Ben çok şanslıyım aslında işyerinde rahat diyet yapabiliyorum . Işyerinde buzdolabım ,ocağım bir tek benim kullanabildiğim mutfağım var onun için işyerinde de rahatlıkla yemek yapabiliyorum . Evden yapıp getiriyorum . Bu fırsatları çok iyi kullanmam gerekiyor aslında
hımmm afiyet olsun kirazım . Ben bol bol fırsat buluyorum bu aralar fazla iş olmadığından[ı]aynen benimde öle nazlıcım,küçük bi mutfağım var ama bişiler yapmaya vaktim yok
bizde bugün 2 kişiyiz ofiste,o yüzden dışardan söledik,tavuk şiş,salata ve ayran
akşamada barbunya yapıcam,yanına bol salata vede yoğurt,ardından yeşil çay iksiri ile günü kazasız tamamlıycam inş.[/ı]
meloş biberiye çayı acı değil canım.
bilakis çok kolay içiliyor.yalnız miktarına dikkat etmek lazım.
1bardak suya 2çay kaşığı veya 2tutam koyup üzerini kapatıyosun.
10 dak.demleyip.
aynen benimde öle nazlıcım,küçük bi mutfağım var ama bişiler yapmaya vaktim yok
bizde bugün 2 kişiyiz ofiste,o yüzden dışardan söledik,tavuk şiş,salata ve ayran
akşamada barbunya yapıcam,yanına bol salata vede yoğurt,ardından yeşil çay iksiri ile günü kazasız tamamlıycam inş.
kirazcım şöyle bir bakıp çıkarım rakip takıma bundan sonra onlara laf atmam safişiminde dediği gibi onları gaza getirmemek lazım değil mi
elifçim tabloyu bekliyorum canım bakalım kim kime dum dumaaa
Merhaba...yaklasik bir sene icinde tam 10 kilo aldim ve 58 kilodan 68 ciktim. Henüz 18 yasinda bu kadar kilo alinca kilo vermeye karar verdim. Su anda 166 boyunda ve 60 kiloyum...kendi cabalarimla 8 kilo verdim ancak hedefim 56 olmak. Kilo verirken sürekli kadinlarkulubunu takip ettim ve diyete öyle motive oldum... Takiminizda bos yer olmazada sizlerle burda paylasimda bulunmayi cok isterim...az kalorili günler diliyorum hepinize
hosbulduk Melek....cok kilolu oldugumu düsünmüyorum ama 18 yasinda biraz daha fit gözükmek istiyorum insallah bu bir kac kiloyuda verebilirim...:)...
naz - 60,6 - 55
kiraz - 78,4 - 70
black - 63
melek - 75 - 71
narin - 70,6 - 67
safinaz - 60,7 - 58
zilan - 65
mimu - 81,8 -75
yumukum - 82
edoras - 70 - 66
rakipler :13:
naz - safinaz
kiraz - mimu
black - zilan
melek - narin
yumukum - edoras
hosbulduk Melek....cok kilolu oldugumu düsünmüyorum ama 18 yasinda biraz daha fit gözükmek istiyorum insallah bu bir kac kiloyuda verebilirim...:)...
nazlıcım tablo yapmıştın ya sen daha önce onu nasıl yapıyoruz beceremedim :78:
ellerine saglık elifçim
elifçiğim bu yeni sistemde bende beceremedim onu . ama gelişmiş cevap butonunu tıkladığımızda yazı renklerini ve kalınlıklarını belirlediğimiz sutun varya orda table diye bir seçenek var ben öncekini orda yapmıştım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?