- 30 Temmuz 2020
- 9.109
- 37.291
- 548
21 yaşında bekar sağlık okuyor ama kola içiyor her gün beyaz ekmek te yiyor abur cubur da yiyor ama nasıl kilo almıyor anlamıyorum2 haftadır cumaları ona kitledim yemek yapmayı öğrenemeyecek yoksa... bende zamanla görecem nasıl yaptığını tam bişi diemiom şuan buna
170 boya 49 kilomuuu görüyonuz mu kardeşini sizzz ama yokkiiibana gelsin bu orantı banaaa bende kendimi zayıfladık zannedip homili gırtlak başladım bir hedefe ulaşınca
ne yer ne içer kardeşin ya da ne yemez ne içmez kardeşin deyim
şaka bir yana benim için çok zayıf o bekar mı bilmiom ama kardeşine yakışıyorsa yakışıyordur bana hiç gitmez.. ama hep merak ederim bu zayıflar nasıl beslenir die :) muhtemelen yaşıda küçük kardeşinin ama
ananda ana haa
Muhteşem.Bende foto ekleyim dedim kime özendiysem
Bu da benim şu anki durumum.etrafın kirine tozuna bakmayın ama hee ifşa olmaktan korkuyorum fotoyu eklerken
başınız sağolsun canım..
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin cümlesine
Sağolun kızlar 19 yaşında kaybettim babamıBaşınız sağolsun. Allah gecinden versin de öyle bir kayıp yaşasam ben de sadece yerim.
hoşbuldum. teşekkür ederim.Hosgeldin canim takimimiza,günlük menulerini sporunu toplu olarak aksam yaziyoruz sporda @Nidsalii menü olsun baska birsey olsunZipzip- etiket yapabilirsin pazartesi kontrol tartisi foto şart degil ama bildirim yapiyoruz cuma asıl tarti nick,tarih foto olmak zorunlu sormak istedigin ne olursa burdayiz
Amaninn çok guzelsin
Allah rahmet eylesin canim.Sağolun kızlar 19 yaşında kaybettim babamı4 yıl oldu rabbim tüm ölmüşlere rahmet versin inşallah
Beğendim kısbeğenmezsen çok saydırma ama tamam mı
Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali gel tekrar rakibe olalımbu hafta rakibin korksun senden o zaman
Merhaba canım hoşgeldin ben tostombalakanne beraber zayıflayıp güzel günler görelim canım azmin çok zaferin büyük olsunhoşbuldum. teşekkür ederim.
Zaten ramazan geldi cnmKilo veren tüm arkadaşlarımaTek tek yazamadım
Evet abla çok şükür yaradı . Sabah tartıda 90.8 görünce şok geçirdim. Ödem olduğunu biliyordum ama perşembe perşembe skandaldı. Şükür eksiyim ama kaç haftadır bu kilodayım.ramazanla birlikte toparlanacağım disipline olacağım inşallah.
sende biraz motivasyonunu kaybetmiş gibisin.
Ne sana iyi gelir
Rakip falan olalım mı
İzne çıkmaktan falan bahsetmişsin
Bende geçen günlerde öyle umutsuzluğa düştüm izin düşündüm ama çok kötü bir karar.
Mesela listede olmasam dün 90.8 i gördükten sonra ödem olduğunu bilsem de ben kilo veremiyorum diye yemeğe saldırır , açık iştahla dünyaları yerdim.
Ama listedeyim diye sadece su içtim.
eksiye düştüm.
Az biliyorum Ama yine de dur dedim kendime
Sende çıkma lütfen.
ne iyi gelirse onu yapalım
Ben katilamam cnmAdim yarisi yapalim mi bu hafta ama abartmadan
Gunluk en az 10.000 hedefi ile
Pazartesi 8 lere cikmak istemiyorsan bir an önce dur tatlimÖğlenden beri karbonhidratın gözüne vuruyom biri bana dur desin
60 kiloda 36 gibisindir zaten cnmSenin kadar iyi değil ama ite kalka gidiyorum bakalım. ayy olur muyuz 36 kızzz. ben 36 beden en son ne zaman oldum acaba
Sen 82 kiloda 48 mi giyorsun cnmbende 48 bedenlik elbisemi deneyecegim olmuş mu olmamiş mi
güya hiç sıgmıyordu. sigarsa işe giderim bunla
Hosgeldin cnmhoşbuldum. :) bende çikolata
Tuuu tuuu masallahBende foto ekleyim dedim kime özendiysem
Bu da benim şu anki durumum.etrafın kirine tozuna bakmayın ama hee ifşa olmaktan korkuyorum fotoyu eklerken
Bende bidon turşusuBen ufacık tefecik içi dolu turşucuk gibiyim
Başıniz sagolsun kuzumValla daha zayıftı babamı kaybedince yemege sardı
O zaman biz birbirimize göreyiz aplaZaten ramazan geldi cnm
Yapabilirsem iftarda ekmeksiz ana yemek salata yogurt sahurda chilali puding yada yumurtali kahvalti düşünüyorum
İnşallah iyi gelir
Ben katilamam cnm
Pazartesi 8 lere cikmak istemiyorsan bir an önce dur tatlim
60 kiloda 36 gibisindir zaten cnm
Sen 82 kiloda 48 mi giyorsun cnm
Hosgeldin cnm
Kilon fazla degilmis buraya duzenli gelirsen kısa sürede verirsin insallah
Tuuu tuuu masallah
Sen zaten fitsin cnm
Bende bidon turşusu
Başıniz sagolsun kuzum
Hosgeldin canim
Bende foto ekleyim dedim kime özendiysem
Allah rahmet eylesin canimSağolun kızlar 19 yaşında kaybettim babamı4 yıl oldu rabbim tüm ölmüşlere rahmet versin inşallah
Hemen düzenliyorum canım...
Dur gelir ısırırım seniÖğlenden beri karbonhidratın gözüne vuruyom biri bana dur desin
Merhaba. hoşbuldum. teşekkür ederim.Merhaba canım hoşgeldin ben tostombalakanne beraber zayıflayıp güzel günler görelim canım azmin çok zaferin büyük olsun
Evet 48 oluyor ablacım bugün denedim kıyafetleri çok az kaldıZaten ramazan geldi cnm
Yapabilirsem iftarda ekmeksiz ana yemek salata yogurt sahurda chilali puding yada yumurtali kahvalti düşünüyorum
İnşallah iyi gelir
Ben katilamam cnm
Hosgeldin cnm
Tuuu tuuu masallah
Sen zaten fitsin cnm
Bende bidon turşusu
Başıniz sagolsun kuzum
hpşbuldum . inşAllah.Zaten ramazan geldi cnm
İnşallah iyi gelir
Ben katilamam cnm
Hosgeldin cnm
Tuuu tuuu masallah
Sen zaten fitsin cnm
Bende bidon turşusu
Başıniz sagolsun kuzum
Allah rahmet eylesin canımSağolun kızlar 19 yaşında kaybettim babamı4 yıl oldu rabbim tüm ölmüşlere rahmet versin inşallah
teşekkür ederim hoşbuldum. inşallah.Hosgeldin canim
Fazla kilon yokmuş çabuk verirsin inşallah
Aman almasın kilo evlenınce alacak nede olsa21 yaşında bekar sağlık okuyor ama kola içiyor her gün beyaz ekmek te yiyor abur cubur da yiyor ama nasıl kilo almıyor anlamıyorum
Annemse 3 ögün yer hiç kilosu degişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?