Inşaallah canım benimİnşaallah ikimizide işe yarar canım
Canım bugün öğlen kabak detoksu Akşam da yoğurtlu cevizli kürü yapacağım yarın da haşlanmış sebze yaparımBana her zaman buharda sebze çok iyi geliyor
Günaydın kizlar
Ben önce ki gün yedim onu vermek için uğraşırken bugün 500 gr daha fazla çıktım oysa çok da dikkat etmiştim insaAllah ise yarar canımTop oyunları ve ağır kaldırması yasak canım maalesef
Ama siz ağırlık sporları yaparsanız durur belki
Ödemdir muhtemel ramazanın ilk günlerindede olur bana uyku ve yeme düzeni değişince,
Bendede var şu an böyle bi sıkıntı zaten regl artısı vardı,dün yaptığım detoks çayını atamdım sanırım,bugün bende şu maydanozlu içeceği yapacağım ama smoothie blender ım yok bakalım neye benziycek
Tamm canım ben 1 saat yürüyüş yapcam şimdi akşamda yaparım suyu da tamamlarım@Tostombalakanne verdiğim listeye ek olarak 2.5 litre su ve 45 dk yürüyüş yapıyorsun unutma
Canım memnun kalmana çok sevindim harikasınnnnbirbeste ay akşam tadı kötü falan dedim, suyla doymam dedim ama baya da toktum ya, şaşırdım ve sevdim bu işi teşekkürler
Bu doğrumu ilk defa duydum..Bir günde kilonuza göre kaç kalori yakmanız gerekiyor ögrenmek istiyorsanız
Kilonuzu 22 ile çarpın her gün o kadar spor yapın.
Sagol canim...dinleneyim inş geçer...
Canım çok geçmiş olsunBu doğrumu ilk defa duydum..
Edelim canımGünaydın kızlar hadi bakalım bugün perşembe
Çok dikkat edelim
Salatalık, maydanoz, limon da olur kuzum...evde başka hangi meyve varsa onu da ekle...Smotiler için malzemem yok abla
Ayşem tatlı annemBana her zaman buharda sebze çok iyi geliyor
Günaydın kizlar
Şaka gibi - 800 spor sonrası tok karna gitti bileInşaallah canım benim
Canım bugün öğlen kabak detoksu Akşam da yoğurtlu cevizli kürü yapacağım yarın da haşlanmış sebze yaparım
Ben önce ki gün yedim onu vermek için uğraşırken bugün 500 gr daha fazla çıktım oysa çok da dikkat etmiştim insaAllah ise yarar canım
Tamm canım ben 1 saat yürüyüş yapcam şimdi akşamda yaparım suyu da tamamlarım
Ben netten gördüm sağlam bir site bence çok doğruBu doğrumu ilk defa duydum..
hangi sporları yaptın canım benim karnım çok agrıyor kas mı yırtıldı acaba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorumŞaka gibi - 800 spor sonrası tok karna gitti bile
20 dk Hit cardio ve 23 dk yüksek tempolu koşu devam da edecem bugünhangi sporları yaptın canım benim karnım çok agrıyor kas mı yırtıldı acaba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum
Leg raise falan mı yaptın canım ondanda olabilir agrı bende dün vardı sıcak duş iyi geldi dene istersenhangi sporları yaptın canım benim karnım çok agrıyor kas mı yırtıldı acaba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum
Tamamdır canımm. bugünde akşam sizlerleyimkızlar kızlar son gün detoksumuza hazır mısınızzz
bugün kendini şiş hissedenlerrrrrrrr
artı çıkanlarrrrrrrrrrrrrrrr
bu hafta kilo veremeyenlerrrrrrrrrrrrrrr
öğlen ve akşam yapın bu detoksları özellikle tarif 1 i deneyin 2 öğünde de size tavsiyem nacizane
8 kişiyiz canlar 2 akşamımız kaldı ona göre ha gayrettttttttttttttttt
benElhan @birazhuzurdu2008 Chedarice Cordelia kackaloribu North River Kmsl Hnd
Bu akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz. (İsteyen öğle akşam yapsın)
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
tebrikler canım emek verip karşılığını almak ne güzel değil mi?Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ben 571 kalorilik bir spor gerçekleştirdim
Tok karna elbiseli tartıldım sonra spor sonrası tartıldım tam - 800 vermişim bence benimki de sabahları ödem oluyo yarına inşallah 1 kilo vermiş gelirimçok mutlu oldum
geçmiş olsun canım belki de yırtılmış olabilir zorlama kendini.hangi sporları yaptın canım benim karnım çok agrıyor kas mı yırtıldı acaba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum
afiyet olsun şimiden canımm çok hafif menüBugün ki menümde gelsin
kahvaltı 09:00
2 yumurta haşlama 3 kayısı ve nescafe
öğlen :
bol yeşillik ve 3 domates
ara: 3 kayısı, nescafe
akşam:
tarif 1 detoks
aralarda türk kahvesi nescafe içiyorum hep
su 2 lt.
sporu yazarım
Dün akşam çok yaptım önce 10 set sonra 6 set daha yaptım plankı en sonr ayapayım dedim 60 sn zor yaptım sonra kıvrandım resmen sabah iyiydim aslında işe gelince yine başladı ağrımaya Akşam duş alırım spor çok yapmıcam bugün yürüyüş yaparım öğle arasındaLeg raise falan mı yaptım canım ondanda olabilir agrı bende dün vardı sıcak duş iyi geldi dene istersen
Yansın persembeleeeerkızlar kızlar son gün detoksumuza hazır mısınızzz
bugün kendini şiş hissedenlerrrrrrrr
artı çıkanlarrrrrrrrrrrrrrrr
bu hafta kilo veremeyenlerrrrrrrrrrrrrrr
öğlen ve akşam yapın bu detoksları özellikle tarif 1 i deneyin 2 öğünde de size tavsiyem nacizane
8 kişiyiz canlar 2 akşamımız kaldı ona göre ha gayrettttttttttttttttt
benElhan @birazhuzurdu2008 Chedarice Cordelia kackaloribu North River Kmsl Hnd
Bu akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz. (İsteyen öğle akşam yapsın)
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
canım o bende de oluyor terle su attığından o ödem oluyo çoğu geri geliyor malesefŞaka gibi - 800 spor sonrası tok karna gitti bile
Gecmis olsun canım plank ve leg raiseden olmusturhangi sporları yaptın canım benim karnım çok agrıyor kas mı yırtıldı acaba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum
Afiyet olsun canımBugün ki menümde gelsin
kahvaltı 09:00
2 yumurta haşlama 3 kayısı ve nescafe
öğlen :
bol yeşillik ve 3 domates
ara: 3 kayısı, nescafe
akşam:
tarif 1 detoks
aralarda türk kahvesi nescafe içiyorum hep
su 2 lt.
sporu yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?