inş.narincim...78 rakamı benim hep dönüm noktam oluyo...hazirandada tekrar başladığımda 78,80 dü kilom ve montiye başladığım ilk hafta 3,5 kilo vermiştim,hatta bireyseldede 1.olmuştum...şimdi niye olmaasınki...
şu saate kadar herşey yolunda kızlarakşam menümün son haliyle yazarımmm
aynen benimde öle narincim...herşey yolunda...bende akşama mercimek çorbası ve salata yapıcam,çorba oldumu yanına başka bişi istemiyoruz kocişimle
hafta sonu bolca uyuyun börekler kurabiyeler pastalar yiyin..
bol yağmurlu çorum sabahından günaydın hepinize fıstıklar...hayırlı cumalar olsun
kızlar en son pazartesi tartılmıştım ve kilom 76 idi,yani bayram faciası 900 gr dı ama bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni şok etti...78,44 günde nasıl bu kadar kilo aldım anlamadım,regl dönemim yaklaştı,ama bu kadar fark edermi. ..bu sabah çizmelerimin fermuarını bile zor çektim,bacaklarım acaip şişti...hiç böle olmamıştım
ama tabi bunlar bahane değil,takımı bu hafta gümleten ben olucam galiba,çok çok üzgünüm...hepiniz oklavaları sallayın bana...en ağır cezaları verin
haftaya kesinlikle tekrar 75 lere inmem lazım...bunu içinde elimden ne geliyosa yapıcam söz veriyorum size
Günaydınnnn güzellerriiimm nasılsınız bakalım haftanın son iş günü ve kilo bildirimi sabahında......
Hemencecik kilomu bildireyim güzellerrrrrr
12.11.2010 CUMA : 61.9 kg.
22.11.2010 PAZARTESİ : 62.1 kg.
26.11.2010 CUMA : 60.7 kg.
Sanırsam bayram öncesi bildirim yaptığımz kilo baz alınacak değilmi nazlım....
Yani bu durumda ben 61.9 kg. - 60.7 kg. = 1.20 kg. vermiş oluyorum....
günnaaaydııınnn bgnn burada kimse olmucak galibaaa tek ben mi çalışıyorummmm
günaydın şekerler
miraycım bende çalışanlardanım :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?