- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
nazlişkom nbr?
akşam olsa da yatsak
günaydın kirazım çok sevindim ödemini atmış olmana bende deneyeceğim bu iksirigünaydın fıstıklar...nazlım,elifim,miraycım
kızlarcım dünü kazasız belasız atlattım,akşamda safişimin dediği kürü uyguladım,resmen wc ye taşındım diyebilirim,ve sabah dayanamadım tartıldım,gözlerime inanamadım yaa...denmekki vücudum gerçekten ödem yapmış,inş.cumaya çok güzel bildirimler yapıcam
miraycımm kork benden kuşum
günaydın fıstıklar...nazlım,elifim,miraycım
kızlarcım dünü kazasız belasız atlattım,akşamda safişimin dediği kürü uyguladım,resmen wc ye taşındım diyebilirim,ve sabah dayanamadım tartıldım,gözlerime inanamadım yaa...denmekki vücudum gerçekten ödem yapmış,inş.cumaya çok güzel bildirimler yapıcam
miraycımm kork benden kuşum
sağol canım bende iyiyim evet akşam olsada yatsak dün gece çok fırtına vardı bide onun etkisiyle camdan uğuldama sesleri falan geliyordu tabi tıkırtılar bende korktum uyuyamadım . eşimi uyandırdım ona sarılıp uyudum sonra ama yinede çok uykum var .:82::82:
dün akşaam ben salondan geçerken babam anneme küçücük kalcak bu demiş:d çok hoşuma gitti
babam kiloya takıntılıdır da
benimde son 15 dk kaldı çıkmama ben akşam temizliğimi yaptım akşama misafirim var gidip yemek yapacağım .....cumartesileri böyle Allah'tan
gerçi kadınlara iş bitmiyo ki cts eve gidip temizlik yapıyorum
pazar günü sadece kocişe ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?