Ohhh mis. Yapmayanlar düşünsün.Sporumu yqptım ohhhhhhhhh vicdanım rahat
Aslında sporu erken yapınca hiç kaçamak yapmak istemiyorum çok iyi oluyorBravo.Ben de yaptım. Ohhh mis. Yapmayanlar düşünsün.
Bravo.Ben de yaptım. Ohhh mis. Yapmayanlar düşünsün.
Senin yumurta diyeti nasıl gidiyor
Yumurta civcive döndü artık icimdeSenin yumurta diyeti nasıl gidiyor
Kanqtlanıp uçma dikkat etYumurta civcive döndü artık icimde
Yakinda oda olcak🕊🕊🕊Kanqtlanıp uçma dikkat et
Sen zaten gizli gizli isler beceriyosunHepsini takip ettim ben sorun yokbugünde günlük listeyi atarım daha iyi olur
ayy bende bugün zor içiyorum limonlu suyumu ne kerametse aslında severdim bööggğğ geldi artık galibaMotivasyonumuz tam olsun yine kızlarr. güzel bir gün olsun inşallah. limonlu suyumu aldım yine elime içiyorum bakalım
kurufasulyeye baharat olarak ne attın canımGünaydın....dünkü kuru fasulye etkisini gosterdi....ilk tartiya ciktigimda cumadan bile az gosterdisonra kizim cikti indi derken tartida kilo artti...ama olsun dunkunden daha - deyim..
Mezun olayim... persembeye kuru fasulye denicem aksam yemeğinde...benim bünye baklagille calisiyo gibi...
bu hafta in. 54 ü haftaya inş. 53 ü görürsün temennim bu. ama en zor da verilen yelerdesin canım bi 62 ler bi de 57 ler zor gidiyo nedense54 u ıstiyorum ama 54 beni istemiyor sanki
Sporla desteklemem lazim hafta sonunu hareketsiz gecirdim
Bu cuma zor ama diger cuma belki gorebilirim
sabahtan yapabilmek ne şans demi hasta olurum korkuma sabah spor yapıp çıkamıom evden pufffBen işyerinde olduğumdan adımımı anca tamamlıyorum eve gidince de zıpzıp moduna giriyorum
bende inşallah bu hafta erken kalkıp ders çalışıp gelmeye alıştırıyım kendimi harikasın canımSabah 8 de evden çıkıyorum bende...sabah 6-6.30 gibi uyanip sporumu yapip kahvaltı yapiyorum. Cikiyorum
ayy inşallahhhhhhhhhhhhhh 3 günde eksi 1 mucize gibi vallaGünaydın kızlar
Kacamaksiz bir gün olsun hepimiz için
Yumurtam kalmamis bende chia tohumlu puding yaptım kahvaltı niyetine
Nohut koydum ocağa ikindi gibi ondan yiyip akşamı yoğurtla kapatmayı planlıyorum
Dünkü artilarim gitmiş şimdi hedef cumaya eksi 1 düşmek
zaten yürüyüş şuan senin ilacın canım. ilerde yanına ek bişiler eklersin.. daha az kilolular 1 saat yürüyorsa sende 40 dk. yürürsün ama muhakkak sende çok şey değiştirir yürüyüşGünaydın hanımlarspor konusunda buradan bende çok motive oluyorum normal de 100 üstü kilolarda çok spor vermiyor diyetisyenler ama yürümek bana iyi geliyor her akşam tüm yeme işleri bitince çocukları bırakıp yürüyorum hem bana iyi oluyor çok çocuksuz çok iyi geliyor
çok veren olmuş ama bu diyetle... nasıl bir şey seninkiYumurta civcive döndü artık icimde
10kilo veren varda o ben degilim bisey oluyo sıkılıyorum canimyaayy bende bugün zor içiyorum limonlu suyumu ne kerametse aslında severdim bööggğğ geldi artık galiba
kurufasulyeye baharat olarak ne attın canım
bu hafta in. 54 ü haftaya inş. 53 ü görürsün temennim bu. ama en zor da verilen yelerdesin canım bi 62 ler bi de 57 ler zor gidiyo nedense
sabahtan yapabilmek ne şans demi hasta olurum korkuma sabah spor yapıp çıkamıom evden pufff
bende inşallah bu hafta erken kalkıp ders çalışıp gelmeye alıştırıyım kendimi harikasın canım
ayy inşallahhhhhhhhhhhhhh 3 günde eksi 1 mucize gibi valla
zaten yürüyüş şuan senin ilacın canım. ilerde yanına ek bişiler eklersin.. daha az kilolular 1 saat yürüyorsa sende 40 dk. yürürsün ama muhakkak sende çok şey değiştirir yürüyüş
çok veren olmuş ama bu diyetle... nasıl bir şey seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?