Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar ben doğum yapali 4 ay oldu ama doğumdan bu yana regli olmadım yani kilo vermemi engelllermi. kendimi çok şiş hissediyorum ve odemi atamıyorum
Sabah tartildim ama sonuç istediğim gibi gitmiyor yani cok yavaş kilo vermem, yediklerime gayet iyi dikkat ediyorum ama moralim bozuldu bu duruma

83.9999 görsem yeter fazlasında gözüm yok

Hoşbuldum,gerçekten çok memnun oldum. Bu sıcak karşılama beklemiyordum

Kızlar selammm. Yeni yazabildim sabah 9 da kalkıp erkenden kahvaltı yaptım ve 12.30 gibi de öğle yemeği yedim dışarda kimle karşılaşsam kilo almışsın diyor çok moralim bozuluyor
Selam canım, o zaman diyete tam gaz devam. sonra ki karşılaşmanda kilo vermişsin derler sende mutlu olursun

canım adet olamama her durumda şişkinlik yapar. ama eğer şişliğin farklı boyuttaysa seni çok rahatsız ediyorsa bi doktora görünebilirsin bence. bir de emziriyorsan eğer adet olma süren emzirmeyenlere göre daha uzun oluyor. üzülme sen taze annesin, kucağında ki güzelliğe değer. bir şey daha; emzirenler uygun diyet yaptığında hızlı kilo verebiliyor. emzirmek çok güzel kalori yakıyor

Canım regl olması tabi ki güzel...ama dört ay sonra gelince insanın içine kurt düşüyor bayram değil seyran değil.....iyi niyetli geldiyse başımızın üstünde yeri var tabi ki...Dış meselesi tam bitti derken diğer köprüm de kıskandı sanırım hani bana hani bana dedi ve bir tanesi kırıldı ...yine masraf çıktı...el mahkum çaresine bakacağız. Doktor panoramik film istedi çektik çürüklü mürüklü bir sonuç ....offf offf dertler elvan elvan... dünürüm sanırım kaporta eskidi sürekli tadilat tamirat ömür geçiyor işte 26.5 yaşım sıkıntılı geçiyor sankim

Ben ilk kızın da 6 ay olmamıştım o zamanda diyet yapıp 7 8 kilo vermiştim baya da hızlı gitmişti

Işıl ışıl gezceniz heee, benim güneş lekelerim kapkara olmuşken hemde
Sana da içirek bebem...ayipsin şurada baciyiz. güneş lekelerine keçi sütlü sabun iyi geliyor gano exel' in... müthiş bir şey...elimde vardı lekeler iyice rengini açtı sonra kaybolmaya yüz tuttu... tavsiye ederim.

Öyle yapacağım canım pırasa yiyesim var yağsız kavurur üstüne de baharat döker yerim

Bu durum kisiden kisiye degisiyor canim M MissHayaLet de yeni dogum yapmisti bizimle 11 kilo verdi yeni mezun oldu

Sen moralini bozmadan devam et ccanim dikkat edince edince kilo da vereceksin

Emziriyorum canim bende emziren diyet listelerini inceliyorum inşallah ilk etapta bi 10 kilo versem cunku hic kiyfetim olmuyor bana. bende inat ettim almıyorum zayiflicam diye
Bakalim artık

Ben ilk kızın da 6 ay olmamıştım o zamanda diyet yapıp 7 8 kilo vermiştim baya da hızlı gitmişti
İnşallah bende veririm

Teşekkür ederim benim yerime siz için bolca ışıldayınn gano excel duydum da pahalı ya fiyatları.. ilerleyen zamanlarda inşallah denerim bakalım.. arkadaşım doğal kantaron yağı getirdi fayda eder diye bi süredir sürüyorum yağlı yağlı geziyorum ama yok etkilemiyor çok mutsuzum

Bu durum kisiden kisiye degisiyor canim M MissHayaLet de yeni dogum yapmisti bizimle 11 kilo verdi yeni mezun oldu

Sen moralini bozmadan devam et ccanim dikkat edince edince kilo da vereceksin

İnşallah bende veririm biraz sabırsızım kilo konusunda çabucak gitsin ıstiyorum (tabi hemen gitmesi zor )

Bu kilolar ya gidicek ya gidicek oyle yada böyle

Kizz bu sabun sivilce izlerinde de etkili mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…