- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aman o diyetisyen şisko olsun diye vermis bence burda bir arkadas gidiyoda ara öğün bile vermiyo tarti aldirdi tartarak yiyolar 10kilo verdi 1 aydaBen bu liste ile kilo veremem. Hem çorba hem iki dilim ekmek. Daha neler. Çorba ekmek aynı zaten. Birini seçersin canım. Diğerleri uygun. Akşam 1 çay bardağı leblebi di mi? Bardak demiş. Benim bardağım kocaman. Yarım kilo leblebi sığar.
Devlet diyetisyeni yoğundur. yanlış liste vermiş olabilir. Her hastaya göre farklı listeler var. Erkek hasta için daha uygun o liste.Aman o diyetisyen şisko olsun diye vermis bence burda bir arkadas gidiyoda ara öğün bile vermiyo tarti aldirdi tartarak yiyolar 10kilo verdi 1 ayda
Eksin cook güzel tebrik ederim abla
Coook teşekkür ederim canlarim
Tatlim aksam ekmegi kesersen cok etkili olur hatta karbonuCanım banada öyle ama dedim ya fazla geldi yiyemiyroum
Aynen kepek ekmeği çok uygun değil. @birazhuzurdu2008Coook teşekkür ederim canlarim
Tatlim aksam ekmegi kesersen cok etkili olur hatta karbonu
Bide dikkat ettim hep kepek ekmegi yiyorsun
Tb yada cavdar daha doyurucu olur
Digerinde Beyaz ekmegin icine sadece kepek atiyolar
yaaaa hayırlı uğurlu olsunnnn löp löp yağ yaktırsınnnnnnn harikasın canımmmmmEki Görüntüle 2809999
Ders boş verdigin gazla attım kendimi bahçeye...asayiş berkemal azıcık nöbet geçiriyorum da şekerim
Sporumuz vatana kulübe hayırlı olsun.
senin idare eder havanı sevsinler
allah utandırmasın allah umduğundan çok yağ yaktırsınnnnKolay gelsin dünür.
Akşama kadar aralıklı yürüyüşe devam ben deO videoyu Youtube' de buldum abone oldum. Bu hafta ilgileneceğim canım
kaçış yokkkkkk sende bu videoya karşılık leslie5 yaparsın olmaz mı fıstıkkkk haftaya cuma kutlama yapacazzzzAblam ben boyle hareket yapamam göbeğim dusuyo ip falan aşk atlayamam en iyisi ben yürüyüşe devam
listesi yok mu bu arkadaşınAman o diyetisyen şisko olsun diye vermis bence burda bir arkadas gidiyoda ara öğün bile vermiyo tarti aldirdi tartarak yiyolar 10kilo verdi 1 ayda
Nasıl bu ne? Kaptan olarak bilgine sundum. Geçen haftaBuneee
Canım youtube de leslie yazdım bi video da 4 mil yazıyordu onu yaptım 30 dk lık bir videoyduCanim leslie 30 dk 4 mil nasil.oluyor...hangisi
Sen kazandın canım tebrik ederim@Tostombalakanne rakibem kız hadi gel.. bence sen kazandın ama olsun yine de heyecanlıyım. nerelerdeessiiinnn
Senden az geldiğim için güldüm canımRakibem komik deyip gülmüş yorumuma a dostlar. kesin çok eksi ile gelecek.. ah nerelere gidemmm@Tostombalakanne
Gerçekten çok üzüldüm kaçamak hiç yapmadım detoks yaptım spor yaptım 300 gr eksik geldimKuzummmmben xe ozledim cnmmm
Ben jyiyim takıl tokmak gidiyorum iste :))
Kilo cizelgeni gördüm, harikasin yaaa
Yinede ekside olman guzel cnm
Pauartesi arti olman işi bozmuş :)) bu hafta dikkat et
Kilona gore gayet guzel eksi tatlim
Masallah hayalcim cok guzel eksi
Artilari atmişin en azindan rakibim
Daha tartilmadim ama heralde bu hafta ben yendim
Cok guzel tatlim aynen devam et
Oructa aksam gec vakit birden yiyince bazen gitmiyor cnm belki o etkilemistir
Sen azmedersen eminim bütün artilari verirsin, senden kacamazlar :)))
Seni regli cok etkilemiş heralde tatlim
Yoksa bu hafta cok guzel devam ettin
Tebrikler tatlim
Dilekkkk süper eksi cnm masallahhhemeklerinin karsiligini almişin
Bence devam et diyetine ve sporuna haftaya karşılığını alacaksin
Ekmegi azalttigin donemde guzel kilo vermistin
Gecen hafta menude simitler vardi belki onlarda etkilemistir kilo durumunu
Yapacağımız spor zor olmasin katilirim
Sabit olman da guzel canim
Simdi eklenmis canim ilk mesaja tekrar donmedim
