Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Çok geçmiş olsun canım hiç haberim yoktu...
Allah yar ve yardımcın olsun...
Melek nidsalimiz bizim

pazar menusu

10.00 maydonoz nane limon icecek 400 ml

11.00 4 yk menemen ,4 zeytin ,3 dlm peynir ,1 dlm cavdar

16.30 5yk kiymalı taze fasulye susuz ,bolca salata ,ayran
18.30 sütlü turk kahvesi 2 findık 2 kayisi cekirdegi 2 hurma

su 2.75 lt 400 ml yesil icecek

spor.
22 dk eva (favori videom oldu )
6 dk bacak videosu ( ecenin )
7 dk karın egzersizi(3.gun)
cam silme dip köse bucak temizleme 5 saat

Cordelia

karın egzersizlerim

Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

Allah kabul etsin canım Afiyet olsun nutella gerçekten olmasaymış iyiymiş aceleye mi geldi acaba canım olsun telafi edersin
acele demeyelimde gözüm döndü diyelim birkaç gün zorlanıcam böyle galiba toparlanmaya çalışıyorum.

İyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Geçmiş olsun canım
2 dilim ekmegi yiyip peynirlerden kisman gerekiyor canim bence 4 dilim patlıcan da yemişsin üstüne birde cikolata fazla ara ogun yapabilirsin çiğ kuruyemisten. Aksam balık kızartma da olmamış maalesef
Canım sende salatayı daha fazla tüket şehriye ve bulgur karbona girdiği için salata yoğurt gibi seçenekler de var.
Günaydın kızlar mutlu haftalar, ben sabitim..
Günaydın canım

Cok geçmiş olsun...hic haberimiz olmadi...şimdi nasilsin
Canim.çalışma icin illa bir yere girip calismana gerek yok...ozel ders verebilirsin mesela...

Cook geçmiş olsun canım Allah sifa versin inşallah bir an önce iyilesirsin
Burayi dusunme simdi sen önce sagligina odaklan
Günaydın kızlar mutlu haftalar, ben sabitim..
Gunaydin canım ❤
Sabit olmanda guzel cumaya eksiler gelecek❤
Günaydın kızlar ben bugün çok + geldim aybaşı olucam bugün yarın çok şiş hissediyorum kendimi.
Günaydın canım ❤
Ne kadar ki artiin cumaya kadar gider artilarin
Günaydın çiçekler takımdaki bütün güzellikler
Yeni bir hafta hepimize güzel gelsin inşallah
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…