Görümcem 45 kiloydu oda aldı kilosunu nazar değdirdim galiba2 haftadır cumaları ona kitledim yemek yapmayı öğrenemeyecek yoksa... bende zamanla görecem nasıl yaptığını tam bişi diemiom şuan buna
170 boya 49 kilomuuu görüyonuz mu kardeşini sizzz ama yokkiiibana gelsin bu orantı banaaa bende kendimi zayıfladık zannedip homili gırtlak başladım bir hedefe ulaşınca
ne yer ne içer kardeşin ya da ne yemez ne içmez kardeşin deyim
şaka bir yana benim için çok zayıf o bekar mı bilmiom ama kardeşine yakışıyorsa yakışıyordur bana hiç gitmez.. ama hep merak ederim bu zayıflar nasıl beslenir die :) muhtemelen yaşıda küçük kardeşinin ama
ananda ana haa
Boşver versin yıkatmaya sende bakarsın çocuklarınaAy en korktuğumyok çok şükür mesafe var aramızda pandemi var diye de görüşemiyoruz çok iyiyim böyle önce ki gün halısı silincekmis beni aradı hoparlör açık diyor gelsen silsen belim ağrıyor dedim olur gelirim eşim de diyor ki yok anne sen bırak onu ben silerim bi ara dedi bu sefer de yok oğlum sen çalışıyor yoruluyorsun ben yikatmaya veririm dedi ben işte bu emojiler gibi kaldım dip dibe otursak her işini bana yaptırır kesin
Kızlar Dr da 1.550 verdim Ramazan listem.
En allta kuru yemis kuru meyve sakincali yaziyo amaNasıl yok. Var canım hepsi.
Dr söyledi sahurda mutlaka badem fındık ceviz yiyin. Tok tutar dedi. İftarda kuru kayısı, incir hurma yiyin. Dedi. Listede var. Kuru yemiş dediği çekirdek fıstık diğerleri herhalde.En allta kuru yemis kuru meyve sakincali yaziyo ama
Niye veremiyorum diye kafa patlatıyorum ondan sordum,o menülerle haftada 300-500 veriyodum ,belki benim göremediğimi görürüsünüz diye sordum canımCanim alintilayamiyorum senin mesajlarini nedense ama daha eskiye dönük gittigimde eskiden pizza,lahmacunlar,gofretler falan var buraya başladığından beri bunlari çokta görmedim su 2haftadir kasik hesabi yapiyosun zaten,hayirdir neden sordunkiLeyl-i-fer
Yeme düzenini degistir azcik mesela sabahlari yulaf yogurt süt meyve gibiNiye veremiyorum diye kafa patlatıyorum ondan sordum,o menülerle haftada 300-500 veriyodum ,belki benim göremediğimi görürüsünüz diye sordum canım
İftarda hurma kayısı vermis sahurda badem cevizDr söyledi sahurda mutlaka badem fındık ceviz yiyin. Tok tutar dedi. İftarda kuru kayısı, incir hurma yiyin. Dedi. Listede var. Kuru yemiş dediği çekirdek fıstık diğerleri herhalde.
Evet canım. Ama o listeler kayıtlı. Bakma oradaki yazılara. Dr sözlü olarak yiyebilirsiniz dedi. İncir kayısı mutlaka yiyin dedi. Fındık badem ve ceviz tok tutar dedi. Benim listeyle isim yok. Diyetisyene gitmeyen arkadaşlar için attim. İnşallah faydalı olur.İftarda hurma kayısı vermis sahurda badem ceviz
yasak kuru meyve incir ozaman şekeri yüksek diye mi acaba
Ölçüler alındı haftaya salı prova var canım...çok şükür sona yaklaştım. Dış problemi bitti gibi. Bu hafta detoks ve adımlar sayesinde eksiği gördüm yoksa imkanı yok veremezdim dünürüm. Geçen senelerde bir hafta verdiğimde diğer hafta kendini dinlenmeye alirdi. Çok emeğin var teşekkür ederim...yaa allah razı olsun canım benimmm bazı kalpler kaç bin km. öteden gözüküyor sanal alem
allah razı olsun cancağızım seninkide olsun bitsin inşallah güzel haberlerle gelesin her zaman
haklısın vücut istiyor.
