Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende pizzacidayim. Pizza yemeyeceğim.
Ne yiyeceksinnnn pizzacıda waffle mi var yoksaaa
Hoşgeldin canım, hayırlı cumalar sanada

Hosgeldin canim ilk sayfadaki formu doldursan seni taniyalim
Hoşbuldum . Tabi doldururum ama niyetliyim daha tartılmadım. tartı resimli olacakmış hemen çekinip geliyorum. bide oruçlu olunca ne zaman tartılıyoruz?

Waffle yedim çoktan. Yeğenim pizza yiyecek, ben seyredeceğim. O waffle yemedi. Öyle canım. Ramazan öncesi son ödül yapıldı. Kapatıldı.
afiyet olsun canım, sen o waffle yağa dönmeden yakarsın ben biliyorum.
Hoşbuldum . Tabi doldururum ama niyetliyim daha tartılmadım. tartı resimli olacakmış hemen çekinip geliyorum. bide oruçlu olunca ne zaman tartılıyoruz?
oruçluyken öğleden sonra 3 4 arası tartı oluyormuş canım. Allah kabul etsin bu arada

Her cuma ne yesem derdine dusup odul bulmayan ben
Bi de ben varım. ödül ne yapayım diye düşünüyorum. hiç bişeyde karar kılamıyorum sonra cuma geçiyor aman grubun düzenini bozmayım deyip sonra da yiyemiyorum canım böyle soğuk bi tatlı istiyor. ağlayan kek gibi. ama o da değil. baklava gibi bişey de değil. dondurma gibi hissediyorum ama yok o da değil. sonra işte günler geçiyor böyle

Hafta sonu 80 kiloyken giydiğim kıyafetlerin hurcunu çıkarıcam bakalım kaçı olacak aradan 2 doğumdan sonra, olmazsa daha da hırslanırım
İyi düşünmüşsün canım. Bakalım olacak mı? sonuçta kilo aynı da olsa yağ oranına göre vücut şekli değişebiliyor.
Sağol canım. Senin zaten kilon az. Çokta iyi gidiyorsun. Yaza 36 beden olacağız.
Senin kadar iyi değil ama ite kalka gidiyorum bakalım. ayy olur muyuz 36 kızzz. ben 36 beden en son ne zaman oldum acaba

Ödülü sabah kahvaltısından sonra öneririm zira yakmak zor olur

Kendime ödül yaptım ama 5 saattir de temizliğe taktım yine kafayı allah yardım etsin bana
Yediğimi de yaktım
iyi yapmışsın canım. benim evinde en azz 10 saatlik temizlik ihtiyacı var ama ben hava güzelleşsin diye diye derin temizlik yapamıyorum hava da güzelleşmiyor. bu gidişle ramazan ayında hafta sonu oruç oruç pencere perde yatak döşek girişeceğim

36 mı ben asla olamam bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…