Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cumartesi menusu

8.30 balli sirkeli su

8.45. 1 yumurta maydonozlu salcali1 tatli k. tereyaginda ,4 zeytin ,3 dlm peynir ,1 dlm cavdar
12.30 elma kivi mandalin 2 ser dilim
15.30 kiymalı taze fasulye 5 yk susuz ,bolca yogurt
16.30 turk kahvesi 2 findık 2 ceviz 1 kaju
18.00 1 hurma

su 3 lt

spor.
45 dk eva (bugun taze taze yeni fırından cıkmıs videoyu yaptım video ektedir )
6 dk bacak videosu ( gunduz paylaştığım yildızlar beraber yapalim dedigim video )
9 dk karın egzersizi (Fotosu ektedir )

Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Cordelia

saatim kolumda degildi o yuzden biraz bugun az gozuktu adimlar

84 den 63 e gelmişsin süper 2.5 kilo nedir ki senin için canım motivasyonunu kaybetme
Sağol canım inşallah zaten ben takımdan önce kendiliğinden 15 kilo kadar verdim daha önce insan belli bir süre sonra yoruluyor sanki

Şu profil deki tombik senin kızın mı bittim ben o yanaklara tam ısırmalık benim de 2 oğlum var Allah bagışlasın kuzuları sana kız çocuklarını aşırı seviyorum

Afiyet olsun canım
Sabahtan patates kizartmasiyla baslamis pastayla bitirmissin olmamis zaten buzamanda ne davati gitmeyin kendine dikkat et
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım akşam meyve 1tane olsaymis keske
Ben bu hafta spor listesini tutamadımküçük bir hastalık süreci geçirdim takip edemedim Ama bu hafta devam ediyorum tutmayaumarım problem olmaz
Gecmis olsun kuzum hayirdir
Afiyet olsun canım
Gunaydin canim

Afiyet olsun, nacizane önerim meyvenin en geç 2. Arada yenmesi yönünde yani akşamdan önce. Gece yoğurt süt badem yeterli olur. Karbon- şeker almazsın

Günaydın kızlar dünkü menüm
1 domates ,1 salata 1 haşlama yumurta ,fırında tam buğday ekmeğinde 2 dilim pizza 4 zeytin 1 dilim peynir
Ara 1 yeşil elma
Öğlen 14.00
5 kasık kadar patates salatası
2 çatal beyaz peynir
4 zeytin
Akşam 19.00
2 kasık bulgur pilavı
Slaata bol yeşillikli
3 kasık tarhana çorbası
3 kasık imam bayildi
Ara 22.00
1 su bardağı kefir
2 litre su
Yürüyüş spor yok bugün çok rahatsizdim göbeğimden dolayı gece yarisina kadar baş ağrısı çektim
Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım gecmis olsun

Ben bu hafta spor listesini tutamadımküçük bir hastalık süreci geçirdim takip edemedim Ama bu hafta devam ediyorum tutmayaumarım problem olmaz
Geçmiş olsun canım kötü bir şey yoktur insaAllah
8.30 da kalktım bi da tövbe nohut yersem gazını da almıştım ama niyeyse şişti karnım wc ye bile çıkamadım kayısı çayı içeceğim hemen ise yarıyor
Sağol canım inşallah zaten ben takımdan önce kendiliğinden 15 kilo kadar verdim daha önce insan belli bir süre sonra yoruluyor sanki
Tabi ki canım haklısın ama bak misal dr nowzaradan 'daki 350 kiloluk insanları düşün valla onlar bile bu kadar kiloyu veriyorsa sen hayli hayli verirsin
Şu profil deki tombik senin kızın mı bittim ben o yanaklara tam ısırmalık benim de 2 oğlum var Allah bagışlasın kuzuları sana kız çocuklarını aşırı seviyorum
Evet canım küçük kızım 2 aylık filandı galiba o yanaklardan eser yok şimdi oy maasAllah kuzularına Allah bağışlasın canım ben de çok seviyorum 2 kızım var ya en merak ettiğin ilerde yok elbisemi giydin yok rujumu sürdün kavgaları benim hiç kız kardeşim ablam olmadı o zevki yaşayamadım
Afiyet olsun canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…