Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inş.narincim...78 rakamı benim hep dönüm noktam oluyo...hazirandada tekrar başladığımda 78,80 dü kilom ve montiye başladığım ilk hafta 3,5 kilo vermiştim,hatta bireyseldede 1.olmuştum...şimdi niye olmaasınki...

o zaman birinci belli ikinci kim olacak bizden acaba

akşama otlu omlet yapsam kaç gündür sebze yiyoruz et yada tavukta yapmak istemiyorumm bolca bayramda tükettik olur mu kızlar sizce ekmek yemeden sadece omletten yesem uygunmudur diyete

kirazzz birinci değilll benim birincii hahahah

bu arada 5000 .ci sayfamız hayırlı ugurlu olsunnn ne çene pardon ne parmaklar varmış bizdede mübarek en çok biz paylaşımda bulunmuşuz galibaa

ben kaçtım kendinize çok iyi bakın saglıklı az kalorili yiyeceklerle kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorummm

daha kıçımı yeni yere koydum kızlar yaaa bi de sevgilimden trip yedim

canımm üzülme ben de akşam tartıldım 64.7 geldimm ne olacak bizim halimiz hiç bilmiyorum..kızlar ben bu aralar ingilizce çalışmaya çalışıyorum bu yüzden paylaşımlarım çok az oluyor..öğrencilik benden geçmiş aslında verimli de çalışamıyorum ama 5 aralıkta izmir de ingilizce sınavım var..iyi çalışırsam gideceğim ama dediğim gibi verimli çalışamıyorum umutsuzum kilo konusu gibi onda da

safişcim çok azimlisin ve karşılığını da alıyorsun bitanem tebrik ederim canım seni

günnaaaydııınnn bgnn burada kimse olmucak galibaaa tek ben mi çalışıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…