- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Ne yiyeceksinnnn pizzacıda waffle mi var yoksaaaBende pizzacidayim. Pizza yemeyeceğim.
Hoşgeldin canım, hayırlı cumalar sanadaHayırlı cumalar.Umarım bugün tartı hepinizi mutlu etmiştir. Uzun zamandır zayıflamak istiyorum ama birtürlü başlayamıyordum malasef. Ramazanda geldi kapıda bu ramazan yediklerime dikkat edip kilo vermek istiyorum. Ne zamandır izliyorum bu siteyi en sonunda üye olmaya karar verdim. Eğer takımda yer varsa aranıza katıla bilirmiyim? Başta bu takımı görünce şansımı deniyeyim dedim. Yer yoksa başka gruplara sorayım
Waffle yedim çoktan. Yeğenim pizza yiyecek, ben seyredeceğim. O waffle yemedi. Öyle canım. Ramazan öncesi son ödül yapıldı. Kapatıldı.Ne yiyeceksinnnn pizzacıda waffle mi var yoksaaa
Hoşgeldin canım, hayırlı cumalar sanada
Hoşbuldum . Tabi doldururum ama niyetliyim daha tartılmadım. tartı resimli olacakmış hemen çekinip geliyorum.Hosgeldin canim ilk sayfadaki formu doldursan seni taniyalim
Hoşbuldum. Hayırlı ramazanlarHoşgeldin canım, hayırlı ramazanlar.
HoşbuldumNe yiyeceksinnnn pizzacıda waffle mi var yoksaaa
Hoşgeldin canım, hayırlı cumalar sanada
afiyet olsun canım, sen o waffle yağa dönmeden yakarsın ben biliyorum.Waffle yedim çoktan. Yeğenim pizza yiyecek, ben seyredeceğim. O waffle yemedi. Öyle canım. Ramazan öncesi son ödül yapıldı. Kapatıldı.
oruçluyken öğleden sonra 3 4 arası tartı oluyormuş canım. Allah kabul etsin bu aradaHoşbuldum . Tabi doldururum ama niyetliyim daha tartılmadım. tartı resimli olacakmış hemen çekinip geliyorum.bide oruçlu olunca ne zaman tartılıyoruz?
Yarım yedim merak etme.afiyet olsun canım, sen o waffle yağa dönmeden yakarsın ben biliyorum.
oruçluyken öğleden sonra 3 4 arası tartı oluyormuş canım. Allah kabul etsin bu arada
Her cuma ne yesem derdine dusup odul bulmayan benWaffle yedim çoktan. Yeğenim pizza yiyecek, ben seyredeceğim. O waffle yemedi. Öyle canım. Ramazan öncesi son ödül yapıldı. Kapatıldı.
Harikasın tatlım. Gerçekten söylüyorum bunu.Yarım yedim merak etme.
Sağol canım. Senin zaten kilon az. Çokta iyi gidiyorsun.Harikasın tatlım. Gerçekten söylüyorum bunu.
Afiyet sıfa olsun canımWaffle yedim çoktan. Yeğenim pizza yiyecek, ben seyredeceğim. O waffle yemedi. Öyle canım. Ramazan öncesi son ödül yapıldı. Kapatıldı.
Ben bu sefer hedefe ulasana kadar odul yapmıcam ne zaman odul yapsam toparlayamıyorumHer cuma ne yesem derdine dusup odul bulmayan ben
Bir coguna girersin emınım canımHafta sonu 80 kiloyken giydiğim kıyafetlerin hurcunu çıkarıcam bakalım kaçı olacak aradan 2 doğumdan sonra, olmazsa daha da hırslanırım
Bi de ben varım. ödül ne yapayım diye düşünüyorum. hiç bişeyde karar kılamıyorum sonra cuma geçiyor aman grubun düzenini bozmayım deyip sonra da yiyemiyorumHer cuma ne yesem derdine dusup odul bulmayan ben
İyi düşünmüşsün canım. Bakalım olacak mı? sonuçta kilo aynı da olsa yağ oranına göre vücut şekli değişebiliyor.Hafta sonu 80 kiloyken giydiğim kıyafetlerin hurcunu çıkarıcam bakalım kaçı olacak aradan 2 doğumdan sonra, olmazsa daha da hırslanırım
Senin kadar iyi değil ama ite kalka gidiyorum bakalım. ayy olur muyuz 36 kızzz. ben 36 beden en son ne zaman oldum acabaSağol canım. Senin zaten kilon az. Çokta iyi gidiyorsun.Yaza 36 beden olacağız.
Ödülü sabah kahvaltısından sonra öneririm zira yakmak zor olurBi de ben varım. ödül ne yapayım diye düşünüyorum. hiç bişeyde karar kılamıyorum sonra cuma geçiyor aman grubun düzenini bozmayım deyip sonra da yiyemiyorumcanım böyle soğuk bi tatlı istiyor. ağlayan kek gibi. ama o da değil. baklava gibi bişey de değil. dondurma gibi hissediyorum ama yok o da değil. sonra işte günler geçiyor böyle
iyi yapmışsın canım. benim evinde en azz 10 saatlik temizlik ihtiyacı var ama ben hava güzelleşsin diye diye derin temizlik yapamıyorum hava da güzelleşmiyor. bu gidişle ramazan ayında hafta sonu oruç oruç pencere perde yatak döşek girişeceğimKendime ödül yaptım ama 5 saattir de temizliğe taktım yine kafayı allah yardım etsin bana
Yediğimi de yaktım
36 mıİyi düşünmüşsün canım. Bakalım olacak mı? sonuçta kilo aynı da olsa yağ oranına göre vücut şekli değişebiliyor.
Senin kadar iyi değil ama ite kalka gidiyorum bakalım. ayy olur muyuz 36 kızzz. ben 36 beden en son ne zaman oldum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?