Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O kadar pazarlık yaptım bilmiyon mu? Söyle güzel bir kahve yap yanına bir cikota (25 gram)
Afiyet olsun.
Yere evet ya unuttum onu tamam canım ev zaten çikolata cenneti hangi çekmeceyi açsam içinden çikolata çıkıyor ben 3 kare bitter yerim diğerleri hep sütlü sevmiyorum onları afiyet olsun size de

Hava güneşli duruyor ama oğlanı yıkadım. Yürüyüp gelelim desem hasta olur, zaten sesi kısık cumadan beri.
Yemeğimi de ocağa koydum şimdi.
Aman aman boşver canım hastalık kolay geçmiyor benim kızlar 3 haftadır bi hastalar bi değiller düzelmediler daha ya ne biçim bir hastalık anlamadım gitti

Hava güneşli duruyor ama oğlanı yıkadım. Yürüyüp gelelim desem hasta olur, zaten sesi kısık cumadan beri.
Yemeğimi de ocağa koydum şimdi.
Burası da güneşli ama rüzgarlı bende korktum hasta olur diye geldim eve

İnşallah değildir. Bu ara herkes hasta . Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim cnm Dikkatimi çeken şimdiye kadar etrafımda grip olan duymamistim koronadan sonra .Bu sıra ama grip salgını var gibi yoksa bu koronanin biticeginw isaretmi

Doğru bende katılıyorum tiroid insülin direnci falan filan olunca hepsi bir
İşe yaramıyor gibi geliyor en güzel beslenme 2 öğün bence de ama alt üst oldum bende ne yapacağımı bilemiyorum bakayım çok teşekkür ederim ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…