Merhaba...yaklasik bir sene icinde tam 10 kilo aldim ve 58 kilodan 68 ciktim. Henüz 18 yasinda bu kadar kilo alinca kilo vermeye karar verdim. Su anda 166 boyunda ve 60 kiloyum...kendi cabalarimla 8 kilo verdim ancak hedefim 56 olmak. Kilo verirken sürekli kadinlarkulubunu takip ettim ve diyete öyle motive oldum... Takiminizda bos yer olmazada sizlerle burda paylasimda bulunmayi cok isterim...az kalorili günler diliyorum hepinize
Ben çok şanslıyım aslında işyerinde rahat diyet yapabiliyorum . Işyerinde buzdolabım ,ocağım bir tek benim kullanabildiğim mutfağım var onun için işyerinde de rahatlıkla yemek yapabiliyorum . Evden yapıp getiriyorum . Bu fırsatları çok iyi kullanmam gerekiyor aslında
şimdilik bana müsaade.
spora gideyim.
saat 3te patron ,ay oğlum gelene kadar sizlerleyim.:79:
safişçim artık kaçamaklı günlere veda edeceğim inşallah
Merhaba...yaklasik bir sene icinde tam 10 kilo aldim ve 58 kilodan 68 ciktim. Henüz 18 yasinda bu kadar kilo alinca kilo vermeye karar verdim. Su anda 166 boyunda ve 60 kiloyum...kendi cabalarimla 8 kilo verdim ancak hedefim 56 olmak. Kilo verirken sürekli kadinlarkulubunu takip ettim ve diyete öyle motive oldum... Takiminizda bos yer olmazada sizlerle burda paylasimda bulunmayi cok isterim...az kalorili günler diliyorum hepinize
hu huuu sesimi duyan var mı
kendi kendime mi konuşuyorum yani yazışıyorum
kıslar,şu tarçınlı yoğurdu akıl edenden allah razı olsun.
yiyebilecekmiyim acaba diyodum.
nefis birşey.
bugünde monti linkinden bilgi arakladım.
meyvede kattım yoğurduma.
mükemmel oldu.tavsiye ederim.
meyveli yoğurda bayıldığım için çok beğendim.
sevgili rakibem sana şöyle büyük bir dilim yaşpasta ya da tiramisu ikram etsem
gözdoşun kulakları çınlasın o çok yapardı bunu bana, özledim cadıyı
hoşgeldin canım ben takım kaptanı nazlı yardımcım kiraz . takımda boşyerimiz var şuanda . ama takım içinde bir takım kurallarımız var . yeni gelen üyeler için 1 hafta deneme haftası var . bu 1 sürelik haftada burdaki paylaşımların ve kilo vermedeki istikrarın göz önünde bulundurularak listeye alınman yada alınmaman konusunda arkadaşlar arasında oylama yapıp öyle yazıyoruz listeye . cuma günleri en geç saat 11:30 a kadar kilo bildirimini yapmış olmamız gerekiyor. takıma gelemeyeceğin zamanlar mesela 3 gün üst üste yada daha fazla bu durumlarda bize haber verirsen seviniriz eğer haber verilmezse ilkinde uyarıp daha sonra devam ederse takımdan çıkarıyoruz .
valla elifçim şuan hiçbirşey cuma günü göreceğim hedef kilomdan daha çok zevk veremez ben almayayım canım sana afiyet bal löp löp yag olsun
bende ilkten acaba nasıl olacak dedim ben tarcınlı süte bayılırım yogurtla tarçını pek yakıştıramamıştım ama gerçekten çok lezzetli
yeni yılda 67 kilo olan hedef kiloma ulaşırsam eşime kırmızı jartiyerli çamaşır giyeceğimmm tabisiiii ışıklar sönükkennn:92:
yakışır safişçimmmm giy tabi nede olsa yılbaşı akşamı 58kiloluk bi çıtır olacaksınbende kırmızı tanga tunga mı giysem acebeaa
şimdi biz böyle düşündük yaaaaa
yılbaşı gecesi kesin yavru vatan kan ağlaaarrrr
yakışır safişçimmmm giy tabi nede olsa yılbaşı akşamı 58kiloluk bi çıtır olacaksın:92:
nazlımmm sen ekledinmi son halinin fotolarını bacımmm ne ettin kııı
tsk ederim cnmhoşgeldin tatlım kısa zamanda verirsin eminimki
olarsın tabisiii canım
olarmıyım kıs gerçekteeenn
esssaahhtaann olarmıyım senceee
bu akşam evden ekleyeceğim canım makinayı yanıma aldım ama kablosunu almayı unutmuşum .....
olarsın tabisiii canım
bende 75 kilolukbi çıtır olursam ne giyerim:d picamaaa:89::89::89::89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?