Teşekkür ederim canım benimafiyet olsun canım.
İkimiz de bol yağ yakalım canım yaHuhuhuhhhhhhhuuuuuuu. kim tutar seni abla
Güney Kore lokantasına gittik canım.Afiyet olsun canım bunlari sen evde kendin mi yedin dışarıdami yedin isimler farkliymis
Afiyet olsun canımSabah 10.30
2 tb ekmek arası peynirli sucuklu tost
1 küçük kase yoğurt
Ara =14.00
1 haşlama yumurta
1 salatalık
1 çeri
Maydonaz+1 tb ekmek
1 buçuk bardak ayran.
Akşam 18.00
İki çatal patates
Tavuk dometez biber
Baharatlı yoğurt
Su 3 litre.
Zipzip- E Elif_Eylul @Mucizemsn
Benimde kalmadi dolapta meyvem yapiyodum kışın hepYazdan bayağı taze meyve stok etmiştim. Seviyorum sütle smoothie yapmayı. Senin menun de benziyor buna. Keten tohumunu çekilmiş mi tane olarak mı kullandın canım?
Afiuet olsun canim...ama bide sulu biseyler yeseydin keskeSabah 10.30
1 küçük kase yoğurt
Ara =14.00
1 haşlama yumurta
1 salatalık
1 çeri
Maydonaz+1 tb ekmek
1 buçuk bardak ayran.
Akşam 18.00
İki çatal patates
Tavuk dometez biber
Baharatlı yoğurt
Su 3 litre.
Teşekkür ederim canım benimCanım afiyet olsun
Haklısın aslında düşündüm de sonra vazgeçtim çünkü bugün biraz rahatsızımAfiuet olsun canim...ama bide sulu biseyler yeseydin keske
Kürşat ne tatlıdır şimdiŞuan kursati sallıyorum ablacım hemen gidicem . Bakalım inşallah değildirler yada hediye çeki verirler.
Yiyor musun bilmem ama Meyveye her türlü şekerli şey, hurma kuru üzüm incir vs de dahil,Haklısın canım bugünden başlayayım sıfır karbonhidrat ben zaten hiç meyve yemiyorum. Demekki dikkat etmemişim bugünden başladım pazartesi eksi gelmek istiyorum cuma gününe kadar 1 kilo veririm inşallah
Emziriyorsun diye vucut az yemeği kıtlık algılıyor ve depoluyor olabilir.Teşekkür ederim canım benim2 ögün veremedim 3 ögüne çıkardım belkide yiyerek zayıflayanlardanım
Canım tane olduğu zaman bir gün önceden suda bekletilmesi lazım...Çekilmiş olanlar tazeliğini yitiriyor. Ceviz gibi düşün. Kabuklu daha makbul... Komşum olsaydın verirdim taze meyve...Afiyet olsun canım
Benimde kalmadi dolapta meyvem yapiyodum kışın hep
Ama cekilmis keten tohumu öneriyolar genelde abla bende tohum olarak var
Abla bursadayiz ama komsu degiliz ne yazikki buyük kayıpCanım tane olduğu zaman bir gün önceden suda bekletilmesi lazım...Çekilmiş olanlar tazeliğini yitiriyor. Ceviz gibi düşün. Kabuklu daha makbul... Komşum olsaydın verirdim taze meyve...
Sağol kuzumafiyet olsun canım
Afiyet olsun canımSu şimdilik 2 litre
1 beyaz çay 7 tane kaju
Akşam da yeşilçay içerim
Afiyet olsun canımSabah 7
Bir dilim.tb
Tulum peyniri
5 zeytin
Domates salatalik biber Közlenmiş patlıcan
3 ceviz
1 havuç yarim portakal
Ara 11
2 avuc karışık kuru yemiş (leblebi kuru üzüm kuru incir kayısı dogranmis badem findik)
Ogle 13.30
4 kasik.kuru patlican.biber kavurma
Yufka ekmek biraz
3 kasik yogurt
Aksam 17.30
3 kasik semiz otu
Bir tabak pirasa yemeği
1 bardak Ayran
1 dilim kizarmis ekmek
Su 2 litre
Spor
30 dk.leslie
30 dk yürüyüş
Inşaallah kilo almadan atlatmayı nasip eder bize AllahCanım benim ramazanda beş kilo netim var bir öğün beslenirim yürüyüşte yaparım oyle öyle umarım 69 u görürüm. Bende dondurma çok seviyorum ama kendimi durdurmam lazim. Ramazanda daha bı canım çekecek ama cuma akşamı ödül yaparım napim. Kaptanlarim uygun görürse tabi bugün bile ödül yapmadım.
Ya insan buraya bağlı olunca sorumluluk hissediyo sende tutarsın kendini bence.
Sağol canımAfiyet olsun canım
Hem yuruyorum hem kabak soyuyorum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sağol canımAfiyet olsun canım menü güzel
Afiyet olsun canımSabah 10.30
1 küçük kase yoğurt
Ara =14.00
1 haşlama yumurta
1 salatalık
1 çeri
Maydonaz+1 tb ekmek
1 buçuk bardak ayran.
Akşam 18.00
İki çatal patates
Tavuk dometez biber
Baharatlı yoğurt
Su 3 litre.
Evet ya...çok sıkıcı bir durumAbla bursadayiz ama komsu degiliz ne yazikki buyük kayıp
Bir buluşamadikEvet ya...çok sıkıcı bir durum
Değdi canım güzeldi.Bir gece onceden hazirla ertesi gune şişiyorlar tam.puding gibi oluyor
Bunlar nee derken açıklamışsın...begendin mi bari..yedigine degdimu
2 cocukla haklisin..ama ne biliyim tartida verdigimi kas mi sumu yagmi bilmeden diyetisyen nin bi anlamı yok gibi geliyo bana...bi liste verdigi o yerde var zaten...
Ayyy bacim iyiki değişirmişsin...haci anne kiyafeti gibiymis
Bir buluşamadik
Hurma üzüm incir de yemiyorum bakalım nasıl nasıl olckYiyor musun bilmem ama Meyveye her türlü şekerli şey, hurma kuru üzüm incir vs de dahil,
Emziriyorsun diye vucut az yemeği kıtlık algılıyor ve depoluyor olabilir.
Felegimizi yaktılar zaten gidip yeme onlardaGüney Kore lokantasına gittik canım.
Off bu ne güzel manzara havaYürüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?