Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Emzikle uyuyan çocukların dişleri düzgün olmuyor kizim 1 yaşına kadar kullandı valla kaynanam çocuklarına okul çağına kadar sallamış buna da yapıyor ben izin vermedigim için çok bozuldu annesl benim gerekeni yapmaya çalışıyorum bilmiş glbl davranmaya devam ediyolar hala

Aynen öyle zaten gitmeyecektim kızım babaannebabaannee ,

Dün içli köfte yedim ama sabitim hala artım yokşükür ama bu menüden sonra artı gelmem inşallah dikkat edeceğim bu kilolar kolay verilmiyor valla canım çıkıyor spor yaparken
Bence yediklerimiz 1 kaç gün sonraya etki ediyor kilo olarak, yine de kontrollü gitmekte fayda var canım.

Afiyet olsun canım
Sağol tatlim
Yarin telafi edersen kurtarirsin cnm

Takma canım sen net durdukça o geri adım atacaktır zaten

Takma canım sen net durdukça o geri adım atacaktır zaten
Hep birşey olmaz diyor dinlemiyorum tabi ne oldu herşey ters oluyor ! Zaten kendl uyutmaya çoktan plan koymuşum ki ne zaman yapacağımı bilmiyordum buradakiler sağolsun gözümü bu açtım hemen denemeye giriştim her akşam masal okuyorum

Yarın yaparsın rakibeciğim ama yapmasan da olur boşver koltukta yatıp yuvarlanmak gibisi yok
Koltuk mu asla uzanıp oturmadım bugün çocuklar yüzünden hep ayaktayım uykusuzum birde inanılmaz tlfn elimde degil diye kaydetmiyor adımları yoksa 15 bin rahat yürüyorum günlük,

Haydi yıldızlar spor zamani. Herkese iyi geceler.
Iyi geceler canım
Sahur.
Maydanoz limon kürü
İftar
1 kase sebze çorbası, 1tabak etli nohut 1 kase yoğurt, 3 ceviz 6 fındık 4 hünnap kurusu
3.5 litre su
14.000 adım.
Zipzip-
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun tatlım
Afiyet olsun canım
İyi geceler . Ben kaçtım. Sizde kaçın Fazla konuşmayın geçmiş birikmesin
iyi geceler
10.nisan cumartesi

Öğle, saati hatırlamıyorum
5 dolu kaşık yeşil elmali karabugday

17.30
Oglenin aynisi

20.45
Salatalik

Su yatana kadar 3 lt olur
Afiyet olsun canım
Biraz fazla olmuş canım üzgünüm.
Bi duramadın dimi
Tebrik ederim kızlar ben yapamadım ki bişey

Adım yapmışsın canım.
İlk takıma girdiğim hafta ki kiloyu yine vermek istiyorum
Iste yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…