Çok geçmiş olsun canım hiç haberim yoktu...İyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Telefonu üstüne al. Adım yarışması var canım.İyi geceler kızlar Eki Görüntüle 2823130 8 bin yürüdüm.. Bunun dışında 45 dk eva yaptım. Telefonda adımmatik oldupu için evayı sayamadım
acele demeyelimde gözüm döndü diyelimAllah kabul etsin canım Afiyet olsun nutella gerçekten olmasaymış iyiymiş aceleye mi geldi acaba canım olsun telafi edersin
Geçmiş olsunİyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Geçmiş olsun canımİyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
2 dilim ekmegi yiyip peynirlerden kisman gerekiyor canim bence 4 dilim patlıcan da yemişsin üstüne birde cikolata fazla ara ogun yapabilirsin çiğ kuruyemisten. Aksam balık kızartma da olmamış maalesefBugünkü menüm
Sabah11.30
1.5 kepekli ekmek 3 dilim antep peyniri az çörekotlu peynir 4 dilim köz.patlıcan 2 siyah zeytin domates salatalık 1 çatal çikolata
Akşam19.30
4 tane küçük gümüş balık(kızartılmış)
Yarım bardak fanta bol salata
Su 3 lt
Spor 1812 adım Eki Görüntüle 2823135 aslında daha çok attım adım ama tl kızımda olduğundanZipzip- N Nidsalii
Canım sende salatayı daha fazla tüket şehriye ve bulgur karbona girdiği için salata yoğurt gibi seçenekler de var.Menum
Sabah 10:00
1 haslanmıs yumurta
4-5 tane patates kızartması
Aksam 18:30
1 kepce sehrıye corbası
2yk bulgur pilavı
3 parca kanat
Az bisey marul salatası
Spor ev temizligı
Su saymadım ama cok tuketmedim sanırım
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu haftalar, ben sabitim..
Günaydın canımGünaydın kızlar ben bugün çok + geldim aybaşı olucam bugün yarın çok şiş hissediyorum kendimi.
Günaydın kaptanımGunaydin kizlar
Cok geçmiş olsun...hic haberimiz olmadi...şimdi nasilsinİyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Canim.çalışma icin illa bir yere girip calismana gerek yok...ozel ders verebilirsin mesela...Aslında haklısın canım sureklı bahaneler arkasına sıgınıp duruyorum.. Adamı bosvermem lazım bosvermezsem ya o beni oldurecek sinirden yada ben onu
Calısma hayatı zor canım benim bakalım Rabbım bı kapı acar elbet
6 haftadan kısa surer ınsallah canım
Bakayım bakalim canım bı ara boncuklardan kolye yapıyordum, etamın , kece vs de ugrasmıstım yine alayım elıme
Sagol kaptanım
Amin canım benim cumlemıze ınsallah ıcım ısındı resmen
Donem donem yasıyorum ben bu buranı su onemsememeyı kırılmamayı bir becerebilsem
Cook geçmiş olsun canım Allah sifa versin inşallah bir an önce iyilesirsinİyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar mutlu haftalar, ben sabitim..
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar ben bugün çok + geldim aybaşı olucam bugün yarın çok şiş hissediyorum kendimi.
Günaydın canım ❤Günaydın çiçeklertakımdaki bütün güzellikler
Yeni bir hafta hepimize güzel gelsin inşallah
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun baktım kontrol tartıma aynı inatçı 73,0Zipzip-
Günaydın kızlarGünaydın.....100 gr - deyim...ins cumaya daha guzel olacak
Dünkü adimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?