- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
3 kilo kaptanım ama dün tartıda daha azdım regl olucam onun etkisi bı anda bu kadar cok cikamam . Benim üzüntüm Ramazan'ı hem başından hem sonundan yemek olucakCook geçmiş olsun canım Allah sifa versin inşallah bir an önce iyilesirsin
Burayi dusunme simdi sen önce sagligina odaklan
Gunaydin canım ❤
Sabit olmanda guzel cumaya eksiler gelecek❤
Günaydın canım ❤
Ne kadar ki artiin cumaya kadar gider artilarin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Umarım cumaya eksi görmüş olursun canım3 kilo kaptanım ama dün tartıda daha azdım regl olucam onun etkisi bı anda bu kadar cok cikamam . Benim üzüntüm Ramazan'ı hem başından hem sonundan yemek olucakşuan tam 77 çıktım ve kaç gündür WC yede çıkmadım . Ama cumaya kadar düşürurum kiloyu .
İnşallah canım dünden beri iki kilo gozukuyorum kