- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Canım benim çok üzülmüssun kıyamam özür dilemiş eşin sonuçta bence kendini üzme.Selam kızlar, canım sıkkındı giremedim.
Bugün 7. evlilik yildonumumuzdu. Esim unutmus. Oglenden beri aglamaktan icim disima cikti. Gündüz nöbetteydi bugün, aksam eve gelecekti.
Akşam nöbete gelecek arkadaşı aramış esimi, isim var sen gece de kal yarın hiç gelmezsin bende yarın senin yerine nöbet tutarım deyince tamam demiş benimki. beni aradi 24 saat calisiyorum sabah gelecem diye. Sok oldum. unuttun mu evlilik yildonumumuz bugun dedim unuttum dedi. Ben sinirlendim kapadim telefonu. Arkadaşını arar nöbeti geri duzeltir sandim düzeltmemiş. Oglenden beri tek yaptığı arayip mesaj atip surekli özür dilemek.
Dışarı çıkmak vs öyle bisey zaten yapmayacaktık, hediye de almayacaktik zaten ama evde yanimda olmasını isterdim en azından. Unutması zoruma gitti. Bu hafta kaç kere laf arasında söyledim ki unutmasın diye. Ama yine de unutmuş.
Gözlerim şişti ağlamaktan. Bisey de yemedim canım istemiyor. Çok başım ağrıdı. Sanki karın için de oturuyor gibi de üşüyorum. Oğlana makarna pişirmiştim Allahtan o onu yedi karnını doyurdu.
Size icimi dökeyim dedim..
Cook gecmis olsun Allah sifa versin canim inşallah tedaviye olumlu sonuclar verirKızlar kimin duası kabul olunur bilinmez Bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine eşimin halasinin torunu içinde bir dua edermisiniz
6 yaşında vücudunda tekrardan kanser hücresi görülmüş tedavi oluyordu tedavisi güzel sonuçlar vermişti bir ara.
Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın insaallah
Amin canım inşallah Rabbim anne babasına bağışlasınCook gecmis olsun Allah sifa versin canim inşallah tedaviye olumlu sonuclar verir
Rabbim tez zamanda şifa. Verir inşallah canımKızlar kimin duası kabul olunur bilinmez Bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine eşimin halasinin torunu içinde bir dua edermisiniz
6 yaşında vücudunda tekrardan kanser hücresi görülmüş tedavi oluyordu tedavisi güzel sonuçlar vermişti bir ara.
Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın insaallah
Amin canım benim sağolRabbim tez zamanda şifa. Verir inşallah canım
Afiyet olsun canımKahvaltı 11.30
2 yumurtalı azıcık kaşarlı omlet
1 dilim beyaz peynir
Zeytin
1 dilim t.b ekmeği
Maydanoz salatası
1 TK bal, tereyağı tahin pekmez
Ara küçük kase chia tohumlu puding 1 armut
Akşam 19.30
1 tabak koymalı karnabahar
1 dilim fırında pırasa mucver
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
3lt su 2 bardak yeşil çay yarım saat eliptik
Afiyet olsun canim sabah recel yemissin zaten bide pestil yemissin olmamis kalorisi var cunkuKızlar çok yorgunum gün boyu dışarıda idik
Misafirlikte bozmadan geldim
Sabah 11.30
1 yumurta 2 dilim tbe peynir zeytin domates salatalık 1 tatlı kaşığı çilek reçeli 1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
ara Kahve yanında 2 parmak boyutunda dut pestili
akşam 18.00
Yarım avuç fıstık
Yemek 6 yk bulgur pilavı yanında bir tabak et sote
Salata
su 2 lt
Spor 7185 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Afiyet olsun canımHayırlı kandiller kıslar
Sabah 9 da uyandım
500 ml yeşilçay içtim
Kahvaltı 11.30 da
1 yumurta 1 kaşık yulaf ezmeli omlet
1 salatalık
1 kk köy peyniri
Ara öğün
1 kupa az sütlü türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Akşam 17 de
4 kaşık karnabahar yemeği
3 kaşık yağsız makarna
3 kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 2811238
2 lt su
2 kupa bitki çayı içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
North River
Kaptanım neler geldi neler geçti önümden bir bilsemAfiyet olsun canim sabah recel yemissin zaten bide pestil yemissin olmamis kalorisi var cunku
Neyse yarin toparlarsinKaptanım neler geldi neler geçti önümden bir bilsemdoğru söylüyorsun ama
Neyse ucuz atlatmissin diyet modundayken gidip gelmemek lazim böyle yerlereSaymayayım ama börekler pişiler patates kızartması tatlısı keki kurabiyesi ben Zafer kazanmış gibiyi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?