Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

elifcim seni böyle tekrar gaza gelmiş ve mutlu görmek çok güzel...biliyorum isteyince çok güzel kilolar verebiliyosun

böyle gidersek yaza çıtırçık olucaz kıı

elifcim seni böyle tekrar gaza gelmiş ve mutlu görmek çok güzel...biliyorum isteyince çok güzel kilolar verebiliyosun

böyle gidersek yaza çıtırçık olucaz kıı

akşam eşimde diyo kış sonunda gömleklerimi pantolonlarımı değiştircem ama o zamana kadar kilo vermem lazım diye

yaza bomba gibi girelim kocacım beraber zayıflayalım dedim

daha kışa giremedik bileee mont giymiorum yaaa bgn kısa blazerle geldim

bugün yine hareketsiz topiğimiz yoksa ben mi gevezeyim :78:

artık yazmıcam demiştim ama dayanamadım :78:

canım haftabaşı ya ondan herkes yoğun galiba,aslında benimde işim çok ama aklım burda,bendede var bugün gevezelik ...bıcır bıcırım bugün,dopink almış gibi hissediyom kendimii:92::92:

harikasın kirazımmm demek yeşil çayı yaptın hee
ben sana ne dedim
dene mutlaka işe yarar dedim dimi bak ne kadan güzel olmuş

umarım cuma günü herkesin yüzü güleeerrrrr

kesinlikle işe yaradı safişim tekrar teşekkürler...bunu sık sık yapıcam artık...cumaya gülen biz olucaz bundan çok eminim

hani moralim bozulmuştu ya bir kere yazmama kararı almıştım ama size dayanamıyorum

ayyy gülüm yaa saçmalama sen hala ordamısın biz çoktaaan unuttuk gitti bırak dengesizin biri bir laf atmış dengesiz işte yaaa

akşam eşimde diyo kış sonunda gömleklerimi pantolonlarımı değiştircem ama o zamana kadar kilo vermem lazım diye

yaza bomba gibi girelim kocacım beraber zayıflayalım dedim

aayyy ben kocama anlata anlata bu diyeti dilimde tüy bitti hatta bırak dilimi her yanımda tüy kalmadı ama yok herif doymam diyor başka bir şey demiyor yaaa geberecem heee bende bıraktım kendi haline ne yersen ye dedim ama çaktırmadan psikolojik baskı yapıyorum
ben güzel güzel giyinip makyaj yapıp çıkıyorum her gören süppersin diyor eşimede bebek kaç aylık diye soruyor (göbeği görünce)
Bende aayyyy ne kadar büyük çıkıntı gibi duruyor diyip diyip ona baskı kuruyorum çaktırmadan
Bakalım ne zaman başlayacak diyete

evet ya çok sıcak ,ince bi badi var üzerimde içinde de askılı badi ,ama ateş bastı

wooww süppersssiiiinn
bu ateş başka ateş olmasınnnn

ben her zamanki halimdeyim acaba nasılımmmm :92: :92: :92: :92:

kocamı özlediiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gece sporuna hasret kaldımmmmm ühüüüüüü

canım bende çok işe yaradı bene devam et yeşil çay iksiri süppeeerrr içinde de karanfil ve tarçın olduğu için bana aşure tadı veriyor limon ise ayrı bir hava katıyor yaa süpperrr bence

kızlar akşama kadar oturuyorum maşa başında...hareket olanağım lavabonun dışında nerdeyse yok gibi...allahtan işe yürüyerek gidip geliyorum..sabah akşam 30 ar dakika...

neysee oturduğum yerden hareket etmeye başladım,ayaklarımı yere kaldırıp indiriyorum hızlı hızlı,hatta topuklarımı yere vuruyorum,bide derin nefes alıp karnımı içeri çekiyorum...lovoboya her gitiğimdede kolları göğüste birleştirme hareketi yapıcam...ne yapsam kardır dimi ama

harikasın canım yaaaaaa

insan istedikten sonra neler üretiyor değilmiiii

Bende fena halde gaza gelmiş durumdayım akşam evde maç izledi eşim ve arkadaşları ... Onlara kuruyemişler verdim mısır patlattım ama dönüp bakmadım bile . Cuma günüde annemin günü vardı oraya gittik neler neler vardıda hiç birine yüz vermedim . Bu sefer hedefime ulaşmak ve montiyi kaçamaksız yapma kakarındayım .

tebrikler nazlım tebrikleeerrr
umarım bu cuma beni geçer galip sen olursun içimizdeki yarışmada

harikasın nazlıcım...bence bu azimle 55 i görücen tatlım

nazlıcım ne dersin her hafta başka bi takımla yarış yapalım,ki motivemiz düşmesin,sende biliyosun ki kardeş takımla yaptığımız yarışlarda o hafta herkes güzel kilolar veriyodu,bunu devam ettirirsek sorumluluk bilinciyle kaçamakta yapmamız zor oluruz,kilocuklarda tıkır tıkır gider:81::81:

kaçamak yapan olursa zateeen ıslak odunla dövücem

son dönem sürekli birinci olan 7.takımla yarışsak mı acaba sürekli bireyseldede birincilik onlarda

ne güzel canım yaa bir de ben başlasam sıkı bir şekilde artık..çünkü bugün kilom 64.1 idi yani cuma günkü kiloma düşmek için bile 1.1 kg vermem gerek..acilen birşeyler yapma fikri ile bugün sizi okuyarak da güç bulup neden tekrar sağlıklı yaşama dönmeyi erteliyorum dedim..zararın neresinden dönersek kar Nazlım süpersin canım sen istediğinde çok zor zamanlarda kendini tutabilecek iradedesin bu gerçekten süper tatlım

küstüm sana :85: :84:

şaka kuzucum tabi olur benim için yumukumda sende

edoras ablayla kilolarınız aynı ya ondan uygun gördüysen onla da eşleşebilirsin

aynen naz kilolar aynı olanlar dediği için öyle yazdım ama eddoras abla pek sık girmiyor sende bende genelde aynı anda burdayız eger kabul edersen senle eşleşelim gerçi biz senle rakip nasıl olabilirz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…