Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Belki 1 aydan fazladır lahmacun sayıklıyorum, bugün yiyecektim, akşam gözümün önünde çıtık tavuk yediler. Ondan yiyim dedim, sonuç onları sipraiş vermeyi bekleyemeden doldu ödül hakkı akşam ıspanağa talim yinr

Oruçluyken zor ya

Hayaller hayatlar olmuş. neyse bu da bişey napalım ıspanak şimdiden afiyet olsun

kızlar evdekileri aradım yoğurdu dolaptan çıkarın dişimi sızlatıyo gelince yiyecem die
yoğurdu bitirmiş koca boğazlar kaldım mı akşam yemeksiz
acil olarak akşam menümü değiştiriyorum kızım çorba yapmıştı bakayım yağını az koyduysa ondan yerim yoksa yulaf lapası yaparım kendime bilginize

Oruçluyken zor ya
Valla öyle. ama bayram temizliğimi mecbur oruçluyken yapacağım. adı bayram temizliği ama gelen olur diye değil. zaten gelenimiz olmuyor normaldede. amaç ev temizlensin. halısı perdesi camı mutfağı offf gözümde büyüyor. hele bi de yazlık kışlık kıyafet değişimi var. amaaaan

Olsun üzülme çorbadan içersin bence. çok mu yağlı yapıyor kızın yemekleri yoksa :)

asla demee istersek yaparız bence. benim ilk hedef 55. bi ulaşayım sonra 51 i görmek istiyorum. çook zaman geçti o kiloları görmedim. eski resimlere bakıyorum ne zayıfmışım diyorum.
O kadar yapamam ben ya kendime güvenmiyorum kız kardeşim 49 kilo 170 boylu görsen manken fizigi
Diger kiz kardeşim 50 kilo
Annem de 63 kilo ben annemle aynı kilodayım
Evin tontonu gibi hissediyorum

O yazlık kışlık az önce kafamı allak bullak etti hepsi birbirine karışmış toparlayamadım

İnşallah sagol canim
Aynen bazen geliyo bizlere ama geciyoo
Agla bence bazen çocuklar bile sebepsiz agliyor bence vucut istiyor bunu hic tutma kendini insana bir rahatlama geliyor
aynen bazen gerekiyor en son benu aglama tuttuğunda gardirobun kapısını kırmıştım
Hayirli cumalar Hos geldin canım
Kendime ödül yaptım ama 5 saattir de temizliğe taktım yine kafayı allah yardım etsin bana
Yediğimi de yaktım
Iyi yapmışın şimdi onuda yakarsin
Kolay gelsin canim

ben ramazan öncesi yapmayı planlıyorum oruçlu oruçlu zor oluyor sinirli oluyorsun o anda. bide tam kapanma gelirse uyucam bol bol

Olsun üzülme çorbadan içersin bence. çok mu yağlı yapıyor kızın yemekleri yoksa :)
2 haftadır cumaları ona kitledim yemek yapmayı öğrenemeyecek yoksa... bende zamanla görecem nasıl yaptığını tam bişi diemiom şuan buna
O kadar yapamam ben ya kendime güvenmiyorum kız kardeşim 49 kilo 170 boylu görsen manken fizigi
170 boya 49 kilomuuu görüyonuz mu kardeşini sizzz ama yokkiii bana gelsin bu orantı banaaa bende kendimi zayıfladık zannedip homili gırtlak başladım bir hedefe ulaşınca

ne yer ne içer kardeşin ya da ne yemez ne içmez kardeşin deyim
şaka bir yana benim için çok zayıf o bekar mı bilmiom ama kardeşine yakışıyorsa yakışıyordur bana hiç gitmez.. ama hep merak ederim bu zayıflar nasıl beslenir die :) muhtemelen yaşıda küçük kardeşinin ama

ananda ana haa

ben ramazan öncesi yapmayı planlıyorum oruçlu oruçlu zor oluyor sinirli oluyorsun o anda. bide tam kapanma gelirse uyucam bol bol
yooo ben yanlış okudum kapanma gelirse spor yapacam bol bol yazıyo orda hayır hayır hayırrrrrr

regl olunca yap bence canım.. baktın oluyon hemen halıları ver yıkamaya gerisi gelir zaten :)

Önce ki hafta salon mutfak hol ve çocuk odasının içinden geçtim bi yatak odasi kaldi onu da bu hafta yaparim dedim esim durur mu gel temizleyelim yatamiyorum uyuyamiyorum dedim yapmam ben yorgunum baktı ben de ışık yok girişti odaya içim el vermedi ise gidecek 1 saati var o çekti ben süpürdüm sildim 45 dk da bitti işimiz bence eşinle yap canım temizliği çok pratik oluyor

hay maşallah eşine benimkide bardağını makineye koymayı yeni öğrendi teyzeleri

Benim annem 107 kilo genetik bunlar hep. 63 kilo anne mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…