çubuk tarçınla ,tane karabiberim yok alayım onları da yapayım o zaman bende :13:
bugün pek bir enerjik hissettim kendimi ,diyete başladığımı düşününce bile mutlu oluyorum
inşallah devamı da gelir
yaza 60 kilo girebilsem keşke :97:
neden yazmayacakmışsın bakiiimmm?????
elifcim seni böyle tekrar gaza gelmiş ve mutlu görmek çok güzel...biliyorum isteyince çok güzel kilolar verebiliyosun
böyle gidersek yaza çıtırçık olucaz kıı
daha kışa giremedik bileee mont giymiorum yaaa bgn kısa blazerle geldim
bugün yine hareketsiz topiğimiz yoksa ben mi gevezeyim :78:
artık yazmıcam demiştim ama dayanamadım :78:
harikasın kirazımmm demek yeşil çayı yaptın hee
ben sana ne dedim
dene mutlaka işe yarar dedim dimi bak ne kadan güzel olmuş
umarım cuma günü herkesin yüzü güleeerrrrr
nazcım benim yılbaşı hedefim 67 tatlım ben eddoras ablayla mı eşleşsem acaba kilo olarak onunla yakınız bakalım eddoras ne diyecek
canım haftabaşı ya ondan herkes yoğun galiba,aslında benimde işim çok ama aklım burda,bendede var bugün gevezelik ...bıcır bıcırım bugün,dopink almış gibi hissediyom kendimii:92::92:
hani moralim bozulmuştu ya bir kere yazmama kararı almıştım ama size dayanamıyorum
akşam eşimde diyo kış sonunda gömleklerimi pantolonlarımı değiştircem ama o zamana kadar kilo vermem lazım diye
yaza bomba gibi girelim kocacım beraber zayıflayalım dedim
evet ya çok sıcak ,ince bi badi var üzerimde içinde de askılı badi ,ama ateş bastı
canım haftabaşı ya ondan herkes yoğun galiba,aslında benimde işim çok ama aklım burda,bendede var bugün gevezelik ...bıcır bıcırım bugün,dopink almış gibi hissediyom kendimii:92::92:
kesinlikle işe yaradı safişim tekrar teşekkürler...bunu sık sık yapıcam artık...cumaya gülen biz olucaz bundan çok eminim
kızlar akşama kadar oturuyorum maşa başında...hareket olanağım lavabonun dışında nerdeyse yok gibi...allahtan işe yürüyerek gidip geliyorum..sabah akşam 30 ar dakika...
neysee oturduğum yerden hareket etmeye başladım,ayaklarımı yere kaldırıp indiriyorum hızlı hızlı,hatta topuklarımı yere vuruyorum,bide derin nefes alıp karnımı içeri çekiyorum...lovoboya her gitiğimdede kolları göğüste birleştirme hareketi yapıcam...ne yapsam kardır dimi ama
Bende fena halde gaza gelmiş durumdayım akşam evde maç izledi eşim ve arkadaşları ... Onlara kuruyemişler verdim mısır patlattım ama dönüp bakmadım bile . Cuma günüde annemin günü vardı oraya gittik neler neler vardıda hiç birine yüz vermedim . Bu sefer hedefime ulaşmak ve montiyi kaçamaksız yapma kakarındayım .
Bende fena halde gaza gelmiş durumdayım akşam evde maç izledi eşim ve arkadaşları ... Onlara kuruyemişler verdim mısır patlattım ama dönüp bakmadım bile . Cuma günüde annemin günü vardı oraya gittik neler neler vardıda hiç birine yüz vermedim . Bu sefer hedefime ulaşmak ve montiyi kaçamaksız yapma kakarındayım .
elifçim beni kabul ettiysen ben seninle eşleşmek isterim lütfen beni kabul etttttt
küstüm sana :85: :84:
şaka kuzucum tabi olur benim için yumukumda sende
edoras ablayla kilolarınız aynı ya ondan uygun gördüysen onla da eşleşebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?