Eger oyleyse bnde hemen alayim bulursamKızkar 2 gündür akşamları karqbuğday yiyorum yoğurtla hiç açlık yok daha önce deneyeniniz oldu mu yoksa tesadüf mü
Bazi diyetisyen listelerinde görmeye başladım. Oturduğum şehirde popüler bi diyetisye var salatalara yoğurtla ekletiyoKızkar 2 gündür akşamları karqbuğday yiyorum yoğurtla hiç açlık yok daha önce deneyeniniz oldu mu yoksa tesadüf mü
Bilemiyorum canım ama 2 gündür akşamları acıkmıyorumEger oyleyse bnde hemen alayim bulursam
Bu hafta kuzenimin diyet listesini uyguluyorum akşamları 4 kaşık yoğurda 3 kaşık haşlanmış karqbuğday var yanına köfte ve salata ileBazi diyetisyen listelerinde görmeye başladım. Oturduğum şehirde popüler bi diyetisye var salatalara yoğurtla ekletiyo
Bulursam bnde alayim ama bnm bulundugum yerde var midir bilmiyorumBilemiyorum canım ama 2 gündür akşamları acıkmıyorum
Bu hafta kuzenimin diyet listesini uyguluyorum akşamları 4 kaşık yoğurda 3 kaşık haşlanmış karqbuğday var yanına köfte ve salata ile
Canım migros groseri carrefour gibi büyük marketlerde oluyorBulursam bnde alayim ama bnm bulundugum yerde var midir bilmiyorum
Bi haftaya kadar konyaya gidecegiz aklimda bulunsun da bulursam alayim bariCanım migros groseri carrefour gibi büyük marketlerde oluyor
Akşam yok acıkmazmısın sonra afiyet olsun canımPazartesi menüsü
Sabah 8 de
2küçük dilim ekmek ile tost
Öğlen 14
Ispanak yoğurt salata
Akşam
1 bardak kefir
Su 1 lt ancak
Zipzip- E Elif_Eylul
Çok acıktım ama canım yemek yemrye halim yoktuAkşam yok acıkmazmısın sonra afiyet olsun canım
Nassil yokBende kardesime dedim alalim diye ama burda yok karabugdaydan
Haşlamadan önce suda beklet, ve beklettiğin suyu ara ara süz değiştir. O zaman kokmuyor.Kötü kokuyor ama
Migros filan yok mu sizin orda
Kiz ben köyde oturuyorum burda yok isteNassil yok
Kutuplarda bilem buluyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?