Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hadi gözün aydin canim cumaya guzel eksi gelecek

1 dilim yetmez mi
Cok mu acimasizim
aslında hiç yemesemde olur cidden canımda çekmiyo... ama bu caanım antepinki çok fena oluyo ondan şeyediom 1 yaptığı yolculuğa deymez ki
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
allah razı olsun elifim
allah razı olsun canım domatesi bol yiyorum çok güzel doyuruyo resmen kurtarıcım bu ara.. bide ayranı 2/3 sb.ye kadar içiom yetiyolar

Irmik tatlisini nasil yaptin kalorisi ne kadar
Canim sadece irmiktemi takili kaldin patates nuget surekli menulerinde zaten cig kofte nuget falan filanlar var normal bir beslenme sekli yok oyuzdende süt ve süt ürunlerine mana buluyo

hayır 16,11,2020 : 88,1 :)

sevindim canım doyabiliyorsan. Afiyet olsun

Eline emegine saglik canim teşekkür ederim
aslında hiç yemesemde olur cidden canımda çekmiyo... ama bu caanım antepinki çok fena oluyo ondan şeyediom 1 yaptığı yolculuğa deymez ki
Canin istemiyorsa vucuduna neden bunu yapiyorsun ki 1 tane yeter bence
Şerbetli Tatli sevmiyorum pek
Canim sadece irmiktemi takili kaldin patates nuget surekli menulerinde zaten cig kofte nuget falan filanlar var normal bir beslenme sekli yok oyuzdende süt ve süt ürunlerine mana buluyo
Irmik helvasi 5-6 dilim olunca dilkkatimi çekti diger kısmı okumamisim
Birde patates kizartmasi var ama miktari yazmiyordu

bunu yapiyorum...

45 dk cok muş...ama sen cok begendim dedim hangisini tavsiye edersin bu bakayim.bende
Sohbet-isayesinde zaman nasil geciyir anlamiyorum. Videonun 50 dk. 1 saat olduğuna bakma. 8/10dk sonra baslatiyo konusmalari kapatip
ne olacak içinde canım? benim smothie yapabilecek elektronik eşyam yok ama nasıl yapabilirim?

pekmezli olabilir
Yesil elma salatalik maydonoz limon vs. Tarif buluruz sen yeterki he de :))
Robottada oluyor zaten ayni sey robotun var mı
Eger oda yoksa rendeleyedebilirsin rendenin küçük yeriyle sonrada kavonoza koyup uzerine su koyup calkalarsin iyice
Nasıl?
Ertesi güne cok iyi geliyo ben bu hafta 2 defa yapacam insallah

Afiyet olsun canım Allah kabul etsin

Tarcin kullaniyormusun cayinda suyunda...tatli krizlerine iyi geliyo
patatesi hepsini eşim yedi ben bi kaç çatal yedim..

He diyorum o zaman

Ellerine saglik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…