İnşallah iğne iyi gelir cnmAblacım bilmiyorum adını sabahtan beri saat 10 dan bu yana böyleyim acile gittik şuan çok ağrım var dua edin fıtık çıkmasın randevu aldım beyin ve sinir cerrahisi den kipirdayamiyorum
Nasıl istersen kuzum. Biraz dinlen istersen bu hafta. Hafif bir yorulmuşluk var gibi.Yook boşver cuma günü iyi gelcm yine inşallah
Ben biliyordum kazanacağımı da bu kadar çabuk pes edeceğini düşünmedimSen bastan kazandın canım tebrikler
Çok geçmiş olsun canm. Büyük ihtimal yel girmesidir. Burada öyle derler. İğne iyç gelir emin ol. Gece rahat uyursun en azındanÇok kötüyüm canım ignede fayda etmedi belki az daha zman geçince eder
Harikasin canim
Tamam canim sporuna beni etiketlemeyi unutma. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tanıdık yakın ölümü zor oluyo denecek ne var ki allah sabrınızı versin canımTatlım bugün fazlasıyla yapacağım sporumu. Dün çok sevdiğim bir arkadaşımin babasının ölüm haberini aldım. Elim ayağım boşandı. Sadece yürüyüşümü yapmıştım gün içinde. Akşamki Leslie kaldı...Çok özür dilerim.
Artırmışsın bileeeeKaptanimin altına ekleyeyim.
Eki Görüntüle 2811406
birbeste
Dünkü menüm
13.00 Sade Türk kahvesi
14.00 İki yumurtalı otlu , lorlu omlet, domates, salatalık
18.00 Tavuk sote, salata
21.00 Muzlu, çilekli , vişneli smoothie
İki litre su
Canim ben katilmayim buhafta hit kardiyoya devam ediyim olur mu ben. 2 gün cok yoğunum bide şu salı sınavımı bi atlatsaydım
Afiyetolsun cani. Geriden geriden geliyorum bugün hic giremedim affolaBugünkü menüm
9.00 Collagenli sade nescafe
11.00 Omlet , domates, salatalık
12.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Izgara et, kırmızı pancar yoğurtlu, salata
18.00 İki kaşık yine pancar kalanı bitirdim
İki buçuk litre su
45 dakika Leslie
15 dakika bölgesel çalışma
5000 adım ( Leslie hariç)
birbeste
Afiyet olsun geçmiş olsun sen iyi olki spor yapabil önce iyiliğin. Hayırdır geçicibir durumdur insallah. Yazdiysanda okuyamadim bugun ilk girisim daha canim. Neyi var belininMenümü de yazayım kahvaltı
11.30
1 domates 1 salata 1 dilim peynir 7 zeytin
Recel 1 çatal 2 dilim çavdar ekmeği 1 kupa kayısı çayı
Ara türk kahvesi
Öğlen 13.30
1 tabak tarhana çorbası ekmekli
Akşam geç oldu hastane dönüşu 21.00
5 lahana dolması
Salata kıvırcık
Kırmızı biber salatası 4 catal
Bugün Spor yürüyüş yok malesef dışarı çıktık oğlumla ama zor adım atıyodum onuda saymıyorum
Zipzip- E Elif_Eylul birbeste ablacım bugün belim tutuldu sporum yok çok üzgünüm
Güneşi gördüm açık havada termosta çay mis gibi. Bizimkiler neler neler yedi de tuttum kendimi. Açık havada bol bol yürüdüm. 13 bin adımın 12 bini dışarda tempolu bin de koridorda.bengisu022 @gulenyuzumsunsen Rakibelerim güneşi görünce iştahıniz açılıp güzel bir ziyafet cektigiinizi düşünüyorum şuan aman keyfinizi bozmayin ben sizin içinde spor yapıcam bugün
Herkes katılabiliyor. Yarın basliyoruz. En çok adım atan 10 kişi 4. Takımla yarışacak.
Benimki başka marka cnmKızlar aranızda piranha 9918 akıllı bileklik kullanan var mı? Daha iki gün oldu alalı ama kullanmak nasip olmadı. Telefonumdan Bluetooth’la bilekliğe bağlanamıyorum . Bilen biri varsa yardımlarını bekliyorum . Atalarımız boşa dememiş ucuz etin yahnisi yenmez diye
Sağol canım teşekkür ederim sen nasıl oldun eşinle.arayi.duzelttinmi ??Afiyet olsun canım
Pogaca guzel miydi hiii
Afiyet olsun canım
Doydum canım Teşekkür ederim
Yedim kiz bulgur pilavı. Nohut yedim hatta bolca
Çok geçmiş olsun canım ya
Afiyet olsun canimmm
Ya ama biraz yavaş ya
Afiyet olsun canım
Bence sen yine bi sipariş ver canım. Canin cekmistir
Afiyet olsun canım
Ablacım iğne anca etki gsotermeye başladı rabbime hamd olsun duşta aldım daha iyiyimİnşallah iğne iyi gelir cnm
Küvet varsa sicak suya yatsan belki iyi gelir
Sağol tatlimAfiyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?