Bunu bence tek kişi bile yese sorun olmazKızlar , kaptanlarim
5 kabak 2 kaşık yulaf 2 yumurta 2 kk peynir 2 biber 5 Chery domates tuz baharat kullanarak pizza yaptım. 5 kişi yiyeceğiz. Sorun olmaz di mi?
Inşaallah hayat boyu alışkanlık haline getirizBen de çok severim yürümeyi. Belli kg ya ulaşınca bile yürümeyi düşünüyorum haftada bikaç gün 1 saat
Teşekkür ederim canımGecmis olsun cam.koruyucu cikinca olacağı tutmus...kötü olmus..insan üzülür
Bence herkes bunu yapmali...cabuk verilen kilo cabuk aliniyor...ve yagdan gitmiyor...
Ben seni çok iyi anlıyorum bende de Aburcubur tatlı bagimliligi var ve benim eşim market işletiyorDiyetisyene gidiyordum canım bu 2 haftadır gitmedim. Ama dediğin gibi tekrar başlayayım. O daha çok frenler beni. Yada bol bol alternatif sunuyor. Ya eşim zayıflıyorum diye mutlu olduğunu söylüyor ama inan mutfakta şuan torba torba cipsler çikolatalar kola enerji içeceği vs var. Çerez de cabası. Kendi vazgeçemiyor bunlardan. Hepte gözümün önünde yiyor bende ya geriliyor oda değişiyorum yada oturup yiyorum beraberkendince çaba harcadığını düşünüyor para kazanıp doktora verince görevini yapmış oluyor işte. Aslında çok yol katettim. İnsülin direncim 26dan 6.8e düştü. Troid vardı o değer düzeldi. 14 kg hafifledim. Ama inan destekten çok kösteklerle yaptım bunu. Kayınvalidem mesela hep yemeğe çağırır ve ısrarla yedirir. Gitmeyince küserler. Bende bir yere kadar dayanabiliyorum. Bak aylar oldu hamburger e hiç dayanamazdım yemiyorum tadını unuttum desem yeridir. Kola içmiyorum cips yemiyorum. Çikolata genelde bitter alıyorum. Ama şu pizza olayına da son vermeliyim.
Bi an yarin tarti gunu zannettim nasil korktumIyi geceler canlar eksilerle uyanalim inşaallah
Adet başladı krizde başladı. Mecbur oldu son ara öğünAfiyet olsun canımsadece akşamdan sonraki ara öğün olmasa dahami iyi olur
afiyet olsun canım..
AminCok zor şeyler yasamissin canim
Rabbim bundan sonrasında böyle şeyler yasatmasin
Takdir i ilahi deyip sabretmeye çalışıyoruzAh yavrum neler yaşamışsınAllah kızına ömür versin. Bebeğinin ömrü o kadarmış...cennette senden bir parça var şu anda çok üzülme...
AminCanım neler yaşamışsın neler...
Senin adına çok üzüldüm ama en iyi seni çeken bilir anlar...
Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin...
Amin Allah hepimizin evladını bağışlasın. Hep güzel günlerini görelimAllah kızına sağlıklı güzel ömür versin.Çok acılar yaşamışsin. İnşallah tekrar yaşamazsın.
İyi geceler kıslar
Sabah 8 de uyandım
500 ml su
2 kupa yeşilçay içtim
Kahvaltım 12 de
Eki Görüntüle 2803078
Ara öğün 15 de
1 kupa az sütlü türk kahvesi
Yarım portakal
3 minik kare bitter çikolata
Akşam 18.30 da
4 kaşık sebze yemeği
1 kaşık mantı
4 kaşık yoğurtlu kırmızı pancar salatası
1 adet tavuk kebap
Eki Görüntüle 2803075
3 lt su içtim
2 kupa bitki çayı içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Bugünün menüsu kahvaltı 09.30
1 haşlama yumurta
1 çatal peynir
7 zeytin
2 domates, maydonoz
2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen 13.30
Kıvırcık salatasi , 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam 17.30
1 tabak barbunya yemeği
Acı biber 8 adet
2 dilim çavdar ekmeği
Ara 22 .30
Türk kahvesi
Bugün adım spor yok
2 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
( Bugün iştahım pek yok iki gündür böyleyim )
Menum
11:00
Kapya biberli yum(1 yum ile)
1 tane yulafli keten tohumlu krep
4 zeytin 2 çatal peynir
Limonlu yesil cay
17.30
1 tabak mercimek çorbası
1 tane balık
1 tb ekmek
Sade turk kahvesi ve 2 çilek
Ev isi yaptim bugün yarın artık spor
Hayirli geceler
Bugünkü menüm sabah
2 yk kadar yumurtali kiyma
1 dilim ekmek
Ara 10 fındık 3 yk kısır
Aksam
3 yk mantar sote cok az ekmek
Madensuyu
Ara
Dibek kahvesi
Su 2.5 lt
Adim 5000
Zipzip-
Afiyet olsun kizlarsabah:çeyrek tost 1 yumurta şekersiz çay
öğlen: 1 elma
akşam:yeşil fasulye yogurt
detox suyu 2 litre su..
7000 adım atıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?