Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ablacım bilmiyorum adını sabahtan beri saat 10 dan bu yana böyleyim acile gittik şuan çok ağrım var dua edin fıtık çıkmasın randevu aldım beyin ve sinir cerrahisi den kipirdayamiyorum
İnşallah iğne iyi gelir cnm
Küvet varsa sicak suya yatsan belki iyi gelir

Kahvaltı (10.30) bir armut,üç yemek kaşığı yulaf ezmesi,on fındık ,bir bardak süt
Ara(13.25)bir avuç leblebi ,bir avuç üzüm
Akşam(17.50)bir kase kabak çorbası,bir tane biber dolması
Ara(19.40)bir bardak ballı süt ,on fıstık
İki litre su içtim
100 mekik+100 jj
5542 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

Eklentiler

• FB7B8189-5A11-4389-8E22-5F9E03F29069.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar aranızda piranha 9918 akıllı bileklik kullanan var mı? Daha iki gün oldu alalı ama kullanmak nasip olmadı. Telefonumdan Bluetooth’la bilekliğe bağlanamıyorum . Bilen biri varsa yardımlarını bekliyorum . Atalarımız boşa dememiş ucuz etin yahnisi yenmez diye

birbeste
10.009 adim
500 zipzip
Harikasin canim yarın zıpzıp çoğalır mı .. cok mu ac gözüm
Tamam canim sporuna beni etiketlemeyi unutma. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tanıdık yakın ölümü zor oluyo denecek ne var ki allah sabrınızı versin canım ne özürü estağfurullah
Artırmışsın bileeee menünde güzel maşallah bu cuma çoookkk mutlu olasın afiyet olsun canım
Simdi fark ettim unuttuklarim var daha,
Notlarimda kayitli isim listesi var ona gore etiketliyorum,guncelleme yapmamisim

birbeste
@Elhan

Katiliyor musunuz adim yarışına
Canim ben katilmayim buhafta hit kardiyoya devam ediyim olur mu ben. 2 gün cok yoğunum bide şu salı sınavımı bi atlatsaydım(
Afiyetolsun cani. Geriden geriden geliyorum bugün hic giremedim affola
Afiyet olsun geçmiş olsun sen iyi olki spor yapabil önce iyiliğin. Hayırdır geçicibir durumdur insallah. Yazdiysanda okuyamadim bugun ilk girisim daha canim. Neyi var belinin

Bu arada iyi geceler kızlar. Bugün dışarda işlerim vardı hallettim. Sonra kv gittik. Kayınvalidem özellikle ben sevdiğim için el açması börek yapmıştı. Not eşim pek sevmez. Benim içindi Yani.yemesem çok ayıp olurdu. Diğer günler hiç ekmek yemeyip telafi ederim.

Kah 11
1 haş yumurta
Çökelek
5 zeytin
1 kaşık kavrulmuş biber
Çeyrek d ekmek

Öğlen 2
Çeyrekten az simit
Leblebi kabak çekirdeği (yarım avuç)

Akşam 6
Tavuk ızgara
1 kase taze fasulye ve bamya yemeği
2 d börek

E Elif_Eylul N Nidsalii Z zipzip

bengisu022 @gulenyuzumsunsen Rakibelerim güneşi görünce iştahıniz açılıp güzel bir ziyafet cektigiinizi düşünüyorum şuanaman keyfinizi bozmayin ben sizin içinde spor yapıcam bugün
Güneşi gördüm açık havada termosta çay mis gibi. Bizimkiler neler neler yedi de tuttum kendimi. Açık havada bol bol yürüdüm. 13 bin adımın 12 bini dışarda tempolu bin de koridorda.

Menüm kızlar
Sabah eltimde kahvaltıdaydım ne tatlilar hamurişi kurabiyeleri elimin tersiyle ittim ayyyyyy vallahi bugün tebrikediyorum kendimi
Uyanınca elma sirkeli su ve türk kahvesi

Kahvaltı 12:00
4 köfte (evet sabah sabah çılgın eltim nolacak )
Haşlanmış yumurta salatasi peynir domates salatalik biber

Ara meyve tabagi

Akşam 18:30
Somon, bol yeşillik, şekersiz erik kompostosu

Ara ufak kase kuruyemiş ve kayısı

Nescafe çok içtim bugün suyuda saymadim

Spor yapacam şimdi yazarim

Benimki başka marka cnm
Baglanirken sorun olmadi

Kendi appi varsa onu indermen gerekiyordur

Sağol canım teşekkür ederim sen nasıl oldun eşinle.arayi.duzelttinmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…