Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi insan lafının üstüne gelirmiş,ahanda ayşegülüm gelmiş...hoşgeldin bitanesi,umarım daha iyisindir

selamlar..hepinize hayırlı haftalar...misafirlerim bugün nasip olursa gitmeyi düşünüyolar,damat diplomasını alabilirse akşama tekirdağ yolcuları,bikaç gündür bende kafayı fena taktım bu diyet meselesine yolcularım gitsin tam gaz başlıyorum kısçeler valla her tarafımdan yağlar fışkıriii sizlr nasılsınız fırsat bulupta aranıza uğrayamıyorum ama bitiyor hasretlik eşim geçen hafta izinliydi bu hafta 3-11 olarak vardiyeye başlıyor sabahları gelemesemde 2 den sonra yanınızdayım

neyse güzeller ben çıkmalıyım çocuklar geldiler yemek yiycekler tabi sonrasında ben temizlik maratonuna arkasındanda börek yapıp buzluğa koycam hafta içi misafirim gelcekler h.g dine bu eve yeni taşındığımız için hadi öptüm hepinizi

uuuuuyyyyy ben yarışı unutmuşum tamamen ve ben hafta sonu kaçamak yaptım :78:özür dilerim ama bugünden itibaren hemen kendimi toparlıyorum zaten günde en az 2 saat yürüyorum bide diyet inşlah tamamdır

sen yaparsın ben inanıyorum şekerim

kirazcım ağzından bal damlıyo canım benim.
hoşbuldum safişim:79:

4. Takımla 1 hafta yarışacağız canım . Daha sonra diğer takımları gezeriz sırayla yarışmak isteyen olursa haftalık yarışırız .

anladım şekercim bakalım cuma kim galip gelecek

hadi canım gönder misaifirleri ve her daim yanımızda ol lütfeeennnnn

sende hallet işleri gel buraya çok sallama bizi bak ona göreeee....

böreklerede dokunma sakınnn

kirazz_z Naz+ Safinaz84+ blackandwhite+ Melek+ Eddoras+ zilan.80+

maşallah takımımıza,herkes burda bi tek yumukum yok,oda bi an önce katılsa aramıza süper olucak

narincimde kesin hafiyelik peşindedir

iyi insan lafının üstüne gelirmiş,ahanda ayşegülüm gelmiş...hoşgeldin bitanesi,umarım daha iyisindir

yettim gari fıstığım ben iyiyim şükür gribi atlattık şükür ama çok yorgunum temizle topla pişir taşır gezdir ayaklarımın altları ağrıyo valla,birde geceleri çok geç yatıyoruz sabahları erken kalkıyoruz muşmula gibiyim bi iki güne toparlarım ama

Bende şimdi yumurtalarımı koydum ocağa haşlansın diye . Onlar haşlanana kadar bende yeşil çayımı yudumluyorum ...........

şimdilik bana müsade kız gelmek üzre eşimde birazdan işe gidecek hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın

meloş biberiye çayı acı değil canım.
bilakis çok kolay içiliyor.yalnız miktarına dikkat etmek lazım.
1bardak suya 2çay kaşığı veya 2tutam koyup üzerini kapatıyosun.
10 dak.demleyip.

benimde gönlüm sizlerle ama kardeşim damat zaten bi gittilermi düğünde anca görüşcez onlarıda bırakamıyorum yolcu edeyim gelicem cnm

oılsun canımın içi sen ilgilen misafirlerinle onlar gidince hep burada olacaksın nasılsaaaa

Bende şimdi yumurtalarımı koydum ocağa haşlansın diye . Onlar haşlanana kadar bende yeşil çayımı yudumluyorum ...........

woowww öğle yemeğini hazırlıyorsun demekkiiii afiyet olsun nazlım şimdiden....

şimdilik bana müsade kız gelmek üzre eşimde birazdan işe gidecek hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın

haydin görüşürükkkkk

çok güzel kilo vermişsin ablacım ama sağlık herşeyin üstünde tabi..ben de yeil çay ve paptya çayı içiyorum ama rezene ve biberiye çaylarını da deneyim ozaman

ben çizelgemi değiştirmedim,özellikle.
çünkü cuma günü allahın izniyle 69 olacağıma eminim

sanırım bgn ıspanak var. içinde de prinçç yine aç kaldıımmm

kirazcım şöyle bir bakıp çıkarım rakip takıma bundan sonra onlara laf atmam safişiminde dediği gibi onları gaza getirmemek lazım değil mi

elifçim tabloyu bekliyorum canım bakalım kim kime dum dumaaa

inşallah olursun ablacım değiştirmemen daha iyi olmuş motive olman açısından.ben de 64.1i gördüm ya bugün çizelgemdeki rakamı görüp de kaçamaklarla giden günlerime pişman olmak için değiştirmedim..ama buna rağmen bu hafta da kaçamak yapmaya devam edersem değiştireceğim artık

miraycım işyerinde diyet yapmak zor gerçekten.
evden yemek getiren arkadaşlarıda takdir ediyorum gerçekten.
ama ev hanımlarıda rutin ev işleri evgezmeleri.
ve ev halkına hazırlanan özellikle bizim evde ,tereyağlı yemekler,tatlılar karşısında iradeyi kullanmak gerekiyor.

hadi inşallah ablaaaa

sanırım bgn ıspanak var. içinde de prinçç yine aç kaldıımmm

bende aç kaldım ıspanak yemeği değil çorbası varmışşşş ııyyhh
bende aldım elime leblebi poşetimi ve sütümü onları yiyorum şuan

evet canım boşver uzak dur onlardan gaza getirme

e yapma o zaman kaçamak gülümmmm

kızlar ben yogunum bugün fırsat buldukça gelirim

kolay gelsinnnnnn

kadınlar istedimi yapamayacağı şey yoktur bence

Ben çok şanslıyım aslında işyerinde rahat diyet yapabiliyorum . Işyerinde buzdolabım ,ocağım bir tek benim kullanabildiğim mutfağım var onun için işyerinde de rahatlıkla yemek yapabiliyorum . Evden yapıp getiriyorum . Bu fırsatları çok iyi kullanmam gerekiyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…