- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
çok istediğini belli tatlım. sürekli çabanı gösteriyorsun. bu hafta bikaç tatsız şey yaşadın ondan çok veremedin bence ama haftaya halledersin eminimInşaallah canım çok isterim istiyorum nasipse
elma beni kesiyor genel olarak umarım ramazanda da aynı etkiyi gösterir gerçektenNormal zamanda olabilir ama 15-16 saat acliktan sonra meyve tatli istedigini giderecekmi bilemedi m
Hosgeldin canim takimimiza,günlük menulerini sporunu toplu olarak aksam yaziyoruz sporda N Nidsalii menü olsun baska birsey olsunHoşbuldum . Tabi doldururum ama niyetliyim daha tartılmadım. tartı resimli olacakmış hemen çekinip geliyorum.bide oruçlu olunca ne zaman tartılıyoruz?
Amaninn çok guzelsinBende foto ekleyim dedim kime özendiysem
Bu da benim şu anki durumum.etrafın kirine tozuna bakmayın ama hee ifşa olmaktan korkuyorum fotoyu eklerken
Yeme bozukluğum gün yüzüne çıkıyor ben çok panik bir insanım beynim duruyor bütün işlevim bozuluyor o an bir kaç saat sonra kendime gelebiliyorum dün çok üzgündüm gerçekten bugün pozitifim belki artı gelseydin negatif olmaya devam ederdim ben sporsuz eksi geleceğimi zannetmiyorum canım sporu bırakmamam lazım bu hafta kendime nazarlık olsun bu hafta bomba gibi olmak istiyorumçok istediğini belli tatlım. sürekli çabanı gösteriyorsun. bu hafta bikaç tatsız şey yaşadın ondan çok veremedin bence ama haftaya halledersin eminim
Elma üstüne tarçın çok güzel oluyor gerçekten mesela hurma ve ta kuru dut vs de oldukça etkili insaAllah kolayca geçer Ramazan ayımızelma beni kesiyor genel olarak umarım ramazanda da aynı etkiyi gösterir gerçekten
spor gerçekten çok etkiliyor. metabolizma hızlanıyor çünkü sporla. panik yemeyi tetikliyor gerçekten ama farkındasın hatanın en azından.Yeme bozukluğum gün yüzüne çıkıyor ben çok panik bir insanım beynim duruyor bütün işlevim bozuluyor o an bir kaç saat sonra kendime gelebiliyorum dün çok üzgündüm gerçekten bugün pozitifim belki artı gelseydin negatif olmaya devam ederdim ben sporsuz eksi geleceğimi zannetmiyorum canım sporu bırakmamam lazım bu hafta kendime nazarlık olsun bu hafta bomba gibi olmak istiyorum☺
yeşil elma üzerine tuz da çok iyi oluyorElma üstüne tarçın çok güzel oluyor gerçekten mesela hurma ve ta kuru dut vs de oldukça etkili insaAllah kolayca geçer Ramazan ayımız
Valla daha zayıftı babamı kaybedince yemege sardıBenim annem 107 kilogenetik bunlar hep. 63 kilo anne mi olur
Farkındayım kuzum çok dikkatli olacağım artıkspor gerçekten çok etkiliyor. metabolizma hızlanıyor çünkü sporla. panik yemeyi tetikliyor gerçekten ama farkındasın hatanın en azından.
başınız sağolsun canım..Valla daha zayıftı babamı kaybedince yemege sardı
bu hafta rakibin korksun senden o zamanFarkındayım kuzum çok dikkatli olacağım artık
Aa hiç denememiştimyeşil elma üzerine tuz da çok iyi oluyor
Başınız sağolsun. Allah gecinden versin de öyle bir kayıp yaşasam ben de sadece yerim.Valla daha zayıftı babamı kaybedince yemege sardı
azcık dök deneAa hiç denememiştimsonra tansiyonumuz fırlamasın bu benim aklıma keşke hamileyken gelseydi erik niyetine yerdim off
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin cümlesineValla daha zayıftı babamı kaybedince yemege sardı
Deneyeceğim şimdi kahve yanına bakalım nasıl olacakazcık dök deneekşi olanlarla harika oluyor. ayvaya da limon tuz çok güzel oluyor
beğenmezsen çok saydırma ama tamam mıDeneyeceğim şimdi kahve yanına bakalım nasıl olacak
geçmiş olsun.bende şimdi çıkıyorum fena açım. öğlen yemekleri dokundu wc de çıkardim hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?