Üzme kendini canim eminim esin telafisini yapacaktırSelam kızlar, canım sıkkındı giremedim.
Bugün 7. evlilik yildonumumuzdu. Esim unutmus. Oglenden beri aglamaktan icim disima cikti. Gündüz nöbetteydi bugün, aksam eve gelecekti.
Akşam nöbete gelecek arkadaşı aramış esimi, isim var sen gece de kal yarın hiç gelmezsin bende yarın senin yerine nöbet tutarım deyince tamam demiş benimki. beni aradi 24 saat calisiyorum sabah gelecem diye. Sok oldum. unuttun mu evlilik yildonumumuz bugun dedim unuttum dedi. Ben sinirlendim kapadim telefonu. Arkadaşını arar nöbeti geri duzeltir sandim düzeltmemiş. Oglenden beri tek yaptığı arayip mesaj atip surekli özür dilemek.
Dışarı çıkmak vs öyle bisey zaten yapmayacaktık, hediye de almayacaktik zaten ama evde yanimda olmasını isterdim en azından. Unutması zoruma gitti. Bu hafta kaç kere laf arasında söyledim ki unutmasın diye. Ama yine de unutmuş.
Gözlerim şişti ağlamaktan. Bisey de yemedim canım istemiyor. Çok başım ağrıdı. Sanki karın için de oturuyor gibi de üşüyorum. Oğlana makarna pişirmiştim Allahtan o onu yedi karnını doyurdu.
Size icimi dökeyim dedim..
Afiyet olsun canımMenu
Sabah 10.00
2 yumurta yemistim
Şimdi de komşu kandil diye yemek getirmiş. Güveç yapmış. 1 tabak getirmiş sağ olsun. onu yerim
2 bardakta su içmiştim.
Spor yok.
Bildirim yapmamış olmamak için girdim.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Habinar
Maalesef düşüncesiz.. teşekkür ederim canım benim.. pek mutlu girmedik yeni yilimiza ama bakcaz artik:)Üzme kendini canim eminim esin telafisini yapacaktır
Erkekler birazcik düşüncesiz olabiliyorlar bu konuda
Evlilik yil dönümün kutlu olsun bu arada birlikte nice saglikli,mutlu,huzurlu yıllarıniz olsun
Ayy canim üzüldüğün seye bak yaa guzelce tatilini yap gel ailenle güzel vakit gecir ❤❤KaptanımZipzip- ben çoktan yola çıktım tartımı almayı unutmuşum şimdi aklıma geldi
Bir sorun çıkar mı???
Valla çok üzüldüm
Afiyet olsun canimGün özeti
Limonlu su
11.00=2 yumurtalı dereotlu omlet salatalık havuç böğürtlen çayı
16.00=et döner salata 1 dilim ekmek(dışarıda olunca mecburiyet)
15.00=züber Kids kakaolu
19.00=4 yk yoğurt 2 minik patlıcan dolması 5 yaprak sarma
Su 2.5 lt
Bugün doktor kontrolü vardı bu sebeple mecburen dışarda yemek zorundaydım sağlıklı seçimler yapmaya çalıştım. Spor yok ama yürüyüş yaptım akşam halim olursa yine yapıp paylaşacam. Şimdi biraz dinlenme zamanı
Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Ee iyi o zaman sevindim ne bileyim sonuçta free listede olsam da bildirim yapacağım demistim ya sana ve free de olan herkes bildirim yapıyor ondan demistim...Ayy canim üzüldüğün seye bak yaa guzelce tatilini yap gel ailenle güzel vakit gecir ❤❤
Tarti asıl liste ve listeye girecekler icin mecburi
Mezun üyesin hic bir sıkıntı olmaz
Hayirli yolculuklar
Aynen biraz vücut sasirmis olur :)Ee iyi o zaman sevindim ne bileyim sonuçta free listede olsam da bildirim yapacağım demistim ya sana ve free de olan herkes bildirim yapıyor ondan demistim...
Tamam o zaman ben bi gidem azcik artıya geçerim artık tartı da yok kendimi kontrol de edemem
Belki bi nebze iyi olur vücudu şaşırtmış olurum
Mayıstan sonra sanırım canım. Daha doğru 2.adetten 15 gün sonra gel büyüme hormonu iğnesi vuracakmış ve öyle başlayacakmışım. Şimdi vitaminlere ve kilo vermeye devam et dediAfiyet olsun canim
Kontroller nasil gecti ne zaman basıyorsun tedaviye
Hadi bakalim guzel haberlerini birlikte aliriz insallahMayıstan sonra sanırım canım. Daha doğru 2.adetten 15 gün sonra gel büyüme hormonu iğnesi vuracakmış ve öyle başlayacakmışım. Şimdi vitaminlere ve kilo vermeye devam et dedi
Yani üzülme canım ya alışırsın bak bize artık koymuyo valla aman salla gitsin boşuna da ağlayıp üzülme şimdi yemeğini ye . Hem unutmuş olabilir bak telafi etmiş. Benim esiminde özel günler hiç aklinda kalmaz ama, ben artık takilmiyorum onada canimi sıkamam.Selam kızlar, canım sıkkındı giremedim.
Bugün 7. evlilik yildonumumuzdu. Esim unutmus. Oglenden beri aglamaktan icim disima cikti. Gündüz nöbetteydi bugün, aksam eve gelecekti.
Akşam nöbete gelecek arkadaşı aramış esimi, isim var sen gece de kal yarın hiç gelmezsin bende yarın senin yerine nöbet tutarım deyince tamam demiş benimki. beni aradi 24 saat calisiyorum sabah gelecem diye. Sok oldum. unuttun mu evlilik yildonumumuz bugun dedim unuttum dedi. Ben sinirlendim kapadim telefonu. Arkadaşını arar nöbeti geri duzeltir sandim düzeltmemiş. Oglenden beri tek yaptığı arayip mesaj atip surekli özür dilemek.
Dışarı çıkmak vs öyle bisey zaten yapmayacaktık, hediye de almayacaktik zaten ama evde yanimda olmasını isterdim en azından. Unutması zoruma gitti. Bu hafta kaç kere laf arasında söyledim ki unutmasın diye. Ama yine de unutmuş.
Gözlerim şişti ağlamaktan. Bisey de yemedim canım istemiyor. Çok başım ağrıdı. Sanki karın için de oturuyor gibi de üşüyorum. Oğlana makarna pişirmiştim Allahtan o onu yedi karnını doyurdu.
Size icimi dökeyim dedim..
Canım afiyet olsun menü çok az takma kafaya mutlu yıllar bu arada ..Menu
Sabah 10.00
2 yumurta yemistim
Şimdi de komşu kandil diye yemek getirmiş. Güveç yapmış. 1 tabak getirmiş sağ olsun. onu yerim
2 bardakta su içmiştim.
Spor yok.
Allah hayırlısını versin canımMayıstan sonra sanırım canım. Daha doğru 2.adetten 15 gün sonra gel büyüme hormonu iğnesi vuracakmış ve öyle başlayacakmışım. Şimdi vitaminlere ve kilo vermeye devam et dedi
Amin inşallah canımAllah hayırlısını versin canımdarısı tüm isteyenlere insallah
Canım afiyet olsun o yeşilli ödem suyumu
Afiyet olsun canım.Menu
Sabah 10.00
2 yumurta yemistim
2 bardakta su içmiştim.
Spor yok.
Amin hepinizin inşallah.Hayırlı kandiller bu arada kızlarrabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine ne dileğiniz varsa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?