Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Görümcem 45 kiloydu oda aldı kilosunu nazar değdirdim galiba

Boşver versin yıkatmaya sende bakarsın çocuklarına eşiniz kurtarmış senı :) benım kayınvalidem eşimin yanında hiç bişi demez o yoksa binbir surat aynen böle emoji

Niye veremiyorum diye kafa patlatıyorum ondan sordum,o menülerle haftada 300-500 veriyodum ,belki benim göremediğimi görürüsünüz diye sordum canım

Menüm;
Sabah 12.15
2 yumurtadan omlet
10 yeşil zeytin
10 gr gf ekmek
2-3 tk tatlı (ne tatlısı bilmiyorum, sarı renkte içinde kuş üzümü prinç falan vardı)
1 dilime yakın kek
Yarım acıbadem kurabiyesi
3-4 tk karabuğday pilavı

Akşam; 19.00 bitiş
3 köfte
2 yk karabuğday pilavı
Ispanak yemeği
Salata
7-8 tk çorba

Çocuga yedirirken yediğim için liste dışındakiler tatlı kaşığı

Su; 1.5 lt
1 kupa yeşil çay 1 kupa kahve

Niye veremiyorum diye kafa patlatıyorum ondan sordum,o menülerle haftada 300-500 veriyodum ,belki benim göremediğimi görürüsünüz diye sordum canım
Yeme düzenini degistir azcik mesela sabahlari yulaf yogurt süt meyve gibi
Oglen protein aksam hafif gecir

Dr söyledi sahurda mutlaka badem fındık ceviz yiyin. Tok tutar dedi. İftarda kuru kayısı, incir hurma yiyin. Dedi. Listede var. Kuru yemiş dediği çekirdek fıstık diğerleri herhalde.
İftarda hurma kayısı vermis sahurda badem ceviz
yasak kuru meyve incir ozaman şekeri yüksek diye mi acaba

İftarda hurma kayısı vermis sahurda badem ceviz
yasak kuru meyve incir ozaman şekeri yüksek diye mi acaba
Evet canım. Ama o listeler kayıtlı. Bakma oradaki yazılara. Dr sözlü olarak yiyebilirsiniz dedi. İncir kayısı mutlaka yiyin dedi. Fındık badem ve ceviz tok tutar dedi. Benim listeyle isim yok. Diyetisyene gitmeyen arkadaşlar için attim. İnşallah faydalı olur.

Ölçüler alındı haftaya salı prova var canım...çok şükür sona yaklaştım. Dış problemi bitti gibi. Bu hafta detoks ve adımlar sayesinde eksiği gördüm yoksa imkanı yok veremezdim dünürüm. Geçen senelerde bir hafta verdiğimde diğer hafta kendini dinlenmeye alirdi. Çok emeğin var teşekkür ederim... Hele sen de eksi gelince sevincim ikiye katlandı. En son ne zaman 62 deydim inan hatırlamıyorum. Saatimde kayıtlı bir kariştirayim.
bana böyle gelllllll sana olumlu bakmalar yaraşırrrrrrrrrrr

yaaa tatlı kadınnnnn sen sonra 55 te istersin aha buraya yazıom .
60' a inince isteyeceğimi biliyorum.
aha şuraya oturur aha şu kadar saat seni beklerim bennnnn
Ben de her zaman özlemle seni bekliyorum emin ol....
Ramazan gelmeden kuaförlük işlerimi de araya sıkıştırdım Allah'ım Allah'ım nasıl hafifledim ...Kaldigimiz yerden devam canım...

Listen guzel iftar yemegi oldukca doyurucu geldi...ac kalmadan güzel kilo verilir

Ya kızlar. Doğum kontrol hapı eczaneden taa dün alacaktım unuttum. Bugünde unuttum şimdi hatırladım. Nöbetçi eczane baktım çok terste. Ya çok canım sıkıldı. 2 gun almadim haftasonu da alamam gibi yasak var. Yine böyle terse düşerse nöbetçi eczane yandım. Ahh aptal kafam yaa.

Dogur ozaman simdi

Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali gel tekrar rakibe olalım
Tamamdır. Mefkurem biz rakip olduk yine
Afiyet olsun canım
C Chikolata_gozlum yeni bir arkadaş mi katıldı aramıza
Eveeet
11 sayfa gecmis var simdi mi okusam sonra mi okusam
Okumazsan 110 sayfayı bulabilir

Bu ay hep başın ağrıyacak başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…