Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar hadi bakalım bugün perşembe
Çok dikkat edelim
Bana pek anlamlı gelmedi. Gün boyu sadece bu yense belki, ama et tevuk yanına akşam yesiğim yoğurtla 1 kilo vereceğim çok da inandırıcı değil ama dene yani denemekten ne çıkarDiyetisyen Selahattin Dönmez'den 1 Günde 1 Kilo Verdiren Diyet Listesi
Malzemeler
1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 7 adet cevizi dövün; ya da küçük küçük koparıp yoğurda ekleyebilirsiniz. 1 diş sarımsağı ezin, ilave edin. Kabuklarıyla birlikte 1 salatalığı da rendeleyerek, hazırlayacağınız karışıma ekleyin. Bu lezzeti nasıl ve ne kadar tüketeceğiniz değil mi? Akşam yemeğinde et, balık ve tavukla tüketebilirsiniz.
- 1 kâse yoğurt
- 7 tane ceviz
- 1 diş sarımsak
- 1 adet salatalık
Sadece bir öğün olarak yiyebilirsiniz. Bunu daha fazla hazırlayıp günde birkaç kâse yiyebilirsiniz.
Ben bugün böyle bir diyet uygulamak istiyorum ne dersiniz
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
çok iyi yapmışsın migi.bugün öğle yemekleri agir diye evden kabak +kefir koydum küçük kavanoza. :)
sabah muzlu yulaf lapa yaptım.
canım çok geçmiş olsun zorlama kendini bence. dinlenGünaydın. Guzel bi gun.olsun...
Ya benim sol diz kapagimin yanlari.agriyo...namaz kilarken eğilemiyorum...bugün spor yapmadım...hoplamasiz ziplamasiz video öneriniz var mi
bildiğimiz cacık gibi aslında. ama dene istersen canım. ekstra cevizi var.Diyetisyen Selahattin Dönmez'den 1 Günde 1 Kilo Verdiren Diyet Listesi
Malzemeler
1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 7 adet cevizi dövün; ya da küçük küçük koparıp yoğurda ekleyebilirsiniz. 1 diş sarımsağı ezin, ilave edin. Kabuklarıyla birlikte 1 salatalığı da rendeleyerek, hazırlayacağınız karışıma ekleyin. Bu lezzeti nasıl ve ne kadar tüketeceğiniz değil mi? Akşam yemeğinde et, balık ve tavukla tüketebilirsiniz.
- 1 kâse yoğurt
- 7 tane ceviz
- 1 diş sarımsak
- 1 adet salatalık
Sadece bir öğün olarak yiyebilirsiniz. Bunu daha fazla hazırlayıp günde birkaç kâse yiyebilirsiniz.
Ben bugün böyle bir diyet uygulamak istiyorum ne dersiniz
akşam bende zorla içtim inanbirbeste ay akşam tadı kötü falan dedim, suyla doymam dedim ama baya da toktum ya, şaşırdım ve sevdim bu işi teşekkürler
Başladım bile doğruluğuna bakmak için bir bakalım merak ettim bendeBana pek anlamlı gelmedi. Gün boyu sadece bu yense belki, ama et tevuk yanına akşam yesiğim yoğurtla 1 kilo vereceğim çok da inandırıcı değil ama dene yani denemekten ne çıkar
Evet canımı ama ben tavuğu öğle yemeğine koycm yanına akşamda bir haşlama yumurta eklerim belkiçok iyi yapmışsın migi.
canım çok geçmiş olsun zorlama kendini bence. dinlen
bildiğimiz cacık gibi aslında. ama dene istersen canım. ekstra cevizi var.
akşam bende zorla içtim inançok yapışıyordu sanki boğazıma anlamadım. sabah kalktığımda ise karnım midem sanki dinlenmiş gibiydi ama. iyi geldiği belli..
afiyet olsun canım. bugün akşam hafif geçirelim takımca.Evet canımı ama ben tavuğu öğle yemeğine koycm yanına akşamda bir haşlama yumurta eklerim belki
Gunaydin canım kabak detoksu yapabilirsin belki bugunGünaydın sevgili takımdaşlarım ben bugün tartıda +1 gördüm ve şoka girdim üstelik bugün oruçlu değilim ve akşamda hafif tutmuştum bu 1 kiloyu bugün verebilir miyim yani deli gibi spor yapsam ya da kür bana yardımcı olun nolur ya çok canım sıkkın
Tamm yapacağım kaptanım sabit çıksam şükredeceğim oruç tuttuğum halde o gün yediğimin ertesi günü +500 çıkmıştı dün spor yaptım dedim bugün gider o aksine 500 gr daha geldi kaçamak yapsam gerçekten söylerim sebebim bu derim ama yapmadım ne yediysem yazdım çok özür dilerim gerçektenGunaydin canım kabak detoksu yapabilirsin belki bugun
Bestenin yazdigi yesil smotiler varya cnm onlari yapsanaGünaydın sevgili takımdaşlarım ben bugün tartıda +1 gördüm ve şoka girdim üstelik bugün oruçlu değilim ve akşamda hafif tutmuştum bu 1 kiloyu bugün verebilir miyim yani deli gibi spor yapsam ya da kür bana yardımcı olun nolur ya çok canım sıkkın
Günaydın canım. Akşam orucu 8 gibi açtın dün. e sonrasında illaki yatana kadar su vs içmişsindir ve tartı sabah bunları göstermiştir. Bugün hem hafif geçirmen lazım hemde tuvalete çıkmana fayda edecek bişeyler ile kendini destekle. akşam özellikle erken kapa tatlım. geç saatte su içince bile tartı artı gösteriyor. rakipte olsak yarın hepimiz için önemli :)Günaydın sevgili takımdaşlarım ben bugün tartıda +1 gördüm ve şoka girdim üstelik bugün oruçlu değilim ve akşamda hafif tutmuştum bu 1 kiloyu bugün verebilir miyim yani deli gibi spor yapsam ya da kür bana yardımcı olun nolur ya çok canım sıkkın
Smotiler için malzemem yok ablaBestenin yazdigi yesil smotiler varya cnm onlari yapsana
3 öğün her birini yapabilirsin
Pirinc lapasida jesin eksi getirir ama herkes yiyemiyor onu
afiyet olsunGunaydinnn kizlar
Herkes icin güzel bi perşembe olsun insallah
7.nisan carsamba
Öğle
2 yumurtayla omlet
Peynir
Yesillik
2 wasa
Ara
1 avuc kuruyemis
3 hurma
Aksam
1 tb taze fasulye
Salata
Yogurt
1 dil. Tb ekm.
Su +detoks cayi
Dikkat edeceğim canım en erken 4 gibi yer bitiririmGünaydın canım. Akşam orucu 8 gibi açtın dün. e sonrasında illaki yatana kadar su vs içmişsindir ve tartı sabah bunları göstermiştir. Bugün hem hafif geçirmen lazım hemde tuvalete çıkmana fayda edecek bişeyler ile kendini destekle. akşam özellikle erken kapa tatlım. geç saatte su içince bile tartı artı gösteriyor. rakipte olsak yarın hepimiz için önemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?