Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsin canim
Yaris yapalim mi karar veremedik
birbeste nin paylastigi video var onu yapalim dedik

Birde rakip olarak Cordelia ile rakip olabilirsin sıkıntı yok canım
Vallahi canım çok istiyordu sarma dolma en iyisi pirinç koymadan yapayım fazla yiyeyim dedim bulguru da 1 yemek kaşığı koyunca gönül rahatlığıyla yedim hem gözüm doydu hemde karnım
Afiyet olsun canım

4.takim 1.ci canim
Çok ac gezmesenmi duracak kilo vermen bak
Bide işe gidiyosun yarim saat spor yapsan yeter sana
Bilinçli yapmıyorum inan. Kendimi erteliyorum yorgunluktan. Esim genelde akşamları yemekte evde olmuyor. Vardiyalı çalışıyor. Yemek düzenimiz yok. O yüzden oluyor sanırım.

Afiyet olsun canim
Aksamlari cok ac kaliyorsun hic birsey yememissin ki

Kolay gelsin canim
Yaris yapalim mi karar veremedik
birbeste nin paylastigi video var onu yapalim dedik

Birde rakip olarak Cordelia ile rakip olabilirsin sıkıntı yok canım

Afiyet olsun canım
Ben videoyu görmedim ki Zipzip- çok sayfa var bakayim yine ama bulamazsam ismi var mı acaba? Yapabileceğim biseyse bende yapayım birbeste

Oglende yarim kepce yerine 1kase corba yeseydin keske çok açkaliyosun sen‍♀
Bugun dinlen bence haftasonu yap sporunu

Canim afiyet olsun...bütün gun sadece karbonhidrat almışsın..hele aksam cok cok az
Bilinçli yapmıyorum inan. Kendimi erteliyorum yorgunluktan. Esim genelde akşamları yemekte evde olmuyor. Vardiyalı çalışıyor. Yemek düzenimiz yok. O yüzden oluyor sanırım.
Eşim i bende beklemiyorum yemege..hafta 3 gun 8 de geliyo.2 gunde 5.30 da geliyo...ama ben 4-5 arasi yiyorum yemegimi...bugün yemegim yoktu..salata yaptim kendime onu yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…