yaa ben seni en az 63 lerde gördüm demi giderken kaçtı kilon canım?
tebrik ediyorum seni o menopoz şikayetine hit kardiyo yapmamana göre eksi 800 güzel rakam.. hemde bu kiloda.. gönül fazlasını ister gönüle bakmıyoruz gerçeklere konsantreyiz gözümüz aklımız önümüzdeki haftada artık canım harikasınnnn
yaaa bende hep seni bekleyerek okudum mesajları allah biliyo
sağol canım benim sevindiğine eminim haftaya planlarımız hazır değil mi bahsedelim mi planlarımızdannn
60' a inince isteyeceğimi biliyorum.bana böyle gelllllll sana olumlu bakmalar yaraşırrrrrrrrrrr
yaaa tatlı kadınnnnnsen sonra 55 te istersin aha buraya yazıom .
Ben de her zaman özlemle seni bekliyorum emin ol....aha şuraya oturur aha şu kadar saat seni beklerim bennnnn
Listen guzel iftar yemegi oldukca doyurucu geldi...ac kalmadan güzel kilo verilirEvet canım. Ama o listeler kayıtlı. Bakma oradaki yazılara. Dr sözlü olarak yiyebilirsiniz dedi. İncir kayısı mutlaka yiyin dedi. Fındık badem ve ceviz tok tutar dedi. Benim listeyle isim yok. Diyetisyene gitmeyen arkadaşlar için attim. İnşallah faydalı olur.
Anca gelirsin geceye kadar basla istersen11 sayfa gecmis var simdi mi okusam sonra mi okusam
Dogur ozaman simdiYa kızlar. Doğum kontrol hapı eczaneden taa dün alacaktım unuttum. Bugünde unuttum şimdi hatırladım. Nöbetçi eczane baktım çok terste. Ya çok canım sıkıldı. 2 gun almadim haftasonu da alamam gibi yasak var. Yine böyle terse düşerse nöbetçi eczane yandım. Ahh aptal kafam yaa.
Tamamdır.Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali gel tekrar rakibe olalım
Afiyet olsun canımMenüm;
Sabah 12.15
2 yumurtadan omlet
10 yeşil zeytin
10 gr gf ekmek
2-3 tk tatlı (ne tatlısı bilmiyorum, sarı renkte içinde kuş üzümü prinç falan vardı)
1 dilime yakın kek
Yarım acıbadem kurabiyesi
3-4 tk karabuğday pilavı
Akşam; 19.00 bitiş
3 köfte
2 yk karabuğday pilavı
Ispanak yemeği
Salata
7-8 tk çorba
Çocuga yedirirken yediğim için liste dışındakiler tatlı kaşığı
Su; 1.5 lt
1 kupa yeşil çay 1 kupa kahve
Eveeet
Okumazsan 110 sayfayı bulabilir11 sayfa gecmis var simdi mi okusam sonra mi okusam
Bu ay hep başın ağrıyacak başka yolu yokYa kızlar. Doğum kontrol hapı eczaneden taa dün alacaktım unuttum. Bugünde unuttum şimdi hatırladım. Nöbetçi eczane baktım çok terste. Ya çok canım sıkıldı. 2 gun almadim haftasonu da alamam gibi yasak var. Yine böyle terse düşerse nöbetçi eczane yandım. Ahh aptal kafam yaa.
Ya düzeni bozuluyor vücudun atlayınca malumDogur ozaman simdi
Eeee bir anlik unutkanlikYa düzeni bozuluyor vücudun atlayınca malum4 gun içmeyip 5. Gün içersem yandım adetim bugün bitecek. Bitmez uzar kanama devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?