Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Sahur
1 bardak maydanoz limon kürü
1kaşık nutella
1 belkide 1.5 avuç ceviz fındık hünnap
sahuru hiç beğenmedim. 2 yumurta haşlayıp yeseydim daha iyiydi
İftar

1 kase yeşil mercimek çorbası
2 haşlanmış yumurta
1.5 salatalık
2 domates
1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor

16.000 adım​

Değişik bir menü olmuş Allah kabul etsin

Allah kabul etsin canım Afiyet olsun nutella gerçekten olmasaymış iyiymiş aceleye mi geldi acaba canım olsun telafi edersin

İyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin insanın sağlığı yerinde olmayınca ne tadı kalıyor ne de tuzu insaAllah bir an önce toparlanirsin canım

Bugünkü menüm
Sabah11.30
1.5 kepekli ekmek 3 dilim antep peyniri az çörekotlu peynir 4 dilim köz.patlıcan 2 siyah zeytin domates salatalık 1 çatal çikolata
Akşam19.30
4 tane küçük gümüş balık(kızartılmış)
Yarım bardak fanta bol salata
Su 3 lt
Spor 1812 adım aslında daha çok attım adım ama tl kızımda olduğundan Zipzip- N Nidsalii

Adamları boşver. Bende de var . Yememiz beynin zorlaması. Beynimiz alışkanlıklarını bırakmak istemiyor. Ben bunlar hep bahane ne zaman anladım herşey düzene girmeye başladı.
Aslında haklısın canım sureklı bahaneler arkasına sıgınıp duruyorum.. Adamı bosvermem lazım bosvermezsem ya o beni oldurecek sinirden yada ben onu
Canim adam degismez...ama sen calisma hayatına baslarsan bi şekilde hayatin düzene girer...psikolojik sosyallik olarak rahat edersin
Calısma hayatı zor canım benim bakalım Rabbım bı kapı acar elbet
6 hafta da 6 kilo alan, 6 haftada verir. Kesin bilgi.
6 haftadan kısa surer ınsallah canım
Adami değiştirmedigine gore uzuldugunde yemek yerine baska birsey bul bende amigurumi cok
Bakayım bakalim canım bı ara boncuklardan kolye yapıyordum, etamın , kece vs de ugrasmıstım yine alayım elıme
Kolay gelsin canım
Sagol kaptanım
İnşallah herşey gönlünce olur.
Güzel yıldızım parlasın mutlulukla.
Amin canım benim cumlemıze ınsallah ıcım ısındı resmen
Donem donem yasıyorum ben bu buranı su onemsememeyı kırılmamayı bir becerebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…