Günaydın canım ❤
Sagol canım ❤
Sagol canım ❤
Cok yemedim yersem yerdim ama kendimi tuttum
Hosgeldin canim ne guzel kilo vermissin tebrik ederim
Ekside olman guzel canım
Ekside olman guzel canım reglin etkisi sanırım haftaya guzel sonuclar alacaksin
Eksin guzel tebrik ederim canım
Super eksi tebrik ederim canım
Günaydın ablacım ❤
Eksidesin yinede tebrik ederim canim
Gunaydin canim ❤
Baban nasil oldu daha iyidir insallah
Bu hafta kilonu bildir onu listeye eklerim yeniden başlamis olursun
Kadin kibritkutusu modunda gidiyo canim 1dilim demiyo onun disina cikinca kiziyo kilo verecekseniz gelin bana diyoyaaaa hayırlı uğurlu olsunnnn löp löp yağ yaktırsınnnnnnn harikasın canımmmmm
senin idare eder havanı sevsinlertebrik ederim ablamm
allah utandırmasın allah umduğundan çok yağ yaktırsınnnn
bu hafta kendimizi kampa alalım vücudumuz mu yaman biz mi bi görelim bakalım
kaçış yokkkkkk sende bu videoya karşılık leslie5 yaparsın olmaz mı fıstıkkkk haftaya cuma kutlama yapacazzzz
listesi yok mu bu arkadaşın
biz hiç ara öğünsüz ayda 10 kg. verdiren liste görmedik görmek isteriz
nohut ekmeği denesek bu hafta...Coook teşekkür ederim canlarim
Tatlim aksam ekmegi kesersen cok etkili olur hatta karbonu
Bide dikkat ettim hep kepek ekmegi yiyorsun
Tb yada cavdar daha doyurucu olur
Digerinde Beyaz ekmegin icine sadece kepek atiyolar
Allah seni kahretmeye bende dedim bizimi eslestirdinNasıl bu ne? Kaptan olarak bilgine sundum. Geçen haftaMefkurem yaptı listeyi onu da ekledim. kackaloribu ile rakip olmak istiyoruz. Bilgilerinize saygıyla arz ederim .
Haftasonu salıyorum kendimiBugun cuma amaWilma11 Pazartesi ye kadar yok olabilir burdan Pazartesi arti geldim derse şasirmam
Aslinda hirs yapiyodu ama oda benimgibi saldi
Bi yerde okumuştum, uzun süreli kullanimi kansizlikta yapiyormusAynen kepek ekmeği çok uygun değil. @birazhuzurdu2008
Çok guzellll. Süpersin.
Cook teşekkür ederim canlarimsenin idare eder havanı sevsinlertebrik ederim ablamm
Yaptiklarin boşa gitmedi cnmGerçekten çok üzüldüm kaçamak hiç yapmadım detoks yaptım spor yaptım 300 gr eksik geldim
Canım youtube de leslie yazdım bi video da 4 mil yazıyordu onu yaptım 30 dk lık bir videoydu
Sen kazandın canım tebrik ederim
Senden az geldiğim için güldüm canım
Gerçekten çok üzüldüm kaçamak hiç yapmadım detoks yaptım spor yaptım 300 gr eksik geldim
işte benim diyetisyenim böyle olmalı işte buuu haşin ve sert olacak sıkılıom yoksa benKadin kibritkutusu modunda gidiyo canim 1dilim demiyo onun disina cikinca kiziyo kilo verecekseniz gelin bana diyo
o grubu ben kaçırmışımmmmmKILO BİLDİRİMLERİ BITTIGINE GÖRE
YENI RAKIPLERI OLUSTURALIM
KIM KIMINLE RAKIP OLMAK ISTIYOR, BİLDİRSİN
YOKSA LISTEDEKILERI KURRA CEKICEM :)
FREE LISTEDEN KİMLER KATILMAK ISTIYOR, RAKİPLERİNİ SECSINLER :)
NOT :bu haftanin kazananlarini listemiz hazir olunca paylasacam
O zaman niye hep gel git yapiyorum demicen cnm :))Haftasonu salıyorum kendimi. O yüzden rakip istemıyorum eşlemeyin
Ben sadece spora katilabilirimişte benim diyetisyenim böyle olmalı işte buuu haşin ve sert olacak sıkılıom yoksa ben
yemeğide az yiyo o zaman ekmek yiyomuymuş az anlatsana listesini tek tek ne yazıon
o grubu ben kaçırmışımmmmm
rakip gibi değil ben onunla 2 dünyada rakip olamammmmm amma velaakinnnnn gazlama arkadaşım olarak dünürümü seçiyorum oda beni seçerse
Elhan 10 gün sonrada asiyeyi alalım aramıza 3 lü gazlama grubu yapalım 10 gün ikili takılalım ne dersin şekerparemmm Zipzip- kaptanım 3.ye yerimiz var
aramıza katılan katılsın bu hafta hedefim 2 kg. dünürümdende bendende gidecekkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?