- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Bi bulsaydım ödülü, yakacaktım ama yine ödül yapmadımÖdülü sabah kahvaltısından sonra öneririm zira yakmak zor olur
asla demee istersek yaparız bence. benim ilk hedef 55. bi ulaşayım sonra 51 i görmek istiyorum. çook zaman geçti o kiloları görmedim. eski resimlere bakıyorum ne zayıfmışım diyorum.36 mıben asla olamam bence
Belki 1 aydan fazladır lahmacun sayıklıyorum, bugün yiyecektim, akşam gözümün önünde çıtık tavuk yediler. Ondan yiyim dedim, sonuç onları sipraiş vermeyi bekleyemeden doldu ödül hakkıBi de ben varım. ödül ne yapayım diye düşünüyorum. hiç bişeyde karar kılamıyorum sonra cuma geçiyor aman grubun düzenini bozmayım deyip sonra da yiyemiyorumcanım böyle soğuk bi tatlı istiyor. ağlayan kek gibi. ama o da değil. baklava gibi bişey de değil. dondurma gibi hissediyorum ama yok o da değil. sonra işte günler geçiyor böyle
Oruçluyken zor yaiyi yapmışsın canım. benim evinde en azz 10 saatlik temizlik ihtiyacı var ama ben hava güzelleşsin diye diye derin temizlik yapamıyorum hava da güzelleşmiyor. bu gidişle ramazan ayında hafta sonu oruç oruç pencere perde yatak döşek girişeceğim
Hayaller hayatlar olmuş.Belki 1 aydan fazladır lahmacun sayıklıyorum, bugün yiyecektim, akşam gözümün önünde çıtık tavuk yediler. Ondan yiyim dedim, sonuç onları sipraiş vermeyi bekleyemeden doldu ödül hakkıakşam ıspanağa talim yinr
Valla öyle. ama bayram temizliğimi mecbur oruçluyken yapacağım. adı bayram temizliği ama gelen olur diye değil. zaten gelenimiz olmuyor normaldede. amaç ev temizlensin. halısı perdesi camı mutfağı offf gözümde büyüyor. hele bi de yazlık kışlık kıyafet değişimi var. amaaaanOruçluyken zor ya
Olsun üzülme çorbadan içersin bence. çok mu yağlı yapıyor kızın yemekleri yoksa :)kızlar evdekileri aradım yoğurdu dolaptan çıkarın dişimi sızlatıyo gelince yiyecem die
yoğurdu bitirmiş koca boğazlar kaldım mı akşam yemeksiz
acil olarak akşam menümü değiştiriyorum kızım çorba yapmıştı bakayım yağını az koyduysa ondan yerim yoksa yulaf lapası yaparım kendime bilginize
O kadar yapamam ben ya kendime güvenmiyorum kız kardeşim 49 kilo 170 boylu görsen manken fizigiasla demee istersek yaparız bence. benim ilk hedef 55. bi ulaşayım sonra 51 i görmek istiyorum. çook zaman geçti o kiloları görmedim. eski resimlere bakıyorum ne zayıfmışım diyorum.
O yazlık kışlık az önce kafamı allak bullak etti hepsi birbirine karışmış toparlayamadımValla öyle. ama bayram temizliğimi mecbur oruçluyken yapacağım. adı bayram temizliği ama gelen olur diye değil. zaten gelenimiz olmuyor normaldede. amaç ev temizlensin. halısı perdesi camı mutfağı offf gözümde büyüyor. hele bi de yazlık kışlık kıyafet değişimi var. amaaaan
bende 48 bedenlik elbisemi deneyecegim olmuş mu olmamiş miHafta sonu 80 kiloyken giydiğim kıyafetlerin hurcunu çıkarıcam bakalım kaçı olacak aradan 2 doğumdan sonra, olmazsa daha da hırslanırım
İnşallah sagol canimBazen öyle oluyor canım .
Bende 2 haftadır öyleydim.
Hastalık, ev içinde ipin ucunun kaçması ,karışıklığı, regl olmama uykusuzluk.. eşimle sorunlar derken çıldıracaktım.
