oooTutku canım ben memnunum. Yarın resim atacağım sana. Öncesi sonrası bakarsın sen karar verirsin.
Bu videolar bacakları çalıştırıyor daha çok. Bunları dene cacanı
tamam canımm yordum seni inceleyeyim bi bunlarıTutku canım ben memnunum. Yarın resim atacağım sana. Öncesi sonrası bakarsın sen karar verirsin.
Bu videolar bacakları çalıştırıyor daha çok. Bunları dene canım
İyi sen bilirsin sonra neden neden nedenKısır beni şişirdi bebişim
Evet bugünkü adımlarımı sana adadım canım.Yaa sen ne kadar mükemmel bir insansınnnnn. Sırf beni mutlu etmek için yürüdün gibi hissettim.
Çok teşekkürler kaybetsekte o kadar mutlu oldum ki hiccccc sorun değil.
iyiyim şükür canımm benimmm kızım okula gidiyor ben okula gidiyorum dili ogrenmeye calisiyorum sen nasilsın nasil gidiyor hayat kuzuGerçekten mi Simay sen de hoş geldin canım nasılsın nasıl gidiyor hayat
E Elif_Eylul
Maşallah canım
Kaybetmedik. Yani kaybetsek bile uzulmeyecegim demek istedim..Pazar belli olcak. Daha yarın da yürüyeceğiz.Evet bugünkü adımlarımı sana adadım canım.Adım yarışında kayıp mı ettik hadi ya ben onların adımlarına baktım çok umutsuzdu... Allah Allah
ahhh ne güzel bir haber. masalllahhhZipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Hunim var ama hergun 2 saat, karnımı yay gibi sallayacak kadar kafayı yemedim.
Tebrikler.Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Ohhh iyiymişKaybetmedik. Yani kaybetsek bile uzulmeyecegim demek istedim..Pazar belli olcak. Daha yarın da yürüyeceğiz.
Cok teşekkür ederim adımlar için.
hununi seveyim seninHunim var ama hergun 2 saat, karnımı yay gibi sallayacak kadar kafayı yemedim.
Sağol tatlım.
Canimm tebrik ederim darısı başımızaMezun muyum
Acık ağlayasım geldi
Afiyet olsun canım menüde sporda superİyi akşamlar sabah yeşil zeytin otlu peynir domates biber salatalık birazda pide
Öğle lokma tatlısı yedim orta boy bir halka kadar birazda kuruyemiş
Akşam hamsi ve salata 2 dilim çavdar ekmeği
3.5 litre su
20.105 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2815947
Hemşerim harikasın o adım ne öyle maşallah2 saat yürüyüş yaptım
Attığım adım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim
Eki Görüntüle 2815945
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?