Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tablo hazırlayacağım canım . şimdilik sen , ben , kiraz ve miray eşleştik diğer kızlarda kiminle yarışacaklarını belirlerse tabloyu ben yaparım canım

canım sen şimdilik başla istersen tabloya dördümüzü ekle
gelen olursa bu yarışmaya ekleriz belki tabloyu görünce gaza gelirler....

Günaydın narinim nasılsın
umarım dediğin gibi olur tatlişkom....
Cumayı sabırsızlıkla bekliyorummmmmm kendi açımdan değil tabii kim ne kadar gaza gelecek onu merak ediyorummmm

nazcım benim için fark etmez sen kimi uygun görüyorsan ben onunla eşleşebilirim

birde yılbaşı hedeflerimiz için bi tablo yapacakmısın geçen bayramda yaptıgın gibi

sankim nazlımın üstüne fazla yüklendik herşey onda beeaa
tablonun birini bizmi yapsak ne etsek....

kızlar 4.takıma gidin ve şimdiden nasılda korkmaya başladıklarını görün ve muıtlaka mesaj yazın eee psikolojik olarak baskı yapmalıyız değil miiii bizlere geçen hafta az hava atmadılarrrr

yok safişim neden bana yüklenesiniz ben hallederim liste işlerini ...............

nazcım benim yılbaşı hedefim 67 tatlım ben eddoras ablayla mı eşleşsem acaba kilo olarak onunla yakınız bakalım eddoras ne diyecek

kızlar 4.takıma gidin ve şimdiden nasılda korkmaya başladıklarını görün ve muıtlaka mesaj yazın eee psikolojik olarak baskı yapmalıyız değil miiii bizlere geçen hafta az hava atmadılarrrr

bak bak bakk...
nasıl örgütleniliyor buralarda...
celik gibi psikolojimiz var kimsecikler yıkamaz bizi

nazcım benim için fark etmez sen kimi uygun görüyorsan ben onunla eşleşebilirim

birde yılbaşı hedeflerimiz için bi tablo yapacakmısın geçen bayramda yaptıgın gibi

hani biz eş olmuştuk beni istemiyo musun yoksa

ağlarım küserim bak sana :95:

Kızlar ben yeni yıl hedeflerini kaçırdım tekrar yazabilirmisiniz .

75- 71 4 kilo hedef koyayım kendime

İSİM 26.11.2010 YENİ YIL HEDEF
Naz 60,6 55
kirazz_z 78,4
blackandwhite 63
melek 75
narin_nazenin 70,6
safinaz84 60,7
zilan80 65
mimu88 81,8
yumukum 82
eddoras 70

mimu - kiraz

safinaz - naz

narin - edoras

o zaman bende yumukumla eş olayım

nazlıcım benimde hedefim 70...inş.hepimiz bu sefer hedeflediğimiz kilolara ulaşıcaz

bende cumayı iple çekiyorum...1.liğimizi ilan etmemize az kaldııı

kızlar bu hafta hepimiz çok dikkat edelim,

sıvı alımını artıralım,2 litre suyumuzu zorlada olsa içelim...
çarşamba ve perşembe yeşil çay iksirinden hepimiz uygulayalım,ben faydasını gördüm,

karbonhidratı en aza indirelim,

proteine biraz daha ağırlık verelim

akşam 7 den sonra meyve dışında bişi yemeyelim

veee spor spor spor...gece gündüz farketmez aktivitelerimizi arttıralım:92::92:

:92: :92:

şu sihirli iksiri bi daha yazabilir misin kirazcım :78:

kızllarrr rakibimiinn hedefi büyükseee benim ki daha büyüük:d istikrarlı giden diyetime ek olarak 1.5 aydır hiç bozmamıda göz önüne alırsak metobolizmam artık yavaşlayacak ama ben 75 diyorum yeni yıl için

hatta kirazımm istersen seninle haftalık hedefler belirleyelim ve hjedefine en çok yaklaşan kazansın

:92: :92:

şu sihirli iksiri bi daha yazabilir misin kirazcım :78:

canım ben 1.litre kaynar suyun içine 3 ad poşet yeşil çay,1 limon (4 e böldüm),1 çay kaşığı karanfil,1 çubuk tarçın,1 çay kaşığıda tane karbiber koydum,biraz beklettikten sonra süzüp içtim,tadıda gayet hoş

tamam bitanesi haftalık hedefler koyalım,hatta her hafta farklı bi takımlada yarışalım ki motivemiz hiç azalmasın

çubuk tarçınla ,tane karabiberim yok alayım onları da yapayım o zaman bende :13:

bugün pek bir enerjik hissettim kendimi ,diyete başladığımı düşününce bile mutlu oluyorum

inşallah devamı da gelir

yaza 60 kilo girebilsem keşke :97:

bence kendi hallerine bırakalım canımcım gaza getirmeyelimki yesinler bozsunlar diyeti, perhizi, rejimi
biz kendi çorbamıza bakalım da dibi tutmasın

yok safişim neden bana yüklenesiniz ben hallederim liste işlerini ...............

bak bak bakk...
nasıl örgütleniliyor buralarda...
celik gibi psikolojimiz var kimsecikler yıkamaz bizi

monti linkinde de yazdığım gibi ben sana cevap vermiyorum canım
sadece

mimu - kiraz

safinaz - naz

narin - edoras

o zaman bende yumukumla eş olayım

hayii breeehhhh pehlivanlaarrrrr

geriye de zilanla blackandwhite kalıyo ,zaten kiloları da yakın

birde katılımları fazla olsa süpper olacak

harikasın kirazımmm demek yeşil çayı yaptın hee
ben sana ne dedim
dene mutlaka işe yarar dedim dimi bak ne kadan güzel olmuş

umarım cuma günü herkesin yüzü güleeerrrrr

bugün yine hareketsiz topiğimiz yoksa ben mi gevezeyim :78:

artık yazmıcam demiştim ama dayanamadım :78:

bence kararlı olur ve devamını getirirsen 60 kg. altına bile düşebilirsin yaza kadar canımın içi

sonuçta kışa daha yeni girdik yol uzun yavruuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…