Yaaa benim ki kundaktan öğrenmiş annesi sağolsun oğlum uniye giderse pis pis durmasın diye eline vermiş bezi süpürgeyi benden baya iyi temizlik yapıyor hatta ben bekarken çalışıyorum diye hiç iş yapmazdım evlenince bana eşim öğrettihay maşallah eşine benimkide bardağını makineye koymayı yeni öğrendi teyzeleri
ben izinli günlerimde çok spor yapmışım. iki ögün besleniyordum.yooo ben yanlış okudum kapanma gelirse spor yapacam bol bol yazıyo orda hayır hayır hayırrrrrr
tam eşimi anlattin bende tembelimYaaa benim ki kundaktan öğrenmiş annesi sağolsun oğlum uniye giderse pis pis durmasın diye eline vermiş bezi süpürgeyi benden baya iyi temizlik yapıyor hatta ben bekarken çalışıyorum diye hiç iş yapmazdım evlenince bana eşim öğrettiarada cinnet sebebim oluyor o ayrı 7 yılda törpüledim bazı huylarını yoksa titizi de çekilecek dert degildi
Ben de tembelim temizlik konusunda ama eşim fırsat vermiyor bir de konuşur arada o konuşmasın diye yapıyorum dikkat ediyorumtam eşimi anlattin bende tembelim
Teşekkür ederim.afiyet olsun canım, sen o waffle yağa dönmeden yakarsın ben biliyorum.
oruçluyken öğleden sonra 3 4 arası tartı oluyormuş canım. Allah kabul etsin bu arada
Maşallah benim de kız kardeşlerim zayıf 34 36 bedenler uçuşuyor havada. benimde annem sanırım 65 li kilolarda. ben evlenirken 50 kiloydum diye sürekli söylerO kadar yapamam ben ya kendime güvenmiyorum kız kardeşim 49 kilo 170 boylu görsen manken fizigi
Diger kiz kardeşim 50 kilo
Annem de 63 kilo ben annemle aynı kilodayım
Evin tontonu gibi hissediyorum
iyi yapmışsın, aç kalmayacak kadar öğrensin sonra her yemeği dener öğrenir.2 haftadır cumaları ona kitledim yemek yapmayı öğrenemeyecek yoksa... bende zamanla görecem nasıl yaptığını tam bişi diemiom şuan buna
ramazanın sonuna doğru regl olurum sanırım. belki o zaman yaparım doğru diyorsun:)regl olunca yap bence canım.. baktın oluyon hemen halıları ver yıkamaya gerisi gelir zaten :)
eşin test yaptırabildin mi canımm. işe mi çağırdılar bideÖnce ki hafta salon mutfak hol ve çocuk odasının içinden geçtimbi yatak odasi kaldi onu da bu hafta yaparim dedim esim durur mu gel temizleyelim yatamiyorum uyuyamiyorum dedim yapmam ben yorgunum baktı ben de ışık yok girişti odaya içim el vermedi ise gidecek 1 saati var o çekti ben süpürdüm sildim 45 dk da bitti işimiz bence eşinle yap canım temizliği çok pratik oluyor
Benim annem 107 kilogenetik bunlar hep. 63 kilo anne mi olur
hahahaha ayni ya.. annesi çok pimpirikli.. demek eşlerimiz de pimpirikliymiş..Ben de tembelim temizlik konusunda ama eşim fırsat vermiyor bir de konuşur arada o konuşmasın diye yapıyorum dikkat ediyorum
benimki günlük temizlik konusunda çok bişe yapmaz ama konuşur o da. sinir bozucu oluyorBen de tembelim temizlik konusunda ama eşim fırsat vermiyor bir de konuşur arada o konuşmasın diye yapıyorum dikkat ediyorum
hoşbuldukİnşallah sagol canim
Aynen bazen geliyo bizlere ama geciyoo
aynen bazen gerekiyor en son benu aglama tuttuğunda gardirobun kapısını kırmıştım
Hayirli cumalar Hos geldin canım
Iyi yapmışın şimdi onuda yakarsin
Kolay gelsin canim
teşekkür ederim canım sanada zahmet oldu. dolduracaktım tartılmadıöım için tartılıp geldim şimdi ona bakıyordum zaten.C Chikolata_gozlum canım formu doldurmadın sanırım baktın göremedim. senin için aşağıya bırakıyorum üzerinden doldurabilirsin.
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Aa o zaten nirvana biz de hep annesi örnektir ilk evlendiğimiz de tam çıldırmalıktı sonradan annesinin hastalıklarını görünce çok üstüme gelmedi kv nin 3 bel 2 boyun fıtığı var elleri perişan halde camadır suyu deterjanlar yüzünden benim de öyle olmamı istemediği için ağır işleri tek yapmama izin vermiyorhahahaha ayni ya.. annesi çok pimpirikli.. demek eşlerimiz de pimpirikliymiş..
bende de genetik.. babam kilolu. ve sülaleli hep kiloluBenim annem 107 kilogenetik bunlar hep. 63 kilo anne mi olur
dönüşümde iyiydiben izinli günlerimde çok spor yapmışım. iki ögün besleniyordum.
işe başlayinca dengeler degişti.
ramazanda halsizlik ölüm gibi oluyorum resmen. bakalım nasıl olucak.
geçmiş olsun. bizde çok karışır kayinvalidem at temizle der sürekli. panik atak ve OKB hastasi ayni zamanda. temizlige çok önem verir hala... ama ben yapmıyorum huyum bu. ne yapayım. yine de yapmaya çalışıyorum.Aa o zaten nirvana biz de hep annesi örnektir ilk evlendiğimiz de tam çıldırmalıktı sonradan annesinin hastalıklarını görünce çok üstüme gelmedi kv nin 3 bel 2 boyun fıtığı var elleri perişan halde camadır suyu deterjanlar yüzünden benim de öyle olmamı istemediği için ağır işleri tek yapmama izin vermiyor
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ:152
KİLONUZ:66.85
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hep kiloluydum zaten.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım için artık kilolarım yoruyor beni. hemdeki dış görünüş için neden bende fit bir vücuda sahip olmayayım?
ilk günlerde oluyor elbet. sonra geçecek bestecim :)dönüşümde iyiydidur bakalım ne karar gelecek
iftardan 2 saat sonra kendimi kaldırırsam benden iyisi yok valla zor mu zor elbette
teşekkür ederim canım sanada zahmet oldu. dolduracaktım tartılmadıöım için tartılıp geldim şimdi ona bakıyordum zaten.
hoşbuldum. :) bende çikolatahoşgeldiniz bende migi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?