Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin canım ben takım kaptanı nazlı yardımcım kiraz . takımda boşyerimiz var şuanda . ama takım içinde bir takım kurallarımız var . yeni gelen üyeler için 1 hafta deneme haftası var . bu 1 sürelik haftada burdaki paylaşımların ve kilo vermedeki istikrarın göz önünde bulundurularak listeye alınman yada alınmaman konusunda arkadaşlar arasında oylama yapıp öyle yazıyoruz listeye . cuma günleri en geç saat 11:30 a kadar kilo bildirimini yapmış olmamız gerekiyor. takıma gelemeyeceğin zamanlar mesela 3 gün üst üste yada daha fazla bu durumlarda bize haber verirsen seviniriz eğer haber verilmezse ilkinde uyarıp daha sonra devam ederse takımdan çıkarıyoruz .

kıslar,şu tarçınlı yoğurdu akıl edenden allah razı olsun.
yiyebilecekmiyim acaba diyodum.
nefis birşey.
bugünde monti linkinden bilgi arakladım.
meyvede kattım yoğurduma.
mükemmel oldu.tavsiye ederim.
meyveli yoğurda bayıldığım için çok beğendim.

çok şanlısın o zaman canım bende aynı şekildeyim her istediğimi yapabilirim ocak hariç tabii
o halde bu şansı gerçekten değerlendirmek lazım....

şimdilik bana müsaade.
spora gideyim.
saat 3te patron ,ay oğlum gelene kadar sizlerleyim.:79:

sporunu yapıyorsundur umarım....

safişçim artık kaçamaklı günlere veda edeceğim inşallah

inşallah eminecim bunların hepsi bize zarar biliyorsun

Aramıza hoşgeldin tatlım yaşın küçük daha eminim hayatında hareketlidir zaten 8 kg. kendi kendine verdiysen kalanıda çabucak gider inşallah...

hu huuu sesimi duyan var mı

kendi kendime mi konuşuyorum yani yazışıyorum

ben varımmmmmm

afiyet olsun.....
ben meyveli yoğurdu kızıma tarçınlısınıda kendime yapıyorum
ama ben yoğurda zaten aşık olduğum için sadesi bile bana yetiyor

sevgili rakibem sana şöyle büyük bir dilim yaşpasta ya da tiramisu ikram etsem

gözdoşun kulakları çınlasın o çok yapardı bunu bana, özledim cadıyı

valla elifçim şuan hiçbirşey cuma günü göreceğim hedef kilomdan daha çok zevk veremez ben almayayım canım sana afiyet bal löp löp yag olsun

bende ilkten acaba nasıl olacak dedim ben tarcınlı süte bayılırım yogurtla tarçını pek yakıştıramamıştım ama gerçekten çok lezzetli

yeni yılda 67 kilo olan hedef kiloma ulaşırsam eşime kırmızı jartiyerli çamaşır giyeceğimmm tabisiiii ışıklar sönükkennn :92:

Peki cok tesekkür ederim....sIk sIk paylasimda bulunurum...

valla elifçim şuan hiçbirşey cuma günü göreceğim hedef kilomdan daha çok zevk veremez ben almayayım canım sana afiyet bal löp löp yag olsun

vaaayyy ortalığı kızıştırıyorsunuz heeeeee

bende ilkten acaba nasıl olacak dedim ben tarcınlı süte bayılırım yogurtla tarçını pek yakıştıramamıştım ama gerçekten çok lezzetli

afiyet ıolsun şekercimmmmm

yeni yılda 67 kilo olan hedef kiloma ulaşırsam eşime kırmızı jartiyerli çamaşır giyeceğimmm tabisiiii ışıklar sönükkennn :92:

işte buuuuuuuuuuuuuuuu :92: :92: :92: :92:

bende kırmızı tanga tunga mı giysem acebeaa

şimdi biz böyle düşündük yaaaaa
yılbaşı gecesi kesin yavru vatan kan ağlaaarrrr

yyyaaaa uuffff 60 kg. luk (yani şuanki) halimle cep telefonbumda resim var ama pc ye aktaramıyorum sinir oldum size gösterecektim hata verip duruyorrrr oofffff

bende 75 kilolukbi çıtır olursam ne giyerim picamaaa :89::89::89::89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…