Bizkackaloribu ile rakibiz. 3 kişi rakip olabiliriz. Uygunsa kaptanlara. Seni tekrar yenmek isterim.
Vermene gerek yok zaten hem normal yeme düzenine de vücudunun alışması lazimDiyetisyene gitmedik de bi anda kilo aldı üst bölgesinde yağlanma vardı beslenme uzmanına götürmek istedim onun da yolu çocuk doktorundan geçiyormuş uzun zamandır da değerlerine baktirmamistim bize sebep oldu yani gittik d vitamini eksikliği cıktı doktor da 3 -4 kilo fazlalığı var endokrine isterseniz gidebilirsiniz dedi 40 gün sonra kontrol dedi biz de 40 günün sonunda karar verelim dedik ama bu gidişle endokrine gitmeye gerek kalmayacak
Teşekkür ederim canım..
Bir Görsen her gün hareket halinde ya sokağa çıkıyor ya da ben yürüyüş yaptırıyorum
Hiç kacamak yapmadı ben de inanamadım ama verdi kuzum...
Iradeli bir kızım var ben yeme dersem yemiyor
Zaten benden dolayı biliyor artık ne yiyip ne yememesi gerektiğini
Öyle gerekli olmadığı için almıyorum
Dikkat ediyorum diyet yapsam veririm
Şimdiki gibi beslenmem..
Miktar az da olsa kacamaklarim oluyor o yüzden zaten menü yazmıyorum buraya...
Teşekkürler
Teşekkürler
Afiyet olsun canımSabah 11.00
Sucuklu Menemen 2 dilim tbe 5 zeytin 1 parmak peynir 1 tutam maydanoz
ara 15.30
1 silme servis kaşığı kekikli tavuk
akşam 18.45
1 kase mercimek çorba yarım dürüm lavaş içinde et 1 küçük kase salata
Eve geldim doymamıştım 1 muz 1 kare bitter yedim
su 2 lt
Spor 5832 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Tebrik ederim kızlar 2.ci olduk
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Veremeyenlerde haftaya guzel eksiyle gelicektir
buna çok güldüm
Zevkle 3 kişilik yarışırım
Ağlamayın ama
İç guveyden halliceyim iyiyim galiba bilmiyom bende emin değilimHosgeldin canim nasilsin
İkizler ne oldu yoldalar mi?İç guveyden halliceyim iyiyim galiba bilmiyom bende emin değilim
Heee doğuma az kaldı ne ikizi babaları bile yok şimdi anasına iade ettim 3 ay önceİkizler ne oldu yoldalar mi?
İnşallah hayırlısı olur.Bende pztesi gidicem kontrole daha tedaviye başlamadan bir sürü ilaç suan tedaviye hazırlık yapıyorum ramazandan sonra bir sıkıntı çıkmazsa basliycam
Sen ne zaman basliyosun??
Çok özür dilerim canım yaa iyi misin peki?Heee doğuma az kaldı ne ikizi babaları bile yok şimdi anasına iade ettim 3 ay önce
İnsAllah canım amin dua edin evliliğimizi bitirdik biz 2.5 ay önceİnşallah hayırlısı olur.
Estağfurullah canım ne özrü nerden bileceksin iyiyim çok şükür bu güne kadar iyiydim bugün hayatına birini aldığını öğrendim 2.5 ay sonra yerimi başkasıyla doldurduğunu öğrenince biraz üzüldüm ama şimdi daha iyiyim şoku atlattım yaniÇok özür dilerim canım yaa iyi misin peki?
Allah senin ne muradın varsa, senin için ne güzelse, seni ne mutlu edecekse kaderine onu yazsın.İnsAllah canım amin dua edin evliliğimizi bitirdik biz 2.5 ay önce
İşte bu Allah'tan başka ne isterim ki Allah razı olsun canım çok mutlu oldum çok tşk ederim hepimiz için rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin eşinde evladinda anne babanın daAllah senin ne muradın varsa, senin için ne güzelse, seni ne mutlu edecekse kaderine onu yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?