Bizim evin karsisinda park var çocuk dolu simdiGeçmiş olsun canım
Bu arada dikkat et park alanları yasaklandı ceza kesmesinler
O kadar pazarlık yaptım bilmiyon mu? Söyle güzel bir kahve yap yanına bir cikota (25 gram)Acaba nedir nedir
Afiyet olsunO kadar pazarlık yaptım bilmiyon mu? Söyle güzel bir kahve yap yanına bir cikota (25 gram)
Afiyet olsun.
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun canım
Bu arada dikkat et park alanları yasaklandı ceza kesmesinler
Yere evet ya unuttum onu tamam canım ev zaten çikolata cenneti hangi çekmeceyi açsam içinden çikolata çıkıyorO kadar pazarlık yaptım bilmiyon mu? Söyle güzel bir kahve yap yanına bir cikota (25 gram)
Afiyet olsun.
Aman aman boşver canım hastalık kolay geçmiyor benim kızlar 3 haftadır bi hastalar bi değiller düzelmediler daha ya ne biçim bir hastalık anlamadım gittiHava güneşli duruyor ama oğlanı yıkadım. Yürüyüp gelelim desem hasta olur, zaten sesi kısık cumadan beri.
Yemeğimi de ocağa koydum şimdi.
Burası da güneşli ama rüzgarlı bende korktum hasta olur diye geldim eveHava güneşli duruyor ama oğlanı yıkadım. Yürüyüp gelelim desem hasta olur, zaten sesi kısık cumadan beri.
İnsanlarda bıktı yasaklardanBizim evin karsisinda park var çocuk dolu simdi
Geçmiş olsun canım. Muhteşem yürüdün. İnşallah devamı gelir.Hava güneşli duruyor ama oğlanı yıkadım. Yürüyüp gelelim desem hasta olur, zaten sesi kısık cumadan beri.
Kaptanım banada varmi ödülYanlis kişiyi etiketlemissin 25 gramlik cikolata ödülünüzü yapabilirsiniz
Sen ödül yapmışsın. Kızartmalar cokokremler.Kaptanım banada varmi ödülHadi yap bı guellik su garibe
Teşekkür ederim cnmİnşallah değildir. Bu ara herkes hasta . Geçmiş olsun.
Heeheee var hemen yicenmiKaptanım banada varmi ödülHadi yap bı guellik su garibe
Ama ödül kafası ile yemedigim için çokda keyif almamıştımSen ödül yapmışsın. Kızartmalar cokokremler.
Sen önce dun yediklerinden sonra eksi ile gel ödülü düşünürüzKaptanım banada varmi ödülHadi yap bı guellik su garibe
Doğru bende katılıyorum tiroid insülin direnci falan filan olunca hepsi birTatlim herkesin bünyesi, dusuncesi farkli
Klasik diyetisyenlere ben pek inanmiyorum
Belki 10 sene oncesindeki kitap ezberleriyle iş yapiyor çoğu
Instada dr selimbilginmd var
İnsilun direncini cok guzel acikladigi postlarida var,
Karbonlarin vucuda etkileri vs.
Onun gecmis postlarini okumanini oneririm
Daha pek cok dr da ayni görüşte
Ara öğünler insilununu surekli oynatarak düzene girmesini engeller
Ama ödül kafası ile yemedigim için çokda keyif almamıştım
Çok abartılı degil şu iki menün sen kilona göre yiyorsun sonuç ta sen sebze agırlıklı beslen sınır getirmeden doyana kadar bol bol sebze yeEki Görüntüle 2816771 Eki Görüntüle 2816772
@SATURN71
2 gün önceki menülerim bilemedim geçmişe bakacağım menülerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?