Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba..
bende eylülde göndermeyi düşünüyorum.
inşallah eylülde biter.
sıkılıyor evde ama ne yapalım.2020başından beri sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz.
benimki eylülde 1. snıfa başlayacak.. bakalım o zaman neler olacak.
Bakla yemegi seven var mi??
hiç sevmem ya zayiflatirsa yiyim bari
ben bayılırım yoğurtlu bakla yemeğine

Günaydınlar
Tartı +500 özel günümdeyim,ağrım geçince ödem atıcılara başlarım.
Gunaydin canım ❤
Artin cokmus ama reglin etkisi sanirim
Yaa üzerine gitmek istemiyorum canim zaten ama 1 aydir ayni yerinde sayıyor bugun free listedekilerin kilo analizini de atacağım

Menu de yazmiyor kac gundur

Hıhı katiliyorum sana

İnşallah kaptanim

Akşam trafik yoksa 18:30 da evdeyim canım. o zaman tartılıyım o zaman daha mantıklı anlaştık. eve girer girmez soyunacam söz
kaç yeyim sen söyle 1 hafta ekmek yemeyecem cuma hazırlığım olsun buda ceza değil mi
18:30 da evdeyim hemmmeennn banyoya gireceğim o zaman ramazan cumalarında eve girer girmez canım

Adet oldum. Çok mutluyum. Dün sabah 61.2 gelmiştim -300 verdim diye sevinmiştim. bu sabah adet yüzünden +350 çıkmıştım. bence gitti artı ne dersiniz. gitmiştir dimi. gitmiştir deyin hadi
Reglidendir canim cumaya eksiyle gelirsin adet olmanada sevindim

Adet oldum. Çok mutluyum. Dün sabah 61.2 gelmiştim -300 verdim diye sevinmiştim. bu sabah adet yüzünden +350 çıkmıştım. bence gitti artı ne dersiniz. gitmiştir dimi. gitmiştir deyin hadi
inan cumaya güzel eksi göreceksin sporda yaparsan canım bende bi olaydım yaa olamadım gitti:..(

Ay
Gunaydin canım ❤
Artin cokmus ama reglin etkisi sanirim

Yaa üzerine gitmek istemiyorum canim zaten ama 1 aydir ayni yerinde sayıyor bugun free listedekilerin kilo analizini de atacağım

Menu de yazmiyor kac gundur
Aynen canım,sancım olduğundan su çmekten ve wc gitmekten kaçıyorum biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…