Kolay gelsin canimSelam kızlar. Bugün üzerimden tir geçti sanki. Öyle yorgunum. Oğlanı ise götürmek zorundayım bikac gün. Bakacak kimse yok ve inanılmaz zor oluyor. Izinde alamıyorum.. çoğu mesajı okuyamadım bile.
O yüzden şimdi sorularım başlıyor.
Jj yarışması bitti mi?
Yeni bir yarışma veya program var mı?
Cordelia cım ile eşleşmek istemiştik bir problem var mı?
Birde ortalamamız nasıl, çok geride değilizdir umarım.
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımVallahi canım çok istiyordu sarma dolma en iyisi pirinç koymadan yapayım fazla yiyeyim dedim bulguru da 1 yemek kaşığı koyunca gönül rahatlığıyla yedim hem gözüm doydu hemde karnım
Bilinçli yapmıyorum inan. Kendimi erteliyorum yorgunluktan. Esim genelde akşamları yemekte evde olmuyor. Vardiyalı çalışıyor. Yemek düzenimiz yok. O yüzden oluyor sanırım.4.takim 1.ci canim
Çok ac gezmesenmi duracak kilo vermen bak
Bide işe gidiyosun yarim saat spor yapsan yeter sana
Afiyet olsun canimMenü
Sabah 10.00
Yarim dilim su boregi. (Bi misafir getirmişti isyerine. Yarim yedim. Ödülüm niyetine olsun. Lutfennn)
Öğle 12.45
Yarim kase mercimek çorbası
3 yk patates yemeği
3 yk bulgur pilavı
Akşam
19.00
Çeyrek ekmegin çeyreği kadar tost ısırdım oğlana yapınca.
Kolum kalkmıyor ki bise yiyeyim.
1 litre su anca içtim bugün. Yatana kadar 2 yaparım.
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia artık seni de etiketleyebilirim sanirim
Ben videoyu görmedim ki
Eşim yok, oğlana tost yaptım hızlıca. Kendime bise yapmak zor geldi attım kendimi koltuğa.Afiyet olsun canim
Aksamlari cok ac kaliyorsun hic birsey yememissin ki
Ay canım kaptanım. Harikasın.. çok teşekkür ederimDur ben hemen atayim canım arama
Ay Çok hızlı hareket ediyor. Yapılabilir gibi ama bir deneyim bakalım baş edebilcek miyim. Teşekkür ederim canım benim
Yalnız kadın benden kilolu duruyorAy Çok hızlı hareket ediyor. Yapılabilir gibi ama bir deneyim bakalım baş edebilcek miyim. Teşekkür ederim canım benim
Selam canım. 2. Olmuşuz sanirimSelam kızlar sonuçlar belli değil herhalde
Bizde geldik kv deyiz
CanımsınBence berabere sayılırız, ikimiz de dün aç gezdikben 21.5 saat açlığın üzerine 19 saat açlık yaptım, sen de tüm gün süt yeşilçayla geçirdin. İkimiz de hak ettik, dostluk kazansın
Ay bende diyecektim de kendimi cahilim herhalde kastır diye susturdumYalnız kadın benden kilolu duruyor
Hosgeldiniz canim daha 5 dakika var ama ikinciyiz bu haftaSelam kızlar sonuçlar belli değil herhalde
Bizde geldik kv deyiz
Oglende yarim kepce yerine 1kase corba yeseydin keske çok açkaliyosun senMenü
Sabah 10.00
Yarim dilim su boregi. (Bi misafir getirmişti isyerine. Yarim yedim. Ödülüm niyetine olsun. Lutfennn)
Öğle 12.45
3 yk patates yemeği
3 yk bulgur pilavı
Akşam
19.00
Zipzip- E Elif_Eylul
Canim afiyet olsun...bütün gun sadece karbonhidrat almışsın..hele aksam cok cok azMenü
Sabah 10.00
Öğle 12.45
3 yk patates yemeği
3 yk bulgur pilavı
Akşam
19.00
Zipzip- E Elif_Eylul
Eşim i bende beklemiyorum yemege..hafta 3 gun 8 de geliyo.2 gunde 5.30 da geliyo...ama ben 4-5 arasi yiyorum yemegimi...bugün yemegim yoktu..salata yaptim kendime onu yedim...Bilinçli yapmıyorum inan. Kendimi erteliyorum yorgunluktan. Esim genelde akşamları yemekte evde olmuyor. Vardiyalı çalışıyor. Yemek düzenimiz yok. O yüzden oluyor sanırım.
Bu bana göre degil zaten cok hareketliAy Çok hızlı hareket ediyor. Yapılabilir gibi ama bir deneyim bakalım baş edebilcek miyim. Teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?