Değişik bir menü olmuşSahur
1 bardak maydanoz limon kürü
1kaşık nutella
1 belkide 1.5 avuç ceviz fındık hünnap
sahuru hiç beğenmedim. 2 yumurta haşlayıp yeseydim daha iyiydi
İftar
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 haşlanmış yumurta
1.5 salatalık
2 domates
1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor
16.000 adım
Oruçken iyi yürümüşsün canım
Allah kabul etsin canım Afiyet olsun nutella gerçekten olmasaymış iyiymiş aceleye mi geldi acaba canım olsun telafi edersinSahur
1 bardak maydanoz limon kürü
1kaşık nutella
1 belkide 1.5 avuç ceviz fındık hünnap
sahuru hiç beğenmedim. 2 yumurta haşlayıp yeseydim daha iyiydi
İftar
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 haşlanmış yumurta
1.5 salatalık
2 domates
1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor
16.000 adım
İyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olurSpor listesi önemli degil canim sen nasil oldun daha iyi misin
Istersen dinlen bu haftada
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinİyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin insanın sağlığı yerinde olmayınca ne tadı kalıyor ne de tuzu insaAllah bir an önce toparlanirsin canımİyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Çok teşekkür ederim abla❤Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin insanın sağlığı yerinde olmayınca ne tadı kalıyor ne de tuzu insaAllah bir an önce toparlanirsin canım
Abla mı ayyy bi tuhaf oldumÇok teşekkür ederim abla❤
Cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versın ınsallah canımİyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Aslında haklısın canım sureklı bahaneler arkasına sıgınıp duruyorum.. Adamı bosvermem lazım bosvermezsem ya o beni oldurecek sinirden yada ben onuAdamları boşver. Bende de var .Yememiz beynin zorlaması. Beynimiz alışkanlıklarını bırakmak istemiyor. Ben bunlar hep bahane ne zaman anladım herşey düzene girmeye başladı.
Calısma hayatı zor canım benim bakalım Rabbım bı kapı acar elbetCanim adam degismez...ama sen calisma hayatına baslarsan bi şekilde hayatin düzene girer...psikolojik sosyallik olarak rahat edersin
6 haftadan kısa surer ınsallah canım6 hafta da 6 kilo alan, 6 haftada verir. Kesin bilgi.
Bakayım bakalim canım bı ara boncuklardan kolye yapıyordum, etamın , kece vs de ugrasmıstım yine alayım elımeAdami değiştirmedigine gore uzuldugunde yemek yerine baska birsey bul bende amigurumi cok
Sagol kaptanımKolay gelsin canım
Amin canım benim cumlemıze ınsallah ıcım ısındı resmenİnşallah herşey gönlünce olur.
Güzel yıldızım parlasın mutlulukla.
Donem donem yasıyorum ben bu buranı su onemsememeyı kırılmamayı bir becerebilsemKuzu herseyi yoluna sokmaya çalışma zaten bırak senin disindakiler ugrassin . Mukemmel insan, mükemmel es, mükemmel anne olmaya çalışma ... Sen ugrastikca dusundukce sarpa saracak
Sal biraz birak hersey kendiliginden otursun yerine belki de müdahale etmemek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?