Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aman o diyetisyen şisko olsun diye vermis bence burda bir arkadas gidiyoda ara öğün bile vermiyo tarti aldirdi tartarak yiyolar 10kilo verdi 1 ayda

Aman o diyetisyen şisko olsun diye vermis bence burda bir arkadas gidiyoda ara öğün bile vermiyo tarti aldirdi tartarak yiyolar 10kilo verdi 1 ayda
Devlet diyetisyeni yoğundur. yanlış liste vermiş olabilir. Her hastaya göre farklı listeler var. Erkek hasta için daha uygun o liste.

Coook teşekkür ederim canlarim

Tatlim aksam ekmegi kesersen cok etkili olur hatta karbonu

Bide dikkat ettim hep kepek ekmegi yiyorsun
Tb yada cavdar daha doyurucu olur

Digerinde Beyaz ekmegin icine sadece kepek atiyolar
Aynen kepek ekmeği çok uygun değil. @birazhuzurdu2008

Eki Görüntüle 2809999
Ders boş verdigin gazla attım kendimi bahçeye...asayiş berkemal azıcık nöbet geçiriyorum da şekerim
Sporumuz vatana kulübe hayırlı olsun.
yaaaa hayırlı uğurlu olsunnnn löp löp yağ yaktırsınnnnnnn harikasın canımmmmm
Kilo bildirimi

Geçen hafta 98.7
Bugün 97.5
Fark 1.2
Yüzde 1.215
Eki Görüntüle 2810029
senin idare eder havanı sevsinler tebrik ederim ablamm
Kolay gelsin dünür.
Akşama kadar aralıklı yürüyüşe devam ben de O videoyu Youtube' de buldum abone oldum. Bu hafta ilgileneceğim canım
allah utandırmasın allah umduğundan çok yağ yaktırsınnnn

bu hafta kendimizi kampa alalım vücudumuz mu yaman biz mi bi görelim bakalım
Ablam ben boyle hareket yapamam göbeğim dusuyo ip falan aşk atlayamam en iyisi ben yürüyüşe devam
kaçış yokkkkkk sende bu videoya karşılık leslie5 yaparsın olmaz mı fıstıkkkk haftaya cuma kutlama yapacazzzz
listesi yok mu bu arkadaşın
biz hiç ara öğünsüz ayda 10 kg. verdiren liste görmedik görmek isteriz

Canim leslie 30 dk 4 mil nasil.oluyor...hangisi
Canım youtube de leslie yazdım bi video da 4 mil yazıyordu onu yaptım 30 dk lık bir videoydu
@Tostombalakanne rakibem kız hadi gel.. bence sen kazandın ama olsun yine de heyecanlıyım. nerelerdeessiiinnn
Sen kazandın canım tebrik ederim
Rakibem komik deyip gülmüş yorumuma a dostlar. kesin çok eksi ile gelecek.. ah nerelere gidemmm @Tostombalakanne
Senden az geldiğim için güldüm canım
Gerçekten çok üzüldüm kaçamak hiç yapmadım detoks yaptım spor yaptım 300 gr eksik geldim

Kadin kibritkutusu modunda gidiyo canim 1dilim demiyo onun disina cikinca kiziyo kilo verecekseniz gelin bana diyo

KILO BİLDİRİMLERİ BITTIGINE GÖRE

YENI RAKIPLERI OLUSTURALIM

KIM KIMINLE RAKIP OLMAK ISTIYOR, BİLDİRSİN
YOKSA LISTEDEKILERI KURRA CEKICEM :)

FREE LISTEDEN KİMLER KATILMAK ISTIYOR, RAKİPLERİNİ SECSINLER :)

NOT :bu haftanin kazananlarini listemiz hazir olunca paylasacam

Coook teşekkür ederim canlarim

Tatlim aksam ekmegi kesersen cok etkili olur hatta karbonu

Bide dikkat ettim hep kepek ekmegi yiyorsun
Tb yada cavdar daha doyurucu olur

Digerinde Beyaz ekmegin icine sadece kepek atiyolar
nohut ekmeği denesek bu hafta...
haşlanmış nohuttan kendimizde çekip yapabiliriz. kokuyo dedi arkadaş ben bi deneyeyimde bakalım kokmuyosa bir hafta nohut unu ekmeği yeyim Elhan Zipzip-

Aynen kepek ekmeği çok uygun değil. @birazhuzurdu2008
Bi yerde okumuştum, uzun süreli kullanimi kansizlikta yapiyormus
Çok guzellll. Süpersin.

senin idare eder havanı sevsinler tebrik ederim ablamm
Cook teşekkür ederim canlarim
Gerçekten çok üzüldüm kaçamak hiç yapmadım detoks yaptım spor yaptım 300 gr eksik geldim
Yaptiklarin boşa gitmedi cnm
Haftaya yatirim yaptin
Gör bak haftaya daha cok gidecek

Bide sporda off yapmiyormusun sen

Kadin kibritkutusu modunda gidiyo canim 1dilim demiyo onun disina cikinca kiziyo kilo verecekseniz gelin bana diyo
işte benim diyetisyenim böyle olmalı işte buuu haşin ve sert olacak sıkılıom yoksa ben
yemeğide az yiyo o zaman ekmek yiyomuymuş az anlatsana listesini tek tek ne yazıon
o grubu ben kaçırmışımmmmm
rakip gibi değil ben onunla 2 dünyada rakip olamammmmm amma velaakinnnnn gazlama arkadaşım olarak dünürümü seçiyorum oda beni seçerse
Elhan 10 gün sonrada asiyeyi alalım aramıza 3 lü gazlama grubu yapalım 10 gün ikili takılalım ne dersin şekerparemmm Zipzip- kaptanım 3.ye yerimiz var
aramıza katılan katılsın bu hafta hedefim 2 kg. dünürümdende bendende gidecekkkkkkk

Ben sadece spora katilabilirim
Diyet yapmam zor eevden fırça yiyorum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…