Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

elifçim bu yemeklerin hepsi montiye uygun içine havuç pirinş un falan karıştırmadıgın takdirde...

elifçim balık ,tavuk ,mantar ,spagetti (8 dakikalık),fırında kabak kızartması ,brokoli,bir sürü seçenek var aslında benim öglen yemeklerim uysa bende monti yapacagım ama her öglen dışardan da olmuyor yani bence monticeee bişeyler yapacagım artık

öyle yapalım canımcım yanımızda yemek getirelim en mantıklısı o

kirazım bayramın acısı çıkıyor güzelim .. u nönüşü yap hemen bunun sonu yok nere kadar artaçaksın ....
elifçim bu yemeklerin hepsi montiye uygun içine havuç pirinş un falan karıştırmadıgın takdirde...
narinim dün tarçın yapacagım diyordun ...
senin benim gibi şeker düşme ve sık acıkma problemin var canım ... kesin öneriyorum sana inan bana devamlı alışkanlık haline getir . farki göreceksin ....

mesela aklıma gelenleri yazayım ben eklemeler yapalım liste çıkartayım

ıspanak
karnıbahar
pırasa
barbunya
taze fasulye
nohut
kurufasulye

olarr tabisi
pirinçsiz ıspanak
prinçsiz ve havuç pırasa,
etsiz barbunya kuru fasulye nohut
etlide olabilir taze fasulye

bunlara uyarsan olur şeker.....

ek olarak beyaz lahana yersen kapuskada yapabilirsin cancanmontiye uygun

kocama ver eti başka bişey istemez ekmeksiz yemek yiyemez o da

bu erkeklerin hepsi etçillll uyuzlarrrr

woowww harikasın bebeğim bu hırsla devam et eminim göreceksin 67 yi sen bebekim....

aynen

hayırlı cumalar kıslar........

hayırlı cumalar abla hoşgeldin :78:

canımın içi sende elif gibi yap evden getir çocuklu olunca zor oluyor biliyorum ama bunlar bizim iyiliğimiz için bir süre sonra alışırsın

ablacım anlat azcık ne yapıyon ne ediyon?

selam verip kaçma hemen :97:
kaçmıyom elifim monti linkinde kilo listesi yapıcam hazır girmişken ...
sabah bi güzel yürüdüm hava miss ardındanda tepindim bi güzel duş aldım . oh ..sonrada yarım hatimim vardı biraz okudum ... namazımı kıldım vede bir arkadaşım için tericiyye başladım .rabbım kabul etsin ...
şindide pc başına kısların killarını toplarlayım ....

aeben abla dün yapmadım unuttum :78: ama kesinlikle deneyeceğim sen tafsiye ediyorsan muhakkak işe yarıyordur buna eminim

çok hamaratsın maşallah ablam

özledim seni ondan takılıyorum

oklavalarını bile özledim :76: baktım sen buraya gelmiyon ben montiye geldim artık

hatırlatayım kıslar yarıştasınız ben hekemim taraflı olamıyorum emme hafta sonu kaçırırsanız cumaya toplaması zor oluyor HATIRLATAYIM DİDİM ...

kardeş takım listeniz doğru
bugün liste sıralama sırası bnde sanırım
onun için geç bildirim yapacam habernz olsun

aeben abla dün yapmadım unuttum :78: Ama kesinlikle deneyeceğim sen tafsiye ediyorsan muhakkak işe yarıyordur buna eminim
eminim narınım . Işde bile ye kıs tarçınla küçük yogurtlardan aldır hade ne duruyon ...
Inan emin olmadıgım bişiyi sizlere bu kadar üstelemem ...
çok hamaratsın maşallah ablam

özledim seni ondan takılıyorum

Oklavalarını bile özledim :76: Baktım sen buraya gelmiyon ben montiye geldim artık

gel elifim ya huyumuzdan ya suyumuzdan ...

insan böyle yapınca nasılda kendine karşı huzurlu oluyor değilmi abla ben namazlarımı kılıp sporumu yapıp diyetime dikkat ettiğim gün resmen kanatlarım varmış gibi uçuyorum

kızlar eşim senede 2 kere cumaya gider bugünde gidesi gelmiş 2010 bitiyoryaa tövbe tövbe Yarabbim herneyse adamın bayramda aldıgı 80.00 tl lik daha 5 kere giymediği ayakkabıyı çalmışlar.çokda begenerek almıştı gelmiş sinirden gülüyor hoca camiyi boşalttırmış orda kalan ayakkabılar varmış onlardan birini vermiş ayagına ne diyeyim yaa Allah ıslah etsin

eminim narınım . Işde bile ye kıs tarçınla küçük yogurtlardan aldır hade ne duruyon ...
Inan emin olmadıgım bişiyi sizlere bu kadar üstelemem ...

eve gider gitmez mutlaka deneyeceğim abla iştahıda kesiyormu ben bu ara çok iştahlıyım

aeben ablaam ben yarın çalışıyorumm valla o yüzden kaçamak zor

8. TAKIM * *182.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 99,7 / 102,3 / -2,6 / -2,61% )
AySeCeYlİn ( 62,0 / 62,8 / -0,8 / -1,29% )
azra_sila ( 115,0 / 118,0 / -3,0 / -2,61% )
asutaha ( 80,8 / 80,8 / 0,0 / 0,00% )
çokoprens ( 56,3 / 56,6 / -0,3 / -0,53% )
elimphia ( 88,2 / 91,0 / -2,8 / -3,17% )
handerya ( 72,6 / 72,6 / 0,0 / 0,00% )
nightwinglover ( 82,7 / 83,2 / -0,5 / -0,60% )
ugurlucum (83,8) geri dönmek üzere ayrıldı
SEHERYILDIZI ( 85,7 / 85,7 0,0 / 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 743,0 / 753,0 / -10,0 / -1,35% )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…