Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım
Yazdan bayağı taze meyve stok etmiştim. Seviyorum sütle smoothie yapmayı. Senin menun de benziyor buna. Keten tohumunu çekilmiş mi tane olarak mı kullandın canım?
Benimde kalmadi dolapta meyvem yapiyodum kışın hep
Ama cekilmis keten tohumu öneriyolar genelde abla bende tohum olarak var

Afiuet olsun canim...ama bide sulu biseyler yeseydin keske

Haklısın canım bugünden başlayayım sıfır karbonhidrat ben zaten hiç meyve yemiyorum. Demekki dikkat etmemişim bugünden başladım pazartesi eksi gelmek istiyorum cuma gününe kadar 1 kilo veririm inşallah
Yiyor musun bilmem ama Meyveye her türlü şekerli şey, hurma kuru üzüm incir vs de dahil,
Teşekkür ederim canım benim 2 ögün veremedim 3 ögüne çıkardım belkide yiyerek zayıflayanlardanım
Emziriyorsun diye vucut az yemeği kıtlık algılıyor ve depoluyor olabilir.

Afiyet olsun canım

Benimde kalmadi dolapta meyvem yapiyodum kışın hep
Ama cekilmis keten tohumu öneriyolar genelde abla bende tohum olarak var
Canım tane olduğu zaman bir gün önceden suda bekletilmesi lazım...Çekilmiş olanlar tazeliğini yitiriyor. Ceviz gibi düşün. Kabuklu daha makbul... Komşum olsaydın verirdim taze meyve...

Canım tane olduğu zaman bir gün önceden suda bekletilmesi lazım...Çekilmiş olanlar tazeliğini yitiriyor. Ceviz gibi düşün. Kabuklu daha makbul... Komşum olsaydın verirdim taze meyve...
Abla bursadayiz ama komsu degiliz ne yazikki buyük kayıp

afiyet olsun canım
Sağol kuzum
Su şimdilik 2 litre
1 beyaz çay 7 tane kaju
Akşam da yeşilçay içerim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Inşaallah kilo almadan atlatmayı nasip eder bize Allah
Afiyet olsun canım

Hem yuruyorum hem kabak soyuyorum

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Sağol canım
Afiyet olsun canım menü güzel
Sağol canım
Afiyet olsun canım

Değdi canım güzeldi.

Yiyor musun bilmem ama Meyveye her türlü şekerli şey, hurma kuru üzüm incir vs de dahil,

Emziriyorsun diye vucut az yemeği kıtlık algılıyor ve depoluyor olabilir.
Hurma üzüm incir de yemiyorum bakalım nasıl nasıl olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…