Sagol canim benimde amacim o...sporla sikiladip incelmek.2 asagi 3 yukari kiloyu sabitlemekBen de aynısını yaptım...
25 sayfa geçmiş olmuş sabahtan beri...
Senin mezuniyetini kutlarim canım
Inşallah 55 lerde dolaşırsın sen de....
@birazhuzurdu2008 canım senin de doğum günün kutlu olsun...
Ben free deyim işte..İlk gunler olunca cozuttum aylarin özlemi vardi...hafta içi daha rahat olurum...
Simdi free listede ayni asil liste gibi mi menu kilo bildirimi yapicam dimi
Oğlanı uyuttum ortancayi uyuttum şimdi büyük kızımla jumple jack ve twist yapacağızSagol canim benimde amacim o...sporla sikiladip incelmek.2 asagi 3 yukari kiloyu sabitlemek
Masallah masallah anam su evayi değiştir yerine cardio yap vucudun alisiyor istedigib gibi kilo veremiyorsun
İlk kısmı anladım teşekkürler. Sonra tünele girdim çekmedi. Anlayamadım.Masallah masallah anam su evayi değiştir yerine cardio yap vucudun alisiyor istedigib gibi kilo veremiyorsun
Güzelmiş bana uyar bu iş...burdan kopmiyim sabit kalmak kolay olsunBen free deyim işte..
Birkac hafta menü paylaşımı yaptım ama diyet menüsü kaçamak yapmadım her pazartesi ve cuma da kilo bildirimi yaptım...
Bu aralar yine free deyim ama menü paylaşımı yapmıyorum diyetlik yemiyorum ama kilomu koruyorum ve pazertesi cuma kilo bildirimimi yapıyorum
Herkes hep yürüyor onlara niye demiyorsun yürü yürü nereye kadar.Sopayla kovalicak
Hayyy masallah...benimde kiz uyudu oğlan la demir adam 3 izlerken yaptim tum sporlarimi iyi oldu..Oğlanı uyuttum ortancayi uyuttum şimdi büyük kızımla jumple jack ve twist yapacağız
Evayla sana mutlu mesut hayat diliyorum 2kiloyla gelmezsen ozaman sorcam.sanaHerkes hep yürüyor onlara niye demiyorsun yürü yürü nereye kadar.
Sende yürü degisiklik olur...Herkes hep yürüyor onlara niye demiyorsun yürü yürü nereye kadar.
Onun evasi var bikeremSende yürü degisiklik olur...
Kopma canım kopunca çok kilo alıyorsunGüzelmiş bana uyar bu iş...burdan kopmiyim sabit kalmak kolay olsun
Senin de iyi olmuşHayyy masallah...benimde kiz uyudu oğlan la demir adam 3 izlerken yaptim tum sporlarimi iyi oldu..
Dün yazdım mi hatırlamıyorum. Yoğundum. Mezuniyetin hayırlı olsun canım. Tebrikler.Sende yürü degisiklik olur...
Evet evetKopma canım kopunca çok kilo alıyorsun
yazı düşün giyicez pantolonları tişörtleri taytları hiç fazlaligimiz olmayacak
Senin de iyi olmuş
sagol canim.benim darisi senin basina inşDün yazdım mi hatırlamıyorum. Yoğundum. Mezuniyetin hayırlı olsun canım. Tebrikler.
Afiyet olsun canım geçmiş olsun acil sifalar dilerimSelam kızlar çok ağrılı bir gece gün geçirdim bugün
Boyun fitigim ağrıları geçmedi kaç gündür.Acile gittim iğne vurdular 4 tanede daha vurdurucam.Daha iyiyim ama genede agrilarim varinşaallah yarın daha iyi olucan bugün beni affedin okuyacak yazacak tadım yok
Menümü yaziyim
Kahvaltı 11.00
Menemen 1 kase kadar diyim
2,3 parça peynir
Çeri domates 4,5 tane.
Zeytin
1dilim ekmek
1 t.k tahin pekmez
18.00 Akşam yemegi
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak kıymqli kabak yemeği
3 kasik haşlanmış didilmis tavuk
Salata yoğurt
Suyu saymadım ama Dukan birasi yapmıştım 1 lt onu içtim
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?Selam kızlar çok ağrılı bir gece gün geçirdim bugün
Boyun fitigim ağrıları geçmedi kaç gündür.Acile gittim iğne vurdular 4 tanede daha vurdurucam.Daha iyiyim ama genede agrilarim varinşaallah yarın daha iyi olucan bugün beni affedin okuyacak yazacak tadım yok
Menümü yaziyim
Kahvaltı 11.00
2,3 parça peynir
Çeri domates 4,5 tane.
Zeytin
1dilim ekmek
1 t.k tahin pekmez
18.00 Akşam yemegi
1 kepçe tarhana çorbası
Salata yoğurt
Geçmiş olsun canımSelam kızlar çok ağrılı bir gece gün geçirdim bugün
Menümü yaziyim
Kahvaltı 11.00
2,3 parça peynir
Çeri domates 4,5 tane.
Zeytin
1dilim ekmek
1 t.k tahin pekmez
18.00 Akşam yemegi
1 kepçe tarhana çorbası
Salata yoğurt
Iyi geceler canım ❤Iyi geceler kizlar Allah'a emanet olun
Geçmiş olsunSelam kızlar çok ağrılı bir gece gün geçirdim bugün
Menümü yaziyim
Kahvaltı 11.00
2,3 parça peynir
Çeri domates 4,5 tane.
Zeytin
1dilim ekmek
1 t.k tahin pekmez
18.00 Akşam yemegi
1 kepçe tarhana çorbası
Salata yoğurt
Iyi gecelerIyi geceler kizlar Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?