- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
sendeki o boyda 75 kilo bence gayet güzel durur canımmm :82:bende 75 kilolukbi çıtır olursam ne giyerimpicamaaa :89::89::89::89:
kızlar diyetimin en tehlikeli günü anneme gittiğim gün benim için :18:. Bu akşam yemege çagırmış yemekte sorun yaşamıyorum dikkatli bişekilde yiyorum.ama yemekten sonra annem tüm hazinelerini çıkarmaya başlıyorKarışık çerezler mi demezsiniz lokumlar mı cevizli sucuklar mı birinden kaçsam digerine yakalanıyorum şimdiden stres bastı inşallah bu defa yenilmem .:95:
kızlar diyetimin en tehlikeli günü anneme gittiğim gün benim için :18:. bu akşam yemege çagırmış yemekte sorun yaşamıyorum dikkatli bişekilde yiyorum.ama yemekten sonra annem tüm hazinelerini çıkarmaya başlıyorkarışık çerezler mi demezsiniz lokumlar mı cevizli sucuklar mı birinden kaçsam digerine yakalanıyorum şimdiden stres bastı inşallah bu defa yenilmem .:95:
safişim senden bulaştı çatlaklık
narinimmmm vallaaa kız kardeşimm 1.90 65 kilo süper onun fziğibende öle olam
bu arada kızlarr yaaa 15 gün sonra manitamın d.günü ne alcaaaam beeen
narinim cevizli sucuk diiince aklıma geldide dedim bi sepet yapıp içine abur cubur mu atasasm kendisi zayıfta :86::86::86: :87::87::87::87::87::87: :90::90::90::90::90:
mimu 1.90 mı dedin anneniz sizi neyle besledi böyle maşallah benim erkek kardeşim 1.87 ailenin en uzunu ondan bile uzun hayal ettim de manken gibidir herhalde.
nazcım tabisi de yenilmeyeceğimmm nede olsa 4.takımı ve elifi yenmek var ucunda bende cuma gider yerim yiyemediklerimi
valla elifçim şuan hiçbirşey cuma günü göreceğim hedef kilomdan daha çok zevk veremez ben almayayım canım sana afiyet bal löp löp yag olsun
yeni yılda 67 kilo olan hedef kiloma ulaşırsam eşime kırmızı jartiyerli çamaşır giyeceğimmm tabisiiii ışıklar sönükkennn:92:
bende 75 kilolukbi çıtır olursam ne giyerimpicamaaa :89::89::89::89:
nazcım tabisi de yenilmeyeceğimmm nede olsa 4.takımı ve elifi yenmek var ucunda bende cuma gider yerim yiyemediklerimi
elifçim planlı programlı hatunumdur ben (duyda inanma)yılbaşına kadar hedefine ulaş ben sana safişin dediği kırmızı tanga tungalardan göndereceğim pijamada neymişşş hemde yılbaşı akşamı
safişim bana picama gönder D:
topiğin zayıflama amacına bak
safiiiişşş coşturuyon milleti ,bak ne hayaller kuruyoz
yılbaşı akşamı kırmızı bişey giyersem aklıma siz gelirsiniz ama
o kırmızı şey sadece ve sadece :92:tanga tunga olacak inanki kocan yakmasa ben yada safiş gelip yakacagız o pijamalarını
safişim bana picama gönder D:
soğukta giyilmez tanga manga
ben kaçtım kızlar yarın görüşmek üzere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?