- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kefir içiyorum canım ama ynaina ek olarak leblebi yemiyorumbak kefiri şiddetle tavsiye ediyorum. :) ben zeytinyagla karıştırıyom onu kabız sorunu iyi çözülüyor :)
Bende artiyim haftaya eksiye geliriz canım üzülme sıkı tutalim
Bir dahakine inşallahDaha önce paylasmistim ama burda olmayabilirsin
Fotoğraf pek guzel cikmadi haftaya paylasirim
Eksin cook güzel tebrik ederim abla
Ister istemez etkiliyor canim ama zaten birincilik zor gibi duruma gore eklerim olmazsa
Bana çok dolu dolu geldi listen yinede diyetisyen in daha iyi bilirListem bu canim
Bugun cuma amaNeden onlar eşleşsin
Ablam ben boyle hareket yapamam göbeğim dusuyo ip falan aşk atlayamam en iyisi ben yürüyüşe devamben bu hafta günde 1 saatten fazla die saat hedefi koydum kendime. hit kardiyo çok verdiriyo dur sana bi video atıyım ben akşam bunu yaptım çok güzel kısa saatte çok meto çalıştırıyor.
bantta yürüyecem
zıpzıpta yapacam
aklımdakiler bunlar canım
ama bu hafta hit favorim
bu bak benim
Canım banada öyle ama dedim ya fazla geldi yiyemiyroumBana çok dolu dolu geldi listen yinede diyetisyen in daha iyi bilir
Azalt bu hafta bakalım nasıl olacakCanım banada öyle ama dedim ya fazla geldi yiyemiyroum
Neden bukadar arti canim neyaptin mesela menulerden baska
Terlemeyim diye kabanı giymedim canım. Yün yelek, altındaki de yün..hızlı yürüyünce üşümedim.Aynen canim bastim gaza
Aynen stabil durumda cokta gerekli degil ama boyle odem vs olunca moral bozmaya gerek olmuyor
yarisi gitmis yarida gider canim
Hadi abla senide gorelim saat 11.30 orda
simdi yuzdem bölünecek bu lsiteyi etkiler mi
superrr
hava soguk değil mi yelekle usumezmisin
Geçmiş olsun canım hsogeldinİyi çok şükür canım atlattık neyseki ya. Bende artık evimdeyim rahatça yapabilirim diyetimiçok özledim valla sizleri. Sen nasılsın?
Haftaya daha guzel olur ama buraya sadece menu paylasim gidiyorsun
Canım bu liste biraz fazla. Ekmek bir dilim ye. Çorba yediğin zaman ekmek yeme. Liste güzel ama çok yavaş kilo verdirir. Bol Spor yapmak lazım.Listem bu canim
Seni birakamayiz sürüden ayrilani kurt kaparSiz bana bakmayın devam edin yola
Tmm o zaman. Bu hafta rakibiz. Anlaştık.gözüm korktu benim sendenama olurum yinede hırs olur bana daha çok
Bulduğunu yazmış bol kepçe diyetisyen.Canım bu liste biraz fazla. Ekmek bir dilim ye. Çorba yediğin zaman ekmek yeme. Liste güzel ama çok yavaş kilo verdirir. Bol Spor yapmak lazım.
Zaten çorba olan listede ekmek neden verirler anlamis degilimCanım bu liste biraz fazla. Ekmek bir dilim ye. Çorba yediğin zaman ekmek yeme. Liste güzel ama çok yavaş kilo verdirir. Bol Spor yapmak lazım.
Ben bu liste ile kilo veremem. Hem çorba hem iki dilim ekmek. Daha neler. Çorba ekmek aynı zaten. Birini seçersin canım. Diğerleri uygun. Akşam 1 çay bardağı leblebi di mi? Bardak demiş. Benim bardağım kocaman. Yarım kilo leblebi sığar.Bulduğunu yazmış bol kepçe diyetisyen.
Tammam canim dikkat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?