Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hay maşallah eşine benimkide bardağını makineye koymayı yeni öğrendi teyzeleri
Yaaa benim ki kundaktan öğrenmiş annesi sağolsun oğlum uniye giderse pis pis durmasın diye eline vermiş bezi süpürgeyi benden baya iyi temizlik yapıyor hatta ben bekarken çalışıyorum diye hiç iş yapmazdım evlenince bana eşim öğretti arada cinnet sebebim oluyor o ayrı 7 yılda törpüledim bazı huylarını yoksa titizi de çekilecek dert degildi

yooo ben yanlış okudum kapanma gelirse spor yapacam bol bol yazıyo orda hayır hayır hayırrrrrr
ben izinli günlerimde çok spor yapmışım. iki ögün besleniyordum.
işe başlayinca dengeler degişti.
ramazanda halsizlik ölüm gibi oluyorum resmen. bakalım nasıl olucak.

tam eşimi anlattin bende tembelim

O kadar yapamam ben ya kendime güvenmiyorum kız kardeşim 49 kilo 170 boylu görsen manken fizigi
Diger kiz kardeşim 50 kilo
Annem de 63 kilo ben annemle aynı kilodayım
Evin tontonu gibi hissediyorum
Maşallah benim de kız kardeşlerim zayıf 34 36 bedenler uçuşuyor havada. benimde annem sanırım 65 li kilolarda. ben evlenirken 50 kiloydum diye sürekli söyler
2 haftadır cumaları ona kitledim yemek yapmayı öğrenemeyecek yoksa... bende zamanla görecem nasıl yaptığını tam bişi diemiom şuan buna
iyi yapmışsın, aç kalmayacak kadar öğrensin sonra her yemeği dener öğrenir.
regl olunca yap bence canım.. baktın oluyon hemen halıları ver yıkamaya gerisi gelir zaten :)
ramazanın sonuna doğru regl olurum sanırım. belki o zaman yaparım doğru diyorsun:)
eşin test yaptırabildin mi canımm. işe mi çağırdılar bide eşlerin temizlik bilmesi süper. benimki normalde çok dağınıktır ama büyük temizlikte o da bana yardım eder sağolsun çok iyi oluyor.
Benim annem 107 kilo genetik bunlar hep. 63 kilo anne mi olur

C Chikolata_gozlum canım formu doldurmadın sanırım baktın göremedim. senin için aşağıya bırakıyorum üzerinden doldurabilirsin.

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

hoşbulduk

teşekkür ederim canım sanada zahmet oldu. dolduracaktım tartılmadıöım için tartılıp geldim şimdi ona bakıyordum zaten.

hahahaha ayni ya.. annesi çok pimpirikli.. demek eşlerimiz de pimpirikliymiş..
Aa o zaten nirvana biz de hep annesi örnektir ilk evlendiğimiz de tam çıldırmalıktı sonradan annesinin hastalıklarını görünce çok üstüme gelmedi kv nin 3 bel 2 boyun fıtığı var elleri perişan halde camadır suyu deterjanlar yüzünden benim de öyle olmamı istemediği için ağır işleri tek yapmama izin vermiyor

ben izinli günlerimde çok spor yapmışım. iki ögün besleniyordum.
işe başlayinca dengeler degişti.
ramazanda halsizlik ölüm gibi oluyorum resmen. bakalım nasıl olucak.
dönüşümde iyiydi dur bakalım ne karar gelecek
iftardan 2 saat sonra kendimi kaldırırsam benden iyisi yok valla zor mu zor elbette

geçmiş olsun. bizde çok karışır kayinvalidem at temizle der sürekli. panik atak ve OKB hastasi ayni zamanda. temizlige çok önem verir hala... ama ben yapmıyorum huyum bu. ne yapayım. yine de yapmaya çalışıyorum.
alt üstlüyüz bide artık alıştılar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…