Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de çok severim yürümeyi. Belli kg ya ulaşınca bile yürümeyi düşünüyorum haftada bikaç gün 1 saat
Inşaallah hayat boyu alışkanlık haline getiriz ozaman makul miktarlarda keyif aldığımız besinlerden vicdan azabı çekmeden tuketebiliriz

Bugünün menüsu kahvaltı 09.30
1 haşlama yumurta
1 çatal peynir
7 zeytin
2 domates, maydonoz
2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen 13.30
Kıvırcık salatasi , 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam 17.30
1 tabak barbunya yemeği
Acı biber 8 adet
2 dilim çavdar ekmeği
Ara 22 .30
Türk kahvesi
Bugün adım spor yok
2 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
( Bugün iştahım pek yok iki gündür böyleyim )

Menum
11:00
Kapya biberli yum(1 yum ile)
1 tane yulafli keten tohumlu krep
4 zeytin 2 çatal peynir
Limonlu yesil cay

17.30
1 tabak mercimek çorbası
1 tane balık
1 tb ekmek

Sade turk kahvesi ve 2 çilek

Ev isi yaptim bugün yarın artık spor

Hayirli geceler

Ben seni çok iyi anlıyorum bende de Aburcubur tatlı bagimliligi var ve benim eşim market işletiyor Çocuklardan dolayı tatlida hamuriside yapiyorum .Eşim de gün içinde doğru düzgün bişey yemediği için akşamları ha bire yer . Anliycan benim içinde diyet yapmak çok zor ve eminim buradaki bütün hanımlarda aynı durumda yani biz diyet yapıyoruz diye cevremizdekileri kisitlayamayiz ki ..
Canım benim irademizi kuvvetlendirmek hayır demeyi öğrenmek zorundayız ..yoksa hedefe ulaşınca da İnan anlamazsin bile ne kadar hızlı verdiğin kiloları geri aldığıni
Kendimi bildim bile istahliyim 15 yıldır kilo alıp veriyorum artık öyle yoruldum ki bu durumdan illallah ettim Ve çok çok iyi anladım hamurisleri tatlı paketli gıdaları hayatından ciksrmiyinca tadımlık yemedikce istersen 30 kilo ver hiç anlamı yok onlar geri geliyor

Cok zor şeyler yasamissin canim
Rabbim bundan sonrasında böyle şeyler yasatmasin
Amin
Ah yavrum neler yaşamışsın Allah kızına ömür versin. Bebeğinin ömrü o kadarmış...cennette senden bir parça var şu anda çok üzülme...
Takdir i ilahi deyip sabretmeye çalışıyoruz
Canım neler yaşamışsın neler...
Senin adına çok üzüldüm ama en iyi seni çeken bilir anlar...
Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin...
Amin
Allah kızına sağlıklı güzel ömür versin. Çok acılar yaşamışsin. İnşallah tekrar yaşamazsın.
Amin Allah hepimizin evladını bağışlasın. Hep güzel günlerini görelim

Bugünkü menüm sabah
2 yk kadar yumurtali kiyma
1 dilim ekmek
Ara 10 fındık 3 yk kısır
Aksam
3 yk mantar sote cok az ekmek
Madensuyu
Ara
Dibek kahvesi
Su 2.5 lt
Adim 5000
Zipzip-

sabah:çeyrek tost 1 yumurta şekersiz çay

öğlen: 1 elma

akşam:yeşil fasulye yogurt

detox suyu 2 litre su..

7000 adım atıldı
Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…