- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Bugün listeyi güncellenecegim. Gayet iyi gidiyorsun.İyi düşünmüşsün canım. Bakalım olacak mı? sonuçta kilo aynı da olsa yağ oranına göre vücut şekli değişebiliyor.
Senin kadar iyi değil ama ite kalka gidiyorum bakalım. ayy olur muyuz 36 kızzz. ben 36 beden en son ne zaman oldum acaba
Ay en korktuğumgeçmiş olsun. bizde çok karışır kayinvalidem at temizle der sürekli. panik atak ve OKB hastasi ayni zamanda. temizlige çok önem verir hala... ama ben yapmıyorum huyum bu. ne yapayım. yine de yapmaya çalışıyorum.
alt üstlüyüz bide artık alıştılar bana
Muhteşemmmm .Bende foto ekleyim dedim kime özendiysem
Bu da benim şu anki durumum.etrafın kirine tozuna bakmayın ama hee ifşa olmaktan korkuyorum fotoyu eklerken
Vışş çok güzel zayıfsınız hanfendiBende foto ekleyim dedim kime özendiysem
Bu da benim şu anki durumum.etrafın kirine tozuna bakmayın ama hee ifşa olmaktan korkuyorum fotoyu eklerken
Yaa saçmalamaa ne şişkoluğuu. Onun için atmadım bak öyle dersen üzülürüm. Ayrıca muhteşem bulduğun içinde çok teşekkür ederim çok sevindimMuhteşemmmm .Şuan da bile çok iyisin.Ben de foto atıyorum şişko şişko.
Canımsın teşekkür ederim. Sende benim kilomda sayılırsın sende aşağı yukarı bu haldesin demektirVışş çok güzel zayıfsınız hanfendi
Çok iyi valla bende deneyebilirimgece haşlanmış yumurta biber yeşillik... sıkılınca yulaf lapa..sıkılınca kefir smoothie.. ama ekmek yenmeyecek akşam arada pide yenir oda beyaz un çünkü...
akşam çorba salata yoğurt yenecek... namaz kılan kılacak kılmayan evde bir iki tur atacak
dönünce sebze ya da et yiyecek porsiyon kontrolüne dikkat.
pide 2 y da 3 günde bir avuç içi kadar yenecek...
iftardan 1.5 saat sonra spor yapılacak..
tatlı haftada 1 yenebilir
işte benim planım uyarım uymam bilmiyorum fikir olsun sizede
çarpılma korkusu ne kızz allah seni güldürsün inşallah
Oooo süpersin maşallah diyorum9 Nisan kilo bildirimim
Geçen cuma 73,9 kg.
Bu cuma 73,05 kg.
Fark 850 gram eksi
Oran 1,150
@Cedarice
Teşekkür ederim canımGünaydın ablacim ❤
Gunaydin canım ❤
Eksin guzel tebrik ederim canım ❤
Eksin guzel tebrik ederim canım ❤
Günaydın canım ❤
Ben yazana kadar tartildin bile
Eksin super tebrik ederim ablacim
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Ekside olman guzel abla
Haftaya daha guzel olur canim
@TekrarDene Hastaligina ragmen eksi gelmissin tebrik ederim
64 u kirmissin tebrik ederim canim
Nerde hata yapiyorsun canim
Günaydın canım hayirli cumalar
Eksiyle gelmişsin tebrik ederim canım
Gunaydin canım
Eksin cook güzel tebrik ederim canım
Mezun olabiliyorsun hedefin icin 63 yazmistik devam edecek misin mezun olmak ister misin
7 li rakamlara hosgeldin tebrik ederim canım
Ben ufacık tefecik içi dolu turşucuk gibiyimCanımsın teşekkür ederim. Sende benim kilomda sayılırsın sende aşağı yukarı bu haldesin demektir
Amannn bilen erkek iyi degil...benim esimde öyle..onun babasida öyle...her seye karışır her konuda yorumu var...erkek kardesim hicc biseyden anlamaz esi cok rahat parasini veriyo yaptiriyo her seyi...hic bi sey bilmeyip parasi bol erkek makbul erkekYaaa benim ki kundaktan öğrenmiş annesi sağolsun oğlum uniye giderse pis pis durmasın diye eline vermiş bezi süpürgeyi benden baya iyi temizlik yapıyor hatta ben bekarken çalışıyorum diye hiç iş yapmazdım evlenince bana eşim öğrettiarada cinnet sebebim oluyor o ayrı 7 yılda törpüledim bazı huylarını yoksa titizi de çekilecek dert degildi
Vavvv supersin..ne kadar zayifsin..hic 60 gibi değilsinBende foto ekleyim dedim kime özendiysem
Çok şükür diyeyim şimdi baya iyiyiz ilk zamanlar adapte olamadım bazen diyordum ki eşime senin annenin yapmadığı kaynanaligi sen bana yapıyorsun diyeAmannn bilen erkek iyi degil...benim esimde öyle..onun babasida öyle...her seye karışır her konuda yorumu var...erkek kardesim hicc biseyden anlamaz esi cok rahat parasini veriyo yaptiriyo her seyi...hic bi sey bilmeyip parasi bol erkek makbul erkek
Vavvv supersin..ne kadar zayifsin..hic 60 gibi değilsin
alemsin yeminle. kırk yıl düşünsem şu söz aklıma gelmezBen ufacık tefecik içi dolu turşucuk gibiyim
canımm çok teşekkür ederim iyi geldi valla bunları duymakVavvv supersin..ne kadar zayifsin..hic 60 gibi değilsin
Boyum kısa kuzum 154 cm maalesefalemsin yeminle. kırk yıl düşünsem şu söz aklıma gelmezama öyle değilsindir eminim yakınız birbirimize
canımm çok teşekkür ederim iyi geldi valla bunları duymak
Bende çok uzun değilim senden. ayrıca 55 te olursun bu azimle daha bile düşersin eminim..Boyum kısa kuzum 154 cm maalesefsenin gibi olmam için 55 kilo olmak lazım
Inşaallah canım çok isterim istiyorum nasipseBende çok uzun değilim senden. ayrıca 55 te olursun bu azimle daha bile düşersin eminim..
Normal zamanda olabilir ama 15-16 saat acliktan sonra meyve tatli istedigini giderecekmi bilemedi mmeyveden alacaklar şekeri bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?