- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
elifçim bu yemeklerin hepsi montiye uygun içine havuç pirinş un falan karıştırmadıgın takdirde...
hayırlı cumalar kıslar........
elifçim balık ,tavuk ,mantar ,spagetti (8 dakikalık),fırında kabak kızartması ,brokoli,bir sürü seçenek var aslında benim öglen yemeklerim uysa bende monti yapacagım ama her öglen dışardan da olmuyor yani bence monticeee bişeyler yapacagım artık
kirazım bayramın acısı çıkıyor güzelim .. u nönüşü yap hemen bunun sonu yok nere kadar artaçaksın ....bol yağmurlu çorum sabahından günaydın hepinize fıstıklar...hayırlı cumalar olsun
kızlar en son pazartesi tartılmıştım ve kilom 76 idi,yani bayram faciası 900 gr dı ama bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni şok etti...78,44 günde nasıl bu kadar kilo aldım anlamadım,regl dönemim yaklaştı,ama bu kadar fark edermi. ..bu sabah çizmelerimin fermuarını bile zor çektim,bacaklarım acaip şişti...hiç böle olmamıştım
ama tabi bunlar bahane değil,takımı bu hafta gümleten ben olucam galiba,çok çok üzgünüm...hepiniz oklavaları sallayın bana...en ağır cezaları verin
haftaya kesinlikle tekrar 75 lere inmem lazım...bunu içinde elimden ne geliyosa yapıcam söz veriyorum size
narinim dün tarçın yapacagım diyordun ...elifçim bu yemeklerin hepsi montiye uygun içine havuç pirinş un falan karıştırmadıgın takdirde...
mesela aklıma gelenleri yazayım ben eklemeler yapalım liste çıkartayım
ıspanak
karnıbahar
pırasa
barbunya
taze fasulye
nohut
kurufasulye
kocama ver eti başka bişey istemezekmeksiz yemek yiyemez o da
safişçim madem hedefimi küçük buluyorsunnn arkadaşına daha güzel kiloları layık görüyorsun bende hedefimi 67 olarak belirliyorum nede olsa haftaya cuma kadar aldıgım bu fazlalıkları verince daha rahatlamış olacagımmm :82:
elifçim bu yemeklerin hepsi montiye uygun içine havuç pirinş un falan karıştırmadıgın takdirde...
hayırlı cumalar kıslar........
elifçim balık ,tavuk ,mantar ,spagetti (8 dakikalık),fırında kabak kızartması ,brokoli,bir sürü seçenek var aslında benim öglen yemeklerim uysa bende monti yapacagım ama her öglen dışardan da olmuyor yani bence monticeee bişeyler yapacagım artık
öyle yapalım canımcım yanımızda yemek getirelim en mantıklısı o
kaçmıyom elifim monti linkinde kilo listesi yapıcam hazır girmişken ...
ablacım anlat azcık ne yapıyon ne ediyon?
selam verip kaçma hemen :97:
sabah bi güzel yürüdüm hava miss ardındanda tepindim bi güzel duş aldım . oh ..sonrada yarım hatimim vardı biraz okudum ... namazımı kıldım vede bir arkadaşım için tericiyye başladım .rabbım kabul etsin ...
şindide pc başına kısların killarını toplarlayım ....
eminim narınım . Işde bile ye kıs tarçınla küçük yogurtlardan aldır hade ne duruyon ...aeben abla dün yapmadım unuttum :78: Ama kesinlikle deneyeceğim sen tafsiye ediyorsan muhakkak işe yarıyordur buna eminim
çok hamaratsın maşallah ablam
özledim seni ondan takılıyorum
Oklavalarını bile özledim :76: Baktım sen buraya gelmiyon ben montiye geldim artık
sabah bi güzel yürüdüm hava miss ardındanda tepindim bi güzel duş aldım . oh ..sonrada yarım hatimim vardı biraz okudum ... namazımı kıldım vede bir arkadaşım için tericiyye başladım .rabbım kabul etsin ...
şindide pc başına kısların killarını toplarlayım ....
eminim narınım . Işde bile ye kıs tarçınla küçük yogurtlardan aldır hade ne duruyon ...
Inan emin olmadıgım bişiyi sizlere bu kadar üstelemem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?