- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
Hosgeldin canım aramiza bende elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorumSelamlar 6.takım ve Z zipzip bende aranıza katılabilirmiyim
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:45
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:85.8
HEDEF KİLONUZ:ilk hedef 75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:iştah,hormonlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:önce sağlık
Hosgeldin canim aramizaSelamlar 6.takım ve Z zipzip bende aranıza katılabilirmiyim
Hosgeldiniz....Selamlar 6.takım veZipzip- bende aranıza katılabilirmiyim
Hoşgeldin canımSelamlar 6.takım veZipzip- bende aranıza katılabilirmiyim
Hoşbuldum ,okudum canım zamanla oturur sanırım başka değişiklik varmıHosgeldin canım aramiza bende elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
Tarti kuralini biliyor musun fotoğraflı ve nickli paylasim yapiyoruz artik
İşin özü o zaten. Ölmeyecek kadar yiyeceksin. Seni hayatta tutacak ama hep aç olacaksın.eşimin diyetisyen kuzeni var. devlette çalışıyor. geçen yıl aradı. ya ben nasıl kilo veririm bana bişeyler de liste versen falan diye. yemeyeceksin tek yolu o ne listesi ya işin özü bu dedine iyi bir diyetisyen dedim
Hoşgeldin arkadaşım ben dilekHoşbuldum ,okudum canım zamanla oturur sanırım başka değişiklik varmı
Memnun oldumHoşgeldin arkadaşım ben dilek
Kesinlikle katılıyorum.. daima zayıf olan gelinimizi taklit edicem bundan sonra bendeİşin özü o zaten. Ölmeyecek kadar yiyeceksin. Seni hayatta tutacak ama hep aç olacaksın.
Menüde buraya yazılıyor galiba artık.
Kesinlikle katılıyorum.. daima zayıf olan gelinimizi taklit edicem bundan sonra bendeyemek yerken sofradan kalkarsa tel çalınca felan iştahı kaçıyor bidaha oturmuyor,gün içinde yemek yemeyi unutuyor,yemek arkasına hemen bişey yiyemez tatlı gb ..Keyfi kaçınca iştahı gidiyor ..Yani diyeceğim o ki merkezinde yemek yemek yok
Sadece sütlü yeşil çayımı içiyorsunuz gün boyu. Kahvaltıda yokmu,öğünlerde ne yiyorsunuzYeşil Çaylı sütlü detoksum gayet iyi gidiyor kızlar yapılamayacak bişey değilmiş ..Sadece biraz enerjim düşüktü kahve içince oda yerine geldiBugün spor yspmiycam akşam zorlanirsam bı kaç kaşık yoğurt yerim
etkiliymiş canım bu gano exceli çok duyuyorum. deri soyulup yerine tazesi geliyormuş kimisinde. hatta kahvesini de çok övüyorlar. adet olamayanların adetini düzenliyormuş. bazı doktorlar tavsiye ediyormuş vs. diye ama tabi denemeden bilemeyiz.Kizz bu sabun sivilce izlerinde de etkili mi...
Benimde canım sıkkınken yiyesim gelir. hatta ben hastayken bile yemek yerim illa. annem derdi ki, hasta olanlar yemek yemez bizimkinin iştahı açılıyorKesinlikle katılıyorum.. daima zayıf olan gelinimizi taklit edicem bundan sonra bendeyemek yerken sofradan kalkarsa tel çalınca felan iştahı kaçıyor bidaha oturmuyor,gün içinde yemek yemeyi unutuyor,yemek arkasına hemen bişey yiyemez tatlı gb ..Keyfi kaçınca iştahı gidiyor ..Yani diyeceğim o ki merkezinde yemek yemek yok
Evet canim burda paylaşıp yorumluyoruzMenüde buraya yazılıyor galiba artık.
Eşine salata yap mantı yapmaBugün detoks yapıyorum ve evde neler yenicek listesini veriyimÇocuklara hamburger soylettim akşam misafirede pasta ve eşim içinde mantı pisiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?