Bazı hamilelikler güzelleştiriyor doğru söylüyorsun...senin problemin başka şeylerden demek ki canım. Enerji konusuna bu yıl iyice merak sardım...bilirdim faydasını da yapmazdım...fırsat buldukça hala araştırıyorum canım... kesinlikle ne düşünürsek başımıza geliyor. Niyetlerimizin içine duygularımıza da kattık mi hayata geçiyor çok şahit oldum buna... olmazin olduğunu gördüm...Hamilelikte yoktu biliyor musun, aksine cildim bi güzelleşti. 3 sene kadar önce başladı ve devam ediyor. olumlaman çok güzelmiş yapacağım. bende hayata iyi enerjiler yollamayı artık ilke ediniyorum. ne düşünürsen o başına geliyor çünkü.
Ben de limonlu su içiyordum benim tansiyonumu da düşürdü sonra bıraktım ben de içmeyi..Sürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum kızlar ya.. sanırım limonlu su tansiyonumu aşağı çekiyor. ama limon sıkmazsam da istediğim kadar su içemiyorum midem bulanıyor. 11 / 5 olmuş yine.. işyerinde tansiyon aletiyle geziyorum.
Gecmis olsun canimBugün hastaneye gittim bel ve boyun ağrım artıp kolumu kaldıramaynca artık. Diyetisyene de gitsem mi ki diye düşündüm aylık bir kere görüşme 150 tlymş. Eskisini sevmemiştim yeni biri gelmiş karar veremedim
Ben kızlar da çok güzeldim oğlum da işe çok çirkin sivilceli bir şey olup çıkmıştım..Bazı hamilelikler güzelleştiriyor doğru söylüyorsun...senin problemin başka şeylerden demek ki canım. Enerji konusuna bu yıl iyice merak sardım...bilirdim faydasını da yapmazdım...fırsat buldukça hala araştırıyorum canım... kesinlikle ne düşünürsek başımıza geliyor. Niyetlerimizin içine duygularımıza da kattık mi hayata geçiyor çok şahit oldum buna... olmazin olduğunu gördüm...
Acaba nedir bu,hamilelik olunca hiç duyarsız kalamıyorum. Hem hamilelik ,hem zayıflama . Tadına doyulmaz,aynı şeyleri yazacaktım bende ama sonra dedim çok reklam gibi sanarlar mı acepbak sen yazmışsın yerime kalbimiz bir ayrıca bi zayıflama çayı var. bir markanın. ürünü kullanan kadınların büyük kısmı hamile kalıyor. artık neye etki ediyor bilemiyorum. bi arkadaşıma zamanında önerdim. adet düzensizliği sebebiyle gebe kalamıyordu. aldı denedi 1 ay sonra artık tesadüf mü bilemem hamile kalmıştı. vesile olduysam ne mutlu diye sevinmiştim o zaman.ama işte herşey her yerde söylenmiyor sonra sıkıntı oluyor bunu niye anlattım bende bilmiyorum
Niye özellikle patlıcan filisssTeşekkür ederim canım patlicanin icin
yarın tartı günü, bi marka yazarsam burdan ban yerim kız aman durAcaba nedir bu,hamilelik olunca hiç duyarsız kalamıyorum. Hem hamilelik ,hem zayıflama . Tadına doyulmaz,
geçmiş olsun canım. ismini yazıp aratsan belki yorum bulursun doktor hakkındaBugün hastaneye gittim bel ve boyun ağrım artıp kolumu kaldıramaynca artık. Diyetisyene de gitsem mi ki diye düşündüm aylık bir kere görüşme 150 tlymş. Eskisini sevmemiştim yeni biri gelmiş karar veremedim
Allah korusunyarın tartı günü, bi marka yazarsam burdan ban yerim kız aman dur
Hoşgeldinnnnn canım.Selamlar 6.takım veZipzip- bende aranıza katılabilirmiyim
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:45
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:85.8
HEDEF KİLONUZ:ilk hedef 75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:iştah,hormonlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:önce sağlık
merhaba, hoşgeldin aramıza. ne güzel bugün grubumuz daha da kalabalıklaştıMerhaba. Ben de aranıza katılabilir miyim?
Hosgeldin canım aramiza ilk sayfadaki kurallari okuyup katilim formunu doldurabilir misinMerhaba. Ben de aranıza katılabilir miyim?
Asiyem çok şükür geçmiş sivilcelerin. Aman diyim en kötüsünü düşünme...bir an önce kurtul bundan. Bilinçaltı farkında olmadan kodlanıyor. Sonra al başına belayı...dualarda da olumsuzluk eki kullanilmamaliymis bunu yeni öğrendim...Ben kızlar da çok güzeldim oğlum da işe çok çirkin sivilceli bir şey olup çıkmıştım..
Çok Şükür sivilceler geçti..
Şimdi daha bi iyi görüyorum yüzümü kendimi
Olumlama yapayım ben de hep en kötüsünü düşünürüm nedense
ama yemiyorsun dimii yarın tartılcam diyosun dimiBugün benim içün çok zor oldu kızlar sabah kafeye kahvaltıya gittim şimdi de doğum günü partisi
Tarti öncesi kötü olmus canım sen yinede dikkat et dogum günü partisine:))Bugün benim içün çok zor oldu kızlar sabah kafeye kahvaltıya gittim şimdi de doğum günü partisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?