Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Üzme kendini canim eminim esin telafisini yapacaktır
Erkekler birazcik düşüncesiz olabiliyorlar bu konuda

Evlilik yil dönümün kutlu olsun bu arada birlikte nice saglikli,mutlu,huzurlu yıllarıniz olsun

Üzme kendini canim eminim esin telafisini yapacaktır
Erkekler birazcik düşüncesiz olabiliyorlar bu konuda

Evlilik yil dönümün kutlu olsun bu arada birlikte nice saglikli,mutlu,huzurlu yıllarıniz olsun
Maalesef düşüncesiz.. teşekkür ederim canım benim.. pek mutlu girmedik yeni yilimiza ama bakcaz artik:)

Kaptanım Zipzip- ben çoktan yola çıktım tartımı almayı unutmuşum şimdi aklıma geldi
Bir sorun çıkar mı???
Valla çok üzüldüm
Ayy canim üzüldüğün seye bak yaa guzelce tatilini yap gel ailenle güzel vakit gecir ❤❤
Tarti asıl liste ve listeye girecekler icin mecburi
Mezun üyesin hic bir sıkıntı olmaz
Hayirli yolculuklar

Gün özeti
Limonlu su
11.00=2 yumurtalı dereotlu omlet salatalık havuç böğürtlen çayı
16.00=et döner salata 1 dilim ekmek(dışarıda olunca mecburiyet)
15.00=züber Kids kakaolu
19.00=4 yk yoğurt 2 minik patlıcan dolması 5 yaprak sarma
Su 2.5 lt
Bugün doktor kontrolü vardı bu sebeple mecburen dışarda yemek zorundaydım sağlıklı seçimler yapmaya çalıştım. Spor yok ama yürüyüş yaptım akşam halim olursa yine yapıp paylaşacam. Şimdi biraz dinlenme zamanı
Zipzip- E Elif_Eylul Ni454

Afiyet olsun canim
Kontroller nasil gecti ne zaman basıyorsun tedaviye

Ayy canim üzüldüğün seye bak yaa guzelce tatilini yap gel ailenle güzel vakit gecir ❤❤
Tarti asıl liste ve listeye girecekler icin mecburi
Mezun üyesin hic bir sıkıntı olmaz
Hayirli yolculuklar
Ee iyi o zaman sevindim ne bileyim sonuçta free listede olsam da bildirim yapacağım demistim ya sana ve free de olan herkes bildirim yapıyor ondan demistim...
Tamam o zaman ben bi gidem azcik artıya geçerim artık tartı da yok kendimi kontrol de edemem
Belki bi nebze iyi olur vücudu şaşırtmış olurum

Aynen biraz vücut sasirmis olur :)
Sen yinede tamamen kontrolü kaybetme canim sonra vermesi zor oluyor

Afiyet olsun canim
Kontroller nasil gecti ne zaman basıyorsun tedaviye
Mayıstan sonra sanırım canım. Daha doğru 2.adetten 15 gün sonra gel büyüme hormonu iğnesi vuracakmış ve öyle başlayacakmışım. Şimdi vitaminlere ve kilo vermeye devam et dedi

Yani üzülme canım ya alışırsın bak bize artık koymuyo valla aman salla gitsin boşuna da ağlayıp üzülme şimdi yemeğini ye . Hem unutmuş olabilir bak telafi etmiş. Benim esiminde özel günler hiç aklinda kalmaz ama, ben artık takilmiyorum onada canimi sıkamam.
Ya ben cokmu duygusuzum şimdi mesajımi.geri okudumda ama geleceğimiz bu ne yazikki.

Mayıstan sonra sanırım canım. Daha doğru 2.adetten 15 gün sonra gel büyüme hormonu iğnesi vuracakmış ve öyle başlayacakmışım. Şimdi vitaminlere ve kilo vermeye devam et dedi
Allah hayırlısını versin canım darısı tüm isteyenlere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…