Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün listeyi güncellenecegim. Gayet iyi gidiyorsun.

Ay en korktuğum yok çok şükür mesafe var aramızda pandemi var diye de görüşemiyoruz çok iyiyim böyle önce ki gün halısı silincekmis beni aradı hoparlör açık diyor gelsen silsen belim ağrıyor dedim olur gelirim eşim de diyor ki yok anne sen bırak onu ben silerim bi ara dedi bu sefer de yok oğlum sen çalışıyor yoruluyorsun ben yikatmaya veririm dedi ben işte bu emojiler gibi kaldım dip dibe otursak her işini bana yaptırır kesin

Çok iyi valla bende deneyebilirim
9 Nisan kilo bildirimim
Geçen cuma 73,9 kg.
Bu cuma 73,05 kg.
Fark 850 gram eksi
Oran 1,150
@Cedarice
Oooo süpersin maşallah diyorum
Teşekkür ederim canım

Amannn bilen erkek iyi degil...benim esimde öyle..onun babasida öyle...her seye karışır her konuda yorumu var...erkek kardesim hicc biseyden anlamaz esi cok rahat parasini veriyo yaptiriyo her seyi...hic bi sey bilmeyip parasi bol erkek makbul erkek
Bende foto ekleyim dedim kime özendiysem
Bu da benim şu anki durumum. etrafın kirine tozuna bakmayın ama hee ifşa olmaktan korkuyorum fotoyu eklerken
Vavvv supersin..ne kadar zayifsin..hic 60 gibi değilsin

Çok şükür diyeyim şimdi baya iyiyiz ilk zamanlar adapte olamadım bazen diyordum ki eşime senin annenin yapmadığı kaynanaligi sen bana yapıyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…