Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 kilo kaptanım ama dün tartıda daha azdım regl olucam onun etkisi bı anda bu kadar cok cikamam . Benim üzüntüm Ramazan'ı hem başından hem sonundan yemek olucak şuan tam 77 çıktım ve kaç gündür WC yede çıkmadım . Ama cumaya kadar düşürurum kiloyu .

Umarım cumaya eksi görmüş olursun canım

günaydin...
bugün uzun süredir hiç giyemediğim pantolonu giyebildim. gerçekten çok güzel bir his.. bazi elbiselerim oluyor bi 5 kilo daha verirsem tam oturacak. :) bunu iple çekiyorum
Günaydın canım bunun içinde ne yapıyoruz karnabahari haşlayıp yiyoruz

Günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun baktım kontrol tartıma aynı inatçı 73,0 Zipzip-
Günaydın canım sabit gelmen guzel❤
Günaydın..... 100 gr - deyim...ins cumaya daha guzel olacak

Dünkü adimim
Günaydın canım eskide olman güzel ❤
Tamam canım
günaydin...
bugün uzun süredir hiç giyemediğim pantolonu giyebildim. gerçekten çok güzel bir his.. bazi elbiselerim oluyor bi 5 kilo daha verirsem tam oturacak. :) bunu iple çekiyorum
Guanydin canim ❤

Ödem dir sakın endişelenme çok hızlı da verirsin bende şişmiştim regl oldum sonra

Günaydın kızlar
Kızlar ben bayrama kac kilo girerim sizce 70 olur muyum ? 4 hafta var. 69 olsam o da güzel.
Çpk rahat olursun canım.
Azcik gaz verin yaa. Ramazan da daha güzel kilo verirsin deyin. Çok istiyorum yaa.
Bir arkadaşm tatlı yememe rağmen ramazanda 5 kg veriyorum demişti
İyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Çok geçmiş olsun canm. Allah şifa versin. Ciddi bişey değildir inş

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun Allah kabul etsin canim sahurda cikolata yeme zaten susatir
Afiyet olsun canım balik kizartma sabahki cikokata olmamis
Afiyet olsun canım salatayi bol yiyebirdin
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…