- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Aynı normal pizza gibi içimde karnabahar var :)Bende yapmak istiyorum ama damak tadıma uymaz diye yapamadım
Tadı nasıl oluyor neye benziyor
Hadi bakalım insallah istediğin gibi yaparsınBen yeniden leslie ye başladım adım yarışması için...
Sonra sıkılaşmak için pilates yapayım diyorum bakalım nasıl yapacağım...
Sağol kuzumyok canim oturduk kurabiye yiyoruz
Bence 69 u gorursun canim senin sporlarinda guzel ramazanda da guzel gider
Afiyet olsun canim
Gitmiştir dimi cicemmm
Sağol kuzumAfiyet olsun canım yine kısır var dünden kaldı galiba. Makarna olmasa iyiymiş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yaparsın canımm 69 görürsün
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kapattık ablacım konuştuğumuz gibi ayriyeten sadece bir bardak şekersiz çay içtimAksamki makarnaya hic gerek yokmus cnm
Minicik 1 lokmalik biseymis zaten :)) bide hafta sonundayiz
Sporla eritmişin cnm sikma canini
Menüyü alinti yapmamisim
Aksam ogununde miktar birazdaha fazla olabilirmis
Bence cok rahat olursun cnm
Mutfagi ve agzimizi kapattik dimi çiçeğim
Aksam dolu olmus, acikmazsin heralde ara yapmana gerek yok
Menüde yok da ben olursa diye söylüyorum :)))
Sağol canımAfiyet olsun kizlar
Haftada 800 Gr versen yeterli olur canım
Afiyet olsun canım
Sağol cicemmmmSağolun kaptanlarım
Güzel bir sporla gider kaloriler canım üzülme
Afiyet olsun çiçeeeemmm
4 hafta da kendi mucizen olabilirsin canım istersen başarırsın elbette önce kendine güven sonrası zaten gelecektir
Afiyet olsun çiçeeeemmm
Vıcık vıcık kaşar yağlı pizzayı cuma akşamına kadar yemeği aklından bile geçirmeBende yapmak istiyorum ama damak tadıma uymaz diye yapamadım
Tadı nasıl oluyor neye benziyor
Afiyetle canim güzel menüHayırlı geceler
Menüm
Kahvaltı 10:00
Yumurtalı ıspanak
1 kk süzme peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates, salatalık
Öğle 15:00
3 Çatal yumurtalı ıspanak
Akşam 18:30
1 kepçe yayla çorbası
1 tabak pırasa yemeği
2,5 lt su
2 gündür temizlikten spora zaman ayıramıyorum. Yarın da kvde temizlik yapcam. Sanırım yine yapamam.
Kiz kaybolmadim. Yüzüm yok 79 olana kadarYasmin senin saçını basını yolarimben kaptanin yerinde olsam seni paralarim ne gelip duzgun menu yaziyorsun, nerdesin uzaktan diyete gectin haberimiz yok galiba birinizi tutup getiriyoruz biriniz kayboluyor. Poni Bon vardı bide ağustosa kadar hedefe ulasalim ağustostan once kaybolmak yok diye zorla takima getirdiniz beni herkes arazi stresini yemeyle cozemezsin kahve icerken bile baksan buraya motiveyi yakalayacaksin. Mezun olacakmis neyle nasil hedefine ne çabuk ulastin ki
Kendi başına olmuyor işte canım gel yavaştan yavastanKiz kaybolmadim. Yüzüm yok 79 olana kadar
Bu arada herkese iyi geceler
mükeeeemmmmeeeelllllYıldızlarım başaracağız.
Ilık bir yaz gecesi yıldızlar umut olur bize,
Bazen dilek tutarız, bazen hayal kurarız,
Ilık bir yaz gecesi yıldızlar ışık olur bize,
Bazen yolumuzu bulur, bazen aydınlanıriz.
Çiçekler, Güneşin bir yıldız olduğunu bilmiyor sanırım. Gündüzleri kayboluyormuşuz. Oysa gündüz daha çok parlıyoruz.
Siz şimdi meşgulsunuzdur. Papatya yaprakları koparıp; yeneceğiz, yenilecegiz, yeneceğiz, yenilecegizzzzz,...................................
Son yaprak yenilecegizzzzz
Yapıyorsunuzdur....
Boşuna yolmayin yazıkkkk. Yenileceksiniz.
fırça kaliteliYasmin senin saçını basını yolarimben kaptanin yerinde olsam seni paralarim ne gelip duzgun menu yaziyorsun, nerdesin uzaktan diyete gectin haberimiz yok galiba birinizi tutup getiriyoruz biriniz kayboluyor. Poni Bon vardı bide ağustosa kadar hedefe ulasalim ağustostan once kaybolmak yok diye zorla takima getirdiniz beni herkes arazi stresini yemeyle cozemezsin kahve icerken bile baksan buraya motiveyi yakalayacaksin. Mezun olacakmis neyle nasil hedefine ne çabuk ulastin ki
tarcınlı su benim tatli istegimi bastıriyor canın bise istediginde benim tarcinli suya ihtiyacım var de kendine ... hurma incir bunlar seni rahatlatacak seyler .. bazen sutü ısitıp icine kakao koyabilirsin .. inanki herseyi istedikten sonra asabiliyorsun .. ama bir lokma tulumba koy agzina vicdanen rahat olmayacaksinİnşallah abla tatlı isteği niye bitmiyor anlamıyorum hele ramazanda
Aslında kendime kızıyorum hedefi tutturamadım ramazana kadar73 olacaktım olmadı ya çöktüm resmen
Olamazsın demişlerdi milleti haklı çıkardım buda sinir etti beni
Neyse 5 kilo kalmış bayrama kadar 5 kilo verecem buraya yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?