Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar diyetimin en tehlikeli günü anneme gittiğim gün benim için :18:. bu akşam yemege çagırmış yemekte sorun yaşamıyorum dikkatli bişekilde yiyorum.ama yemekten sonra annem tüm hazinelerini çıkarmaya başlıyor karışık çerezler mi demezsiniz lokumlar mı cevizli sucuklar mı birinden kaçsam digerine yakalanıyorum şimdiden stres bastı inşallah bu defa yenilmem .:95:

safişim senden bulaştı çatlaklık

narinimmmm vallaaa kız kardeşimm 1.90 65 kilo süper onun fziği bende öle olam

bu arada kızlarr yaaa 15 gün sonra manitamın d.günü ne alcaaaam beeen

narinim cevizli sucuk diiince aklıma geldide dedim bi sepet yapıp içine abur cubur mu atasasm kendisi zayıfta :86::86::86: :87::87::87::87::87::87: :90::90::90::90::90:

tabiki yenilmeyeceksin narinim yemeyeceksin annenin hazinelerinden yarışmadayız unutma

mimu 1.90 mı dedin anneniz sizi neyle besledi böyle maşallah benim erkek kardeşim 1.87 ailenin en uzunu ondan bile uzun hayal ettim de manken gibidir herhalde.

nazcım tabisi de yenilmeyeceğimmm nede olsa 4.takımı ve elifi yenmek var ucunda bende cuma gider yerim yiyemediklerimi

vvıışşşş tehlike çanları aman diyim yaaa gitme ara gelemiyoruz işimiz çıktı vs. birşey de
yada git ve iradeni orda göster tatlışım....

safişim senden bulaştı çatlaklık

narinimmmm vallaaa kız kardeşimm 1.90 65 kilo süper onun fziği bende öle olam

ne kadan mikemmeeeellllllllllllllllllllll
başka bulaşan bişiler varmı kıııııııııııııııııı

gözdemin kirazın kocasına ilk aylarında önerdiği hediye vardı ya onu yapabilirsin mesela daha vaktinde var

kııı saçmalama ne cuması
hedef kiloya ulaşana kadar kaçamak yok diyeti bozmak yok bu uzun bir cumaaaaa demek

valla elifçim şuan hiçbirşey cuma günü göreceğim hedef kilomdan daha çok zevk veremez ben almayayım canım sana afiyet bal löp löp yag olsun

yeni yılda 67 kilo olan hedef kiloma ulaşırsam eşime kırmızı jartiyerli çamaşır giyeceğimmm tabisiiii ışıklar sönükkennn :92:

vay vay hatuna bak planları yapmış bilem bende miray gibi kırmızı pijama giyem bari

bende 75 kilolukbi çıtır olursam ne giyerim picamaaa :89::89::89::89:

bendeeee

nazcım tabisi de yenilmeyeceğimmm nede olsa 4.takımı ve elifi yenmek var ucunda bende cuma gider yerim yiyemediklerimi

yeme cadı yemek yasak

beni yen ya da yenme ,ama 4. takımı yenelim, yılbaşına da jartiyerleri giyelim

merak etmeyin arkidişlerim sizi hüsrana ugratmamak için yemiyeceğimmmm biz bi takımız zaten geçen hafta -1.300 le fazlasıyla takıma zararım oldu bu hafta geçen haftanında acısını çıkarmam lazımmm ve artık kendime verdiğim sözleri tutmalıyımmm :92:

elifçim planlı programlı hatunumdur ben (duyda inanma )yılbaşına kadar hedefine ulaş ben sana safişin dediği kırmızı tanga tungalardan göndereceğim pijamada neymişşş hemde yılbaşı akşamı

topiğin zayıflama amacına bak

safiiiişşş coşturuyon milleti ,bak ne hayaller kuruyoz

yılbaşı akşamı kırmızı bişey giyersem aklıma siz gelirsiniz ama

safiş yılbaşı öncesi hedefine varan herkese birer kırmızı tanga tunga senden bekliyoz ona göre :82: :89:

topiğin zayıflama amacına bak

safiiiişşş coşturuyon milleti ,bak ne hayaller kuruyoz

yılbaşı akşamı kırmızı bişey giyersem aklıma siz gelirsiniz ama

o kırmızı şey sadece ve sadece :92: tanga tunga olacak inanki kocan yakmasa ben yada safiş gelip yakacagız o pijamalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…