Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bazı hamilelikler güzelleştiriyor doğru söylüyorsun...senin problemin başka şeylerden demek ki canım. Enerji konusuna bu yıl iyice merak sardım...bilirdim faydasını da yapmazdım...fırsat buldukça hala araştırıyorum canım... kesinlikle ne düşünürsek başımıza geliyor. Niyetlerimizin içine duygularımıza da kattık mi hayata geçiyor çok şahit oldum buna... olmazin olduğunu gördüm...

Ben de limonlu su içiyordum benim tansiyonumu da düşürdü sonra bıraktım ben de içmeyi..

Gecmis olsun canim

Diyetisyenle guzel ilerleyebiliyorsan olabilir ama yapacaklarını az cok biliyorsun
Yemeyeceksin ac gezeceksin

Ben kızlar da çok güzeldim oğlum da işe çok çirkin sivilceli bir şey olup çıkmıştım..
Çok Şükür sivilceler geçti..
Şimdi daha bi iyi görüyorum yüzümü kendimi

Olumlama yapayım ben de hep en kötüsünü düşünürüm nedense

Acaba nedir bu,hamilelik olunca hiç duyarsız kalamıyorum. Hem hamilelik ,hem zayıflama . Tadına doyulmaz,

geçmiş olsun canım. ismini yazıp aratsan belki yorum bulursun doktor hakkında

Hoşgeldinnnnn canım.

Asiyem çok şükür geçmiş sivilcelerin. Aman diyim en kötüsünü düşünme...bir an önce kurtul bundan. Bilinçaltı farkında olmadan kodlanıyor. Sonra al başına belayı...dualarda da olumsuzluk eki kullanilmamaliymis bunu yeni öğrendim...
Mesela hasta olmayayım yerine sağlıklı olayım... Gibi...
Olumlamalari unutmamak lazım. Her sözcüğün enerjisi var. Hayatımıza güzel sözcükleri dolduralım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…