- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Mezuniyetin kutladin demekki neler yedinİyiyim canim...mezuniyet kutlamali bugün gecirdim...şimdi sporumu yaptim yeni oturdum...evden cikabildigimiz tek.gun olunca alis verisle geçirdik yorulduk
Selam canım hoşgeldin iyiyim sen nasilsinSelammm sekerler...nasılsınız...
Sanırım öyle olcakIşede çarpilmiş gidersin pazartesi
Ayyy yazmiyim canı ceken olur...esime 3 ayda verdigimi 3 gunde alaca böyle giderse dedim...oda hafta ici sıkarsın dengelersin diye akil verdi...Mezuniyetin kutladin demekki neler yedin
Hosbulduk canim...gecmis yapamadim hemen burdan giriş yaptim....Selam canım hoşgeldin iyiyim sen nasilsin
Sanırım öyle olcak
Dengelersin canimyaaa merak etmeAyyy yazmiyim canı ceken olur...esime 3 ayda verdigimi 3 gunde alaca böyle giderse dedim...oda hafta ici sıkarsın dengelersin diye akil verdi...
Gene yapilmis eva hanim120 dk. Eva
200 jumping jang
100 squat
30 sn lik 3 plunk
N NidsaliiZipzip- Zeynolin44 Habinar
E Elif_Eylul
Yerim ama sporumu yaparim diyosun
Kral kızından saygılarla.Gene yapilmis eva hanim
2kilo gidicek nasil olsa cumayaKral kızından saygılarla.
İlk gunler olunca cozuttum aylarin özlemi vardi...hafta içi daha rahat olurum...Dengelersin canimyaaa merak etme
Masallah masallah anam su evayi değiştir yerine cardio yap vucudun alisiyor istedigib gibi kilo veremiyorsun120 dk. Eva
200 jumping jang
100 squat
30 sn lik 3 plunk
N NidsaliiZipzip- Zeynolin44 Habinar
E Elif_Eylul
Freede kalirim devam ederim kilomu korumak istiyorum sporda yapicam falan dersen kaptan freeye yazsin menu bildirimi yaparsin canim ama ben yazmicam boyle devam etsemde olur diyebirsinİlk gunler olunca cozuttum aylarin özlemi vardi...hafta içi daha rahat olurum...
Simdi free listede ayni asil liste gibi mi menu kilo bildirimi yapicam dimi
Masallah masallah anam su evayi değiştir yerine cardio yap vucudun alisiyor istedigib gibi kilo veremiyorsun
Valla hic niyetim yoktu bugun...ama kaptanim leslie jack yarışması başlatınca dayanamadim...Yerim ama sporumu yaparim diyosun
Ben de aynısını yaptım...Hosbulduk canim...gecmis yapamadim hemen burdan giriş yaptim....
Sopayla kovalicakkizcak bize ne istiyonuz benim evamdan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?