Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydinnn kizlar

Herkes icin güzel bi perşembe olsun insallah

7.nisan carsamba

Öğle
2 yumurtayla omlet
Peynir
Yesillik
2 wasa

Ara
1 avuc kuruyemis
3 hurma

Aksam
1 tb taze fasulye
Salata
Yogurt
1 dil. Tb ekm.

Su +detoks cayi
Gunaydin ablacim afiyet olsun
Hepsi kilo degildir ödemdir o zaman

Bugün yumurta hariç protein ve karbonhidrat yemeden sadece sebzeyle geçirebilirsin, ve akşam en geç 5 te ye, 7-8den sonra sıvı içme, wcye çıkmadıysan çıkmaya çalış, ve bol dua sabah da evde bolca hareket ettikten sonra tartıl. Artı gelmeyeceğine inan.

Diyetisyen Selahattin Dönmez'den 1 Günde 1 Kilo Verdiren Diyet Listesi
Malzemeler
  1. 1 kâse yoğurt
  2. 7 tane ceviz
  3. 1 diş sarımsak
  4. 1 adet salatalık
1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 7 adet cevizi dövün; ya da küçük küçük koparıp yoğurda ekleyebilirsiniz. 1 diş sarımsağı ezin, ilave edin. Kabuklarıyla birlikte 1 salatalığı da rendeleyerek, hazırlayacağınız karışıma ekleyin. Bu lezzeti nasıl ve ne kadar tüketeceğiniz değil mi? Akşam yemeğinde et, balık ve tavukla tüketebilirsiniz.
Sadece bir öğün olarak yiyebilirsiniz. Bunu daha fazla hazırlayıp günde birkaç kâse yiyebilirsiniz.

Ben eksideyim ama yinede yapıyorum sende dene istersen

Çok iyi yapmışsın canım. Zamanla süre kısalır. Uykusu varsa cabucak uyur zaten.

Canım moralini bozma. Birden gider. Diyetisyenim oruç sonrası vücut gelen tüm yiyeceği depoluyor yakmıyor demişti. Bayramda deli gibi kilo alma sebebi oymuş. Aç kalınca metobolizma yavaşlıyormus.

Geçmiş olsun cnm
Günaydın. Guzel bi gun.olsun...

Ya benim sol diz kapagimin yanlari.agriyo...namaz kilarken eğilemiyorum...bugün spor yapmadım...hoplamasiz ziplamasiz video öneriniz var mi
Agrimi, acimi cnm
Biraz dinlendir, insallah geçici biseydir

Gunaydin ablacim afiyet olsun
Sağolun kizlar

Deneyeceğim bunu canım
Canım moralini bozma. Birden gider. Diyetisyenim oruç sonrası vücut gelen tüm yiyeceği depoluyor yakmıyor demişti. Bayramda deli gibi kilo alma sebebi oymuş. Aç kalınca metobolizma yavaşlıyormus.
InsaAllah dediğin gibidir canım

Günaydın kızlar

Günaydın uyuyan güzeller herkes uykuda sanırım

Gunaydin kizlar

Yine geldik persembeye bugun menulere dikkat edelim....

Günaydin kızlar

Günaydın herkese güzel geçer umarım bugün yarına eksilerle geliriz

günaydınnn herkeseee

Günaydın kızlar

Günaydın. Guzel bi gun.olsun...

Ya benim sol diz kapagimin yanlari.agriyo...namaz kilarken eğilemiyorum...bugün spor yapmadım...hoplamasiz ziplamasiz video öneriniz var mi

Günaydın kızlar hadi bakalım bugün perşembe

Çok dikkat edelim

Bana her zaman buharda sebze çok iyi geliyor
Günaydınlar hanımlar
Günaydın kizlar

Cıksssss söylemem zaten

Belki biraz daha uzar canım basketbol filan oynasa
Top oyunları ve ağır kaldırması yasak canım maalesef
Doktor ne dedi peki
Ablan ve eniştenin boyu kaç

Gerçekten daha fazla uzamak istemiyor ama yapacak birşey yok yani
Ama siz ağırlık sporları yaparsanız durur belki
Ödemdir muhtemel ramazanın ilk günlerindede olur bana uyku ve yeme düzeni değişince,
Bendede var şu an böyle bi sıkıntı zaten regl artısı vardı,dün yaptığım detoks çayını atamdım sanırım,bugün bende şu maydanozlu içeceği yapacağım ama smoothie blender ım yok bakalım neye benziycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…