- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
benimki eylülde 1. snıfa başlayacak.. bakalım o zaman neler olacak.merhaba..
bende eylülde göndermeyi düşünüyorum.
inşallah eylülde biter.
sıkılıyor evde ama ne yapalım.2020başından beri sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz.
ben bayılırım yoğurtlu bakla yemeğineBakla yemegi seven var mi??
hiç sevmem ya zayiflatirsa yiyim bari
Gunaydin canım ❤Günaydınlar
Tartı +500 özel günümdeyim,ağrım geçince ödem atıcılara başlarım.
Yaa üzerine gitmek istemiyorum canim zaten ama 1 aydir ayni yerinde sayıyor bugun free listedekilerin kilo analizini de atacağımYaaa gitmeyinWilma11 in üstüne, o bir bocaladı, kiloda takılınca hevesi kırıldı, düzeni oturtamadı, ben güveniyorum migiye tekrar eskisi gibi azimle kilo verecek, kaçamak yapmayacak, direnci kıracağız, ramazan güzel bir başlangıç olacak, misafirliğe gitmicez, tatlı yemeyeceğiz değil mi migi, yalancı çıkarma beni
Hıhı katiliyorum sanaYaaa gitmeyinWilma11 in üstüne, o bir bocaladı, kiloda takılınca hevesi kırıldı, düzeni oturtamadı, ben güveniyorum migiye tekrar eskisi gibi azimle kilo verecek, kaçamak yapmayacak, direnci kıracağız, ramazan güzel bir başlangıç olacak, misafirliğe gitmicez, tatlı yemeyeceğiz değil mi migi, yalancı çıkarma beni
ne diyim ben artık.Gunaydin canım ❤
Artin cokmus ama reglin etkisi sanirim
Yaa üzerine gitmek istemiyorum canim zaten ama 1 aydir ayni yerinde sayıyor bugun free listedekilerin kilo analizini de atacağım
Menu de yazmiyor kac gundur
yok maalesef.Yedigin fazla yemeklerin etkisi yok yani
Günaydın kaçamak mi yaptinGünaydın dışarıdayım
Sabah tartıldım +200
Dün gece kaçamak yapmıştım telafi ederim
Yaaa gitmeyinWilma11 in üstüne, o bir bocaladı, kiloda takılınca hevesi kırıldı, düzeni oturtamadı, ben güveniyorum migiye tekrar eskisi gibi azimle kilo verecek, kaçamak yapmayacak, direnci kıracağız, ramazan güzel bir başlangıç olacak, misafirliğe gitmicez, tatlı yemeyeceğiz değil mi migi, yalancı çıkarma beni
İnşallah kaptanimCumaya kadar kacamaksiz gidebilecekler mi acaba
Günaydın canım ❤
Ya iste herkes yorum yapsa menulere guzel olacak
Günaydın canım ❤
Bir isinamadik bu sene
Olur canım aksam isten gelince tartilirsin
Emin misin sadece sut ürünleri mi etkili oldu kilo verememende
Hadi bakalım cuma guzel eksilerle bekliyoruz
Hayirli haftalar canim ❤
KacamakmiGünaydın dışarıdayım
Sabah tartıldım +200
Dün gece kaçamak yapmıştım telafi ederim
ne diyim ben artık.
Yokmu migi sanmiyorum hafta sonu neyedin pekiyok maalesef.
Akşam trafik yoksa 18:30 da evdeyim canım. o zaman tartılıyım o zaman daha mantıklı anlaştık. eve girer girmez soyunacam sözSerin ve kapali bir hava var canim gun boyu yağışlı gösteriyor hava durumu
Gunaydin gecmis olsun canım musait olunca gelirsin
Günaydın canım
Calisanlar icin ne yaparız bilmiyorum ki aksam eve kacta geliyorsun gelince tartilirsin
Güzel eksi
Izin vermesem ne olacak ki canim yiyen yiyor
Baklava mi
Kac tane yiyeceksin cezaya hazır ol
18:30 da evdeyim hemmmeennn banyoya gireceğim o zaman ramazan cumalarında eve girer girmez canımGünaydın canim
Oo super
olunca iner şişliktir o
Günaydın rakibem
gecende vardı bu konu ben geleli cok olmadi herkes birbirine afiyet olsun diyor ama afiyet olmayacak şeyler oluyor listede kimse birsey demiyor diye icime atiyorum vallabenim menulerimede yorum yapabilirsiniz hic bir bahanem yok emziriyorum ama extra luks teskil etmiyor 9 aylik sipam
oyy dilosum cok gecmis olsun aasya kuzusuna dikkat et belli mi mutant mi peki
Eskilerin daim olsun canim
Kesin eksidesin aksam üzeri tartil canım
Oo erkencisin esim evdeydi şimdi cay icerken buraya bakiyorum spor sonraya kaldi
Adacayi söktürücü canim onu deneyebilirsinn ben sogan suyunu icemiyorum
Bizim hava henuz ne yapacağına karar veremedi
kiz sahurda gozumun biri kapalı oluyor benim aksam uzeri 4-5 ideal aslinda
Supersin bak bide tartıya bozuk diyordun
Benin 6 yas gecen sene anasinifimiz yarim kaldi bu senede anasinifiydi ama gondermedim , hatta havuz vs extra spor icin bile heryer kapali neden okullar acik nedennn biri bana anlatsin
Ben varim kacamaksiz cumaya ama ramazan geliyor zaten asil onemli olan lütfen iftar menulerinde tatlilar gormeyelim
Cumaya eksi olur ama beni gecme yine de sen
Reglidendir canim cumaya eksiyle gelirsin adet olmanada sevindimAdet oldum. Çok mutluyum. Dün sabah 61.2 gelmiştim -300 verdim diye sevinmiştim. bu sabah adet yüzünden +350 çıkmıştım. bence gitti artı ne dersiniz. gitmiştir dimi. gitmiştir deyin hadi
inan cumaya güzel eksi göreceksin sporda yaparsan canım bende bi olaydım yaa olamadım gitti:..(Adet oldum. Çok mutluyum. Dün sabah 61.2 gelmiştim -300 verdim diye sevinmiştim. bu sabah adet yüzünden +350 çıkmıştım. bence gitti artı ne dersiniz. gitmiştir dimi. gitmiştir deyin hadi
Aynen canım,sancım olduğundan su çmekten ve wc gitmekten kaçıyorum biraz.Gunaydin canım ❤
Artin cokmus ama reglin etkisi sanirim
Yaa üzerine gitmek istemiyorum canim zaten ama 1 aydir ayni yerinde sayıyor bugun free listedekilerin kilo analizini de atacağım
Menu de yazmiyor kac gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?