- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canimMenu sali
Sabah
2 dlm kizarmis tam bugday
1 kk peynir
Yesillik
1 tk fistik ezmesi
Öğlen
80g tonla salata
1 bardak ayran
2 dlm wasa
Ara
Sütlü kahve
10 findik
Aksam
5yk sebzeli et haslama
Salata
1bardak ayran
Su:3 lt (1ltsi odem) spor:Zipzip- E Elif_Eylul
Günaydın ablacimGünaydıııııııınn
Filizcim gece kıyamet gibiydi rüzgarın sesi çok korkuttu neyse sakin bir hava var şimdilik ama bayağı soğuk burası...sende durumlar nasıl? Güzel bir gün gecirmeni dilerim.Günaydın ablacim
Madamim sağlıklı günleriniz olsun... kullanıyorum deyince beni bir korku aldı... dikkatli olun kuzum ...Her bünye aynı tepkiyi vermiyor işte abla ben bazen kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım hatta annem hipertansiyon hastası o da bazen kullanır
KahramanımsinValla çok açım bu saatte yemeyip uyuyacağım tabi ki. Akşam eşim tatlı almış hiç yemedim komşum çaya çağırmıştı kurabiye kek vardı tadına bile bakmadım. böyle yaparak ilerleyebilirim sıkıldım kilomdan cuma eksi görmek istiyorum
Aksam esti ama okadar siddetli değildi sadece soguk var yagmur yagdi zaten ama simdi baslamis olabilirFilizcim gece kıyamet gibiydi rüzgarın sesi çok korkuttu neyse sakin bir hava var şimdilik ama bayağı soğuk burası...sende durumlar nasıl? Güzel bir gün gecirmeni dilerim.
Sağol canımAfiyet olsun kizlar
Oy kıyamam küçük kuzuma Rabbim ağrısız sızısız bir an önce çıkarması için yardımcınız olsun canımİyi geceler uykusuzluktan öluyorum iki gundur uyumuyor ponpikim ust ikinci dis geliyorama menumu yazmaliyim dimi :)
Afiyet olsun canımMenu sali
Sabah
2 dlm kizarmis tam bugday
1 kk peynir
Yesillik
1 tk fistik ezmesi
Öğlen
80g tonla salata
1 bardak ayran
2 dlm wasa
Ara
Sütlü kahve
10 findik
Aksam
5yk sebzeli et haslama
Salata
1bardak ayran
Su:3 lt (1ltsi odem) spor:Zipzip- E Elif_Eylul
Gunaydin canimBuz gibi bir mart sabahından hepinize sımsıcak günaydın kıslarcumaya 2 kala müthiş güzel menülerle sporlarla kapatalim bu günü insaAllah
Gunaydin canim migim olmussunGünaydin...
Gunaydin canim öyleymiş vallaaa bizim burasida cok sogukKarli bir Ankara sabahindan Gunaydin
Gunaydin canimGünaydın kızlar Ankara ya kar yağıyorenerjim yerine gelir inşallah artık bu hafta değişik geçti benim için burdayım son 2 gün hayırlısı
Gunaydin canimGünaydın herkese
çok kısa ve özGunaydin canim
Gunaydin canim migim olmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?