Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum . Tabi doldururum ama niyetliyim daha tartılmadım. tartı resimli olacakmış hemen çekinip geliyorum. bide oruçlu olunca ne zaman tartılıyoruz?
Hosgeldin canim takimimiza,günlük menulerini sporunu toplu olarak aksam yaziyoruz sporda N Nidsalii menü olsun baska birsey olsun Zipzip- etiket yapabilirsin pazartesi kontrol tartisi foto şart degil ama bildirim yapiyoruz cuma asıl tarti nick,tarih foto olmak zorunlu sormak istedigin ne olursa burdayiz
Bende foto ekleyim dedim kime özendiysem
Bu da benim şu anki durumum. etrafın kirine tozuna bakmayın ama hee ifşa olmaktan korkuyorum fotoyu eklerken
Amaninn çok guzelsin

çok istediğini belli tatlım. sürekli çabanı gösteriyorsun. bu hafta bikaç tatsız şey yaşadın ondan çok veremedin bence ama haftaya halledersin eminim
Yeme bozukluğum gün yüzüne çıkıyor ben çok panik bir insanım beynim duruyor bütün işlevim bozuluyor o an bir kaç saat sonra kendime gelebiliyorum dün çok üzgündüm gerçekten bugün pozitifim belki artı gelseydin negatif olmaya devam ederdim ben sporsuz eksi geleceğimi zannetmiyorum canım sporu bırakmamam lazım bu hafta kendime nazarlık olsun bu hafta bomba gibi olmak istiyorum

spor gerçekten çok etkiliyor. metabolizma hızlanıyor çünkü sporla. panik yemeyi tetikliyor gerçekten ama farkındasın hatanın en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…