Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben santraldeki arkadaşın yeriNe baktım ONDAN SESİM ÇIKMADI . Cuma vakti kimse olmadığı için o yemek yiyene kadar onun yerine bakıyorum

Son düzenleme:

listeniz tamamdır azracığım

bütün takımlarınkine nereden bakıyorduk güzeller

eve gider gitmez mutlaka deneyeceğim abla Iştahıda kesiyormu ben bu ara çok iştahlıyım

narinim niye tavsiye etik yav..... Iştah kesiyor.. çabuk açıktırmıyor ..tatlılara karşı dayanma güçü veriyor tınlamıyorsun yane ... Canlıklık veriyor halsizligin gidiyor ... Daha ne olsun gariiiii....:84::84:

Son düzenleme:
valla yarış için zamanlama süper arkadaşlar.
ben dünden gaza geldim.
dün akşam 2 saat pedal çevirdim.
bugün dökülüyorum.ama mutluyum.:97:
yarışa hazırım.

mimu senide özellikle tebrik ederim canım.kilo verdiğin ve bayramda cozutmayan tek kişi olduğun için.
zilan ve safiş sizide kutlarım canlarım.
yunuttuğum varsa özür.:96:

Ben dünden gaza geldim.
Dün akşam 2 saat pedal çevirdim.
Bugün dökülüyorum.ama mutluyum.:97:
Yarışa hazırım.

vayyy süpersin ablam . Bu hafta vericez kiloları 4. Takımı yeneceğiz

alışveriş yaptım geldim kızlar...aktarda ne varsa aldım...zencefil,zerdaçal,karanfil,karabiber,tarçın...
sonra meyve,süt,leblebi...öğlen yemekte pilav,karnıyarık tulumba vardı...bende eskiden olduğu gibi süt ve leblebiyle öğün yapıyorum...belki tam monti yapamıcam ama en azından kıyısından köşesinden uygulamaya çalışıcam

harikaymış ablam yaa ohalde hemen bugün başlıyorummmm
ben dünden gaza geldim.
dün akşam 2 saat pedal çevirdim.
bugün dökülüyorum.ama mutluyum.:97:
yarışa hazırım.

işte budur

kirazcım harikasın canım haftaya bireyselde derece bilem yaparsın sen bu azimle

topic canlanınca motivasyonumuzda artıyor ayy neydi o öyle bayram dönüşü in cin top oynuyordu kasvet karamsar bi hava vardı .maşallah şuan herkes adapte olmuş bi şekilde yeni bir yarış haftasına başladık inşallah alnımızın akıylada birinci olacagız :65:

herkes adapte olunca daha güzel ilerliyoruz

herkes adapte olunca daha güzel ilerliyoruz

evet aynen katılıyorum . Sabah menüyü belirleyip buraya yazınca daha güzel oluyor onun dışana istesemde çıkamıyorum . Yaşasın liste yapmak ve sabahın köründe buraya yazmak .

gerçekten bayramdan sonra hepimizde bir rehavet vardı.
hatta ben ara vermeyi bile aklımdan geçirdim.
ama şimdiii.tutmayın beni spora gitcem.
akşam yazarım sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…