gecmis olsunncanımmŞuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degil
Geldim geldim kaptancigimTamam canım bizde de sadeceFitt_anne gelmedi
Ne yazik ki 2 ayin dolmadigi icin izin hakkin yok
Ramazan da kilo vermek daha kolay aslinda
Sadece tatlı ve pideye dikkat etmek lazim
Iyi olmana sevindim canim insallah bir an once atlatırsınızGeldim geldim kaptancigim
İki gündür gözümü açamıyorum baş agtisi yıktı beni şuanda ağrı var ama daha iyiyim sukur
Geçmiş olsun canım Rabbim hafif atlatmayı nasip etsinGeldim geldim kaptancigim
İki gündür gözümü açamıyorum baş agtisi yıktı beni şuanda ağrı var ama daha iyiyim sukur
Yemiyorum kaptanım resmen aç duruyorumBen geceleri bu hissi yasiyorum normal de cok su aramam susarim diye cok su icesim geliyo ramazanda
Günaydın canım guzel eksi ile baslamissin tebrik ederim
Teşekkür ederim cnm iyi gidiyordum ama iki gün zor geçtiGeçmiş olsun canım Rabbim hafif atlatmayı nasip etsin
Gecmis olsun...ins sorunsuz atlatirsin...Şuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degil
Vayy vayyy sporsuz bu kilodaysam cuma yi siz düşünün yikip geccem ortalığı diyon60tim gerisini demem suprayyyzzz yapcam cuma günü
Tekrar cok gecmis olsun...Allah yardim etsin....sıkıntısız geçip gitsinTeşekkür ederim cnm iyi gidiyordum ama iki gün zor geçti1o gün sürüyormuş bişey kalmadı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayilir
ah cok sukur allah tekrar yasatmasınTeşekkür ederim cnm iyi gidiyordum ama iki gün zor geçti1o gün sürüyormuş bişey kalmadı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayilir
Amin canım Rabbim kimseye yasatmasinah cok sukur allah tekrar yasatmasın
evet bende oyleydim mutfagin onunden bile gecmek istemiyrsun ama covuk olunca mecbur.. bide yemek yemeyincede vucut guclenemiyor saglikli beslenmek.gerek .. allahım cok zor gunlerdiCuma 79.5
Bugün 78.4
Fark 1.1
Hayatımda yasamadigim iştahsızlıgi yaşıyorum yemek ismi duymak görmek bile midemi ayağa kaldırıyor su bile içemiyorum ama zorluyorum..
Aman kızlar biz iştahlı olup dizginlemeye çalışalım iştahsızlık hic imrenilecek bişey degilmis
geçmiş olsun dilek'imCuma 79.5
Bugün 78.4
Fark 1.1
Hayatımda yasamadigim iştahsızlıgi yaşıyorum yemek ismi duymak görmek bile midemi ayağa kaldırıyor su bile içemiyorum ama zorluyorum..
Aman kızlar biz iştahlı olup dizginlemeye çalışalım iştahsızlık hic imrenilecek bişey degilmis
Çok geçmiş olsun canmCuma 79.5
Bugün 78.4
Fark 1.1
Geçmiş olsun kaptanımŞuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degil
Az yedigin icin wc ye cikamamis olabilirsinGünaydın bende sabitim tuvalete çıkamadım yine yürümedim ondan sanırım yürüyünce düzene giriyor hareketle
geçen cuma 63,0
pazartesi 63,0
az da yiyorum niye böyle oldu canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?