Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamlar 6.takım ve Zipzip- bende aranıza katılabilirmiyim

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:45
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:85.8
HEDEF KİLONUZ:ilk hedef 75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:iştah,hormonlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:önce sağlık

Son düzenleme:
Hosgeldin canım aramiza bende elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
Tarti kuralini biliyor musun fotoğraflı ve nickli paylasim yapiyoruz artik

Hosgeldin canim aramiza

Hosgeldiniz....

Hoşgeldin canım

Hosgeldin canım aramiza bende elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
Tarti kuralini biliyor musun fotoğraflı ve nickli paylasim yapiyoruz artik
Hoşbuldum ,okudum canım zamanla oturur sanırım başka değişiklik varmı

Yeşil Çaylı sütlü detoksum gayet iyi gidiyor kızlar yapılamayacak bişey değilmiş ..Sadece biraz enerjim düşüktü kahve içince oda yerine geldi Bugün spor yspmiycam akşam zorlanirsam bı kaç kaşık yoğurt yerim

İşin özü o zaten. Ölmeyecek kadar yiyeceksin. Seni hayatta tutacak ama hep aç olacaksın.

İşin özü o zaten. Ölmeyecek kadar yiyeceksin. Seni hayatta tutacak ama hep aç olacaksın.
Kesinlikle katılıyorum.. daima zayıf olan gelinimizi taklit edicem bundan sonra bende yemek yerken sofradan kalkarsa tel çalınca felan iştahı kaçıyor bidaha oturmuyor,gün içinde yemek yemeyi unutuyor,yemek arkasına hemen bişey yiyemez tatlı gb ..Keyfi kaçınca iştahı gidiyor ..Yani diyeceğim o ki merkezinde yemek yemek yok

benim tam tersim...benim hayatimin merkezi yemek...surekli kafamda ne yesem var...zayif insanlar bisuna zayif degil valla

Sadece sütlü yeşil çayımı içiyorsunuz gün boyu. Kahvaltıda yokmu,öğünlerde ne yiyorsunuz

Kizz bu sabun sivilce izlerinde de etkili mi...
etkiliymiş canım bu gano exceli çok duyuyorum. deri soyulup yerine tazesi geliyormuş kimisinde. hatta kahvesini de çok övüyorlar. adet olamayanların adetini düzenliyormuş. bazı doktorlar tavsiye ediyormuş vs. diye ama tabi denemeden bilemeyiz.

Benimde canım sıkkınken yiyesim gelir. hatta ben hastayken bile yemek yerim illa. annem derdi ki, hasta olanlar yemek yemez bizimkinin iştahı açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…