- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
kayısı çayı falan varsa evde onlardan da iç tatlım..Dikkat edeceğim canım en erken 4 gibi yer bitiririm
Gunaydin ablacim afiyet olsunGunaydinnn kizlar
Herkes icin güzel bi perşembe olsun insallah
7.nisan carsamba
Öğle
2 yumurtayla omlet
Peynir
Yesillik
2 wasa
Ara
1 avuc kuruyemis
3 hurma
Aksam
1 tb taze fasulye
Salata
Yogurt
1 dil. Tb ekm.
Su +detoks cayi
Hepsi kilo degildir ödemdir o zamanTamm yapacağım kaptanım sabit çıksam şükredeceğim oruç tuttuğum halde o gün yediğimin ertesi günü +500 çıkmıştı dün spor yaptım dedim bugün gider o aksine 500 gr daha geldi kaçamak yapsam gerçekten söylerim sebebim bu derim ama yapmadım ne yediysem yazdım çok özür dilerim gerçekten
Bugün yumurta hariç protein ve karbonhidrat yemeden sadece sebzeyle geçirebilirsin, ve akşam en geç 5 te ye, 7-8den sonra sıvı içme, wcye çıkmadıysan çıkmaya çalış, ve bol duaGünaydın sevgili takımdaşlarım ben bugün tartıda +1 gördüm ve şoka girdim üstelik bugün oruçlu değilim ve akşamda hafif tutmuştum bu 1 kiloyu bugün verebilir miyim yani deli gibi spor yapsam ya da kür bana yardımcı olun nolur ya çok canım sıkkın
Diyetisyen Selahattin Dönmez'den 1 Günde 1 Kilo Verdiren Diyet ListesiGünaydın sevgili takımdaşlarım ben bugün tartıda +1 gördüm ve şoka girdim üstelik bugün oruçlu değilim ve akşamda hafif tutmuştum bu 1 kiloyu bugün verebilir miyim yani deli gibi spor yapsam ya da kür bana yardımcı olun nolur ya çok canım sıkkın
Çok iyi yapmışsın canım. Zamanla süre kısalır. Uykusu varsa cabucak uyur zaten.Günaydın
Allah sizden razı olsun
Çünkü Maşallah kızımı masal okuyarak kendı uyutmasına başardım bugün de yine aynısını yapacağım bi saat sürdü masal okudum damağım kurudu bitince gidip su içtim
Aynen öyle canım ya vallaha yarın 63 görmek istiyorum. 150 grm fazlalığım varafiyet olsun canım. bugün akşam hafif geçirelim takımca.
Canım moralini bozma. Birden gider. Diyetisyenim oruç sonrası vücut gelen tüm yiyeceği depoluyor yakmıyor demişti. Bayramda deli gibi kilo alma sebebi oymuş. Aç kalınca metobolizma yavaşlıyormus.Günaydın sevgili takımdaşlarım ben bugün tartıda +1 gördüm ve şoka girdim üstelik bugün oruçlu değilim ve akşamda hafif tutmuştum bu 1 kiloyu bugün verebilir miyim yani deli gibi spor yapsam ya da kür bana yardımcı olun nolur ya çok canım sıkkın
Geçmiş olsun cnmHayırlı geceler kızlar rahatsızım biraz uğrayamadım birkaç gündür. Ama diyetime dikkat ediyorum. Bugünün menüsünü yazayım
Sabah 9:30
Omlet
1 dilim peynir tb ekmeği
Domates salatalık maydanoz
İkindi 16:00
6 yk nohut yemeği
6 yk makarna
Bir kase çorba
Ara 21:00
Beyaz çay
1 avuç dut kurusu
Çok yoğun bir gündü spor yapamadım ama çok yoruldum
Su az oldu 1,5 lt
Agrimi, acimi cnmGünaydın. Guzel bi gun.olsun...
Ya benim sol diz kapagimin yanlari.agriyo...namaz kilarken eğilemiyorum...bugün spor yapmadım...hoplamasiz ziplamasiz video öneriniz var mi
afiyet olsun
Sağolun kizlarGunaydin ablacim afiyet olsun
Deneyeceğim bunu canımDiyetisyen Selahattin Dönmez'den 1 Günde 1 Kilo Verdiren Diyet Listesi
Malzemeler
1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 7 adet cevizi dövün; ya da küçük küçük koparıp yoğurda ekleyebilirsiniz. 1 diş sarımsağı ezin, ilave edin. Kabuklarıyla birlikte 1 salatalığı da rendeleyerek, hazırlayacağınız karışıma ekleyin. Bu lezzeti nasıl ve ne kadar tüketeceğiniz değil mi? Akşam yemeğinde et, balık ve tavukla tüketebilirsiniz.
- 1 kâse yoğurt
- 7 tane ceviz
- 1 diş sarımsak
- 1 adet salatalık
Sadece bir öğün olarak yiyebilirsiniz. Bunu daha fazla hazırlayıp günde birkaç kâse yiyebilirsiniz.
Ben eksideyim ama yinede yapıyorum sende dene istersen
InsaAllah dediğin gibidir canımCanım moralini bozma. Birden gider. Diyetisyenim oruç sonrası vücut gelen tüm yiyeceği depoluyor yakmıyor demişti. Bayramda deli gibi kilo alma sebebi oymuş. Aç kalınca metobolizma yavaşlıyormus.
400 yaktım geriye 1000 kalori kaldı haydi bismillah koşuyaBir günde kilonuza göre kaç kalori yakmanız gerekiyor ögrenmek istiyorsanız
Kilonuzu 22 ile çarpın her gün o kadar spor yapın.
İnşaallah ikimizide işe yarar canımDeneyeceğim bunu canım
InsaAllah dediğin gibidir canım
Günaydın
Allah sizden razı olsun
Çünkü Maşallah kızımı masal okuyarak kendı uyutmasına başardım bugün de yine aynısını yapacağım bi saat sürdü masal okudum damağım kurudu bitince gidip su içtim
Günaydın kızlar
Günaydın uyuyan güzeller herkes uykuda sanırım
Gunaydin kizlar
Yine geldik persembeye bugun menulere dikkat edelim....
Günaydin kızlar
Günaydın herkese güzel geçer umarım bugün yarına eksilerle geliriz
günaydınnn herkeseee
Günaydınkızlar
Günaydın. Guzel bi gun.olsun...
Ya benim sol diz kapagimin yanlari.agriyo...namaz kilarken eğilemiyorum...bugün spor yapmadım...hoplamasiz ziplamasiz video öneriniz var mi
Günaydın kızlar hadi bakalım bugün perşembe
Çok dikkat edelim
Bana her zaman buharda sebze çok iyi geliyorGünaydın sevgili takımdaşlarım ben bugün tartıda +1 gördüm ve şoka girdim üstelik bugün oruçlu değilim ve akşamda hafif tutmuştum bu 1 kiloyu bugün verebilir miyim yani deli gibi spor yapsam ya da kür bana yardımcı olun nolur ya çok canım sıkkın
Günaydın kizlarGünaydınlar hanımlar
Gunaydin canım ❤Günaydınlar hanımlar
Top oyunları ve ağır kaldırması yasak canım maalesefCıksssss söylemem zaten
Belki biraz daha uzar canım basketbol filan oynasa
Ama siz ağırlık sporları yaparsanız durur belkiDoktor ne dedi peki
Ablan ve eniştenin boyu kaç
Gerçekten daha fazla uzamak istemiyor ama yapacak birşey yok yani
Ödemdir muhtemel ramazanın ilk günlerindede olur bana uyku ve yeme düzeni değişince,Günaydın sevgili takımdaşlarım ben bugün tartıda +1 gördüm ve şoka girdim üstelik bugün oruçlu değilim ve akşamda hafif tutmuştum bu 1 kiloyu bugün verebilir miyim yani deli gibi spor yapsam ya da kür bana yardımcı olun nolur ya çok canım sıkkın
Bendede var şu an böyle bi sıkıntı zaten regl artısı vardı,dün yaptığım detoks çayını atamdım sanırım,bugün bende şu maydanozlu içeceği yapacağım ama smoothie blender ım yok bakalım neye benziycekTamm yapacağım kaptanım sabit çıksam şükredeceğim oruç tuttuğum halde o gün yediğimin ertesi günü +500 çıkmıştı dün spor yaptım dedim bugün gider o aksine 500 gr daha geldi kaçamak yapsam gerçekten söylerim sebebim bu derim ama yapmadım ne yediysem yazdım çok özür dilerim gerçekten
Agriyo canim diz cokerken...inş gecicidir...bi süre dinlendirmek iyi olacak sanirimGeçmiş olsun cnm
Agrimi, acimi cnm
Biraz dinlendir, insallah geçici biseydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?