Sonra geçiyor. Pes etmeden devam et herşey daha güzel olur inşallah.rabbim kolaylaştırsın
aynen bazen gerekiyor en son benu aglama tuttuğunda gardirobun kapısını kırmıştımAgla bence bazen çocuklar bile sebepsiz agliyor bence vucut istiyor bunu hic tutma kendini insana bir rahatlama geliyor
Hayirli cumalar Hos geldin canımHayırlı cumalar.Umarım bugün tartı hepinizi mutlu etmiştir. Uzun zamandır zayıflamak istiyorum ama birtürlü başlayamıyordum malasef. Ramazanda geldi kapıda bu ramazan yediklerime dikkat edip kilo vermek istiyorum. Ne zamandır izliyorum bu siteyi en sonunda üye olmaya karar verdim. Eğer takımda yer varsa aranıza katıla bilirmiyim? Başta bu takımı görünce şansımı deniyeyim dedim. Yer yoksa başka gruplara sorayım
Iyi yapmışın şimdi onuda yakarsinKendime ödül yaptım ama 5 saattir de temizliğe taktım yine kafayı allah yardım etsin bana
Yediğimi de yaktım
ben ramazan öncesi yapmayı planlıyorum oruçlu oruçlu zor oluyor sinirli oluyorsun o anda. bide tam kapanma gelirse uyucam bol boliyi yapmışsın canım. benim evinde en azz 10 saatlik temizlik ihtiyacı var ama ben hava güzelleşsin diye diye derin temizlik yapamıyorum hava da güzelleşmiyor. bu gidişle ramazan ayında hafta sonu oruç oruç pencere perde yatak döşek girişeceğim
2 haftadır cumaları ona kitledim yemek yapmayı öğrenemeyecek yoksa... bende zamanla görecem nasıl yaptığını tam bişi diemiom şuan bunaOlsun üzülme çorbadan içersin bence. çok mu yağlı yapıyor kızın yemekleri yoksa :)
170 boya 49 kilomuuu görüyonuz mu kardeşini sizzz ama yokkiiiO kadar yapamam ben ya kendime güvenmiyorum kız kardeşim 49 kilo 170 boylu görsen manken fizigi
Diger kiz kardeşim 50 kilo
Annem de 63 kilo ben annemle aynı kilodayım
Evin tontonu gibi hissediyorum
yooo ben yanlış okudum kapanma gelirse spor yapacam bol bol yazıyo orda hayır hayır hayırrrrrrben ramazan öncesi yapmayı planlıyorum oruçlu oruçlu zor oluyor sinirli oluyorsun o anda. bide tam kapanma gelirse uyucam bol bol
regl olunca yap bence canım.. baktın oluyon hemen halıları ver yıkamaya gerisi gelir zaten :)Valla öyle. ama bayram temizliğimi mecbur oruçluyken yapacağım. adı bayram temizliği ama gelen olur diye değil. zaten gelenimiz olmuyor normaldede. amaç ev temizlensin. halısı perdesi camı mutfağı offf gözümde büyüyor. hele bi de yazlık kışlık kıyafet değişimi var. amaaaan
Önce ki hafta salon mutfak hol ve çocuk odasının içinden geçtimiyi yapmışsın canım. benim evinde en azz 10 saatlik temizlik ihtiyacı var ama ben hava güzelleşsin diye diye derin temizlik yapamıyorum hava da güzelleşmiyor. bu gidişle ramazan ayında hafta sonu oruç oruç pencere perde yatak döşek girişeceğim
hay maşallah eşine benimkide bardağını makineye koymayı yeni öğrendi teyzeleriÖnce ki hafta salon mutfak hol ve çocuk odasının içinden geçtimbi yatak odasi kaldi onu da bu hafta yaparim dedim esim durur mu gel temizleyelim yatamiyorum uyuyamiyorum dedim yapmam ben yorgunum baktı ben de ışık yok girişti odaya içim el vermedi ise gidecek 1 saati var o çekti ben süpürdüm sildim 45 dk da bitti işimiz bence eşinle yap canım temizliği çok pratik oluyor
Benim annem 107 kiloO kadar yapamam ben ya kendime güvenmiyorum kız kardeşim 49 kilo 170 boylu görsen manken fizigi
Diger kiz kardeşim 50 kilo
Annem de 63 kilo ben annemle aynı kilodayım
Evin tontonu gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?