Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tutku canım ben memnunum. Yarın resim atacağım sana. Öncesi sonrası bakarsın sen karar verirsin.
Bu videolar bacakları çalıştırıyor daha çok. Bunları dene cacanı
ooo
Tutku canım ben memnunum. Yarın resim atacağım sana. Öncesi sonrası bakarsın sen karar verirsin.
Bu videolar bacakları çalıştırıyor daha çok. Bunları dene canım

tamam canımm yordum seni inceleyeyim bi bunları

Spor bildirimi

2 Nisan cuma

160 dk. Eva yaptım. Yay gibi karnımı sallamadim. Koşmali yürümeli Eva yaptım.
+ Orta tempo yürüyüş
Toplammmmm
28.001 adım.

Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Elhan

Yoğundum çok. Etiket atladiysam çok özür dilerim. Sayfa da çok yoğun. Yetişemedim.

Eklentiler

• 20210402_233000.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 29
Yaa sen ne kadar mükemmel bir insansınnnnn. Sırf beni mutlu etmek için yürüdün gibi hissettim.
Çok teşekkürler kaybetsekte o kadar mutlu oldum ki hiccccc sorun değil.
Evet bugünkü adımlarımı sana adadım canım. Adım yarışında kayıp mı ettik hadi ya ben onların adımlarına baktım çok umutsuzdu... Allah Allah

Maşallah canım bu kadar adım atsam yerden kazirdiniz beni...ben de çok yürüdüm zannediyorum.

Evet bugünkü adımlarımı sana adadım canım. Adım yarışında kayıp mı ettik hadi ya ben onların adımlarına baktım çok umutsuzdu... Allah Allah
Kaybetmedik. Yani kaybetsek bile uzulmeyecegim demek istedim..Pazar belli olcak. Daha yarın da yürüyeceğiz.

Cok teşekkür ederim adımlar için.

Son düzenleme:
Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
ahhh ne güzel bir haber. masalllahhh allah kucaginiza almayı nasip etsin rabbim bekleyenlerede boyle mujdeler nasio et

Kaybetmedik. Yani kaybetsek bile uzulmeyecegim demek istedim..Pazar belli olcak. Daha yarın da yürüyeceğiz.

Cok teşekkür ederim adımlar için.
Ohhh iyiymiş niye öyle anladıysam uykum geldi sanırım. Yarın kursum var bize yasak yok bahçede turlayabildigim kadar yürürüm yine...Rica ederim sen iste ben her gün senin için yürürüm tamamen duygusal şekerim

Bugünün menüsü kahvalti saat 09.45
1 domates, 1 salata, 1 dilim peynir 4 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği
Ara 11.00
Yarım portakal
İkindi gibi 17.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına sucuk
1 bardak ayran
1.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

Eklentiler

• IMG_20210402_223335.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…