Rahat rahat yemek yiyim diye önce b en bebegimi ev halkını doyururum sonrada ben yerim ..Çünkü otur kalk iştahım kaçmasın diyebenim tam tersim...benim hayatimin merkezi yemek...surekli kafamda ne yesem var...zayif insanlar bisuna zayif degil valla
Bende hep duyuyorum ama en iyi reklam kullanandan duymak...fayda görüyorlarsa ne güZeletkiliymiş canım bu gano exceli çok duyuyorum. deri soyulup yerine tazesi geliyormuş kimisinde. hatta kahvesini de çok övüyorlar. adet olamayanların adetini düzenliyormuş. bazı doktorlar tavsiye ediyormuş vs. diye ama tabi denemeden bilemeyiz.
benim arkadaş kullanıyor mesela. annesi ve kendisine. elleri ve yüzü soyulmuş ama iyi geldi tazeledi diyor. annesinde soyulma olmamış ama onunda yüzü temizlenmiş öyle dedi. hatta saç beyazlığını kapatan sbunu varmış. onu deniyorlarmış şimdi. saçın beyazlığını zamanla eski saç rengine çeviriyormuş. etkili olursa yazarım demişti.Bende hep duyuyorum ama en iyi reklam kullanandan duymak...fayda görüyorlarsa ne güZel
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim benim yerime siz için bolca ışıldayınngano excel duydum da pahalı ya fiyatları.. ilerleyen zamanlarda inşallah denerim bakalım.. arkadaşım doğal kantaron yağı getirdi fayda eder diye bi süredir sürüyorum yağlı yağlı geziyorum ama yok etkilemiyor çok mutsuzum
senin enerjinin yanında bizimkisi hiçTeşekkür ederim canımsenin gençlik enerjin bol bol ışıtır seni dert etme... Gano çok pahalı değil aslında kullanacağın süreyi düşünecek olursak bir pakette iki tane var...bir yıldan fazla gidiyor hemen çabuk bitmiyor benim mesele iki yıl bile sürüyor... kantaron lekelere değil de başka problemlere daha iyi geliyor. Karbonat limon karıştır biraz da bal koy maske yap o da açıyor lekeleri...
Ben de böyle olmak istiyorum.Kesinlikle katılıyorum.. daima zayıf olan gelinimizi taklit edicem bundan sonra bendeyemek yerken sofradan kalkarsa tel çalınca felan iştahı kaçıyor bidaha oturmuyor,gün içinde yemek yemeyi unutuyor,yemek arkasına hemen bişey yiyemez tatlı gb ..Keyfi kaçınca iştahı gidiyor ..Yani diyeceğim o ki merkezinde yemek yemek yok
Canım kahvesini de çok kullandım. Bir arkadaş satış temsilcisiydi onun sayesinde tanıştım bu markayla...reishi mantarı içerikli harika bir sey... enerji tavan yapıyordu tabi biraz pahalı...adete iyi geldiği gibi erkeklerin spermlerini artırıyormus anne olmak isteyenlere tavsiye ediliyor kadınlarda da libidoyu artırıyoretkiliymiş canım bu gano exceli çok duyuyorum. deri soyulup yerine tazesi geliyormuş kimisinde. hatta kahvesini de çok övüyorlar. adet olamayanların adetini düzenliyormuş. bazı doktorlar tavsiye ediyormuş vs. diye ama tabi denemeden bilemeyiz.
Selamlar 6.takım veZipzip- bende aranıza katılabilirmiyim
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:45
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:85.8
HEDEF KİLONUZ:ilk hedef 75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:iştah,hormonlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:önce sağlık
Hamilelikten kalma olabilir o ton koyulugu... inşallah eliniz bereketlendiginde alırsın fikir edinmiş oldun.senin enerjinin yanında bizimkisi hiçbiraz elimiz darda maalesef ablacım o yüzden herşeyden kısma modundayım limon deniyorum bu ara ama karbonat karıştırmadım. bide öyle deneyeyim. tam bıyık bölgem hep bıyıklı gibi duruyorum çok can sıkıcı. maske takıyoruz ya çok mutluyum o konuda, maske altında görünmüyor
Evet sulişim...ilk yıkamada farkını görüyorsun. Hele bir de köpürtüp beş dakika bekletince ipek gibi yumuşacık ve parlak oluyor cildin. Doğal nemlendirici görevi de yapıyor.Kizz bu sabun sivilce izlerinde de etkili mi...
aynı şeyleri yazacaktım bende ama sonra dedim çok reklam gibi sanarlar mı acepCanım kahvesini de çok kullandım. Bir arkadaş satış temsilcisiydi onun sayesinde tanıştım bu markayla...reishi mantarı içerikli harika bir sey... enerji tavan yapıyordu tabi biraz pahalı...adete iyi geldiği gibi erkeklerin spermlerini artırıyormus anne olmak isteyenlere tavsiye ediliyor kadınlarda da libidoyu artırıyoraz olanlara tavsiye edilir... Kanser hücrelerinin yok edilmesinde olumlu sonuclari var...
Bu isim hiç yabancı gelmediSelamlar 6.takım veZipzip- bende aranıza katılabilirmiyim
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:45
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:85.8
HEDEF KİLONUZ:ilk hedef 75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:iştah,hormonlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:önce sağlık
Hamilelikte yoktu biliyor musun, aksine cildim bi güzelleşti. 3 sene kadar önce başladı ve devam ediyor. olumlaman çok güzelmiş yapacağım. bende hayata iyi enerjiler yollamayı artık ilke ediniyorum. ne düşünürsen o başına geliyor çünkü.Hamilelikten kalma olabilir o ton koyulugu... inşallah eliniz bereketlendiginde alırsın fikir edinmiş oldun.
Şu olumlamayi her sabah uyandığında ve yatmadan yap.
" Bolluk bereket bana kolaylıkla gelir" çok faydasını göreceksin. Özellikle sabah uyandığında pencereyi aç gülümseyerek tekrar et.. günü selamla... Allah ferahlık versin evine ve yüreğine inşallah.
Hahaa boşa 6 öğünlü listeler hazırlıyolar deseneeşimin diyetisyen kuzeni var. devlette çalışıyor. geçen yıl aradı. ya ben nasıl kilo veririm bana bişeyler de liste versen falan diye. yemeyeceksin tek yolu o ne listesi ya işin özü bu dedine iyi bir diyetisyen dedim
Bir ürünü kullanıp memnun kaldiysam paylaşmayı borç biliyorum canımaynı şeyleri yazacaktım bende ama sonra dedim çok reklam gibi sanarlar mı acepbak sen yazmışsın yerime kalbimiz bir ayrıca bi zayıflama çayı var. bir markanın. ürünü kullanan kadınların büyük kısmı hamile kalıyor. artık neye etki ediyor bilemiyorum. bi arkadaşıma zamanında önerdim. adet düzensizliği sebebiyle gebe kalamıyordu. aldı denedi 1 ay sonra artık tesadüf mü bilemem hamile kalmıştı. vesile olduysam ne mutlu diye sevinmiştim o zaman.ama işte herşey her yerde söylenmiyor sonra sıkıntı oluyor bunu niye anlattım bende bilmiyorum
Teşekkür ederim canım patlicanin icinHahaa boşa 6 öğünlü listeler hazırlıyolar desene
E Elif_Eylul nice yıllaraPasta resmi koucktm söylenirsn diye patlıcan koyuyorum
Aynen öyle yeterki birinin bi derdine derman olsun, ne mutlu o zamanBir ürünü kullanıp memnun kaldiysam paylaşmayı borç biliyorum canımsatışıyla uğraşmiyoruz ticaretten hiç anlamam eminim sen de oylesindir...herkes faydalansın şifalansin.
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@T u t a s t e | |||||||
@Tostombalakanne | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| izini | ||||||
| |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
B Beklenen2 | |||||||
| izinli | izinli | izinli | ||||
| |||||||
S sulisim | |||||||
| |||||||
@SATURN71 | |||||||
@Nilay5454 | |||||||
@Cedarice | |||||||
| |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
@Migi_magid11 | |||||||
| |||||||
@Forever be young NUR | |||||||
@I-cell_84 | |||||||
| - | ||||||
| - | ||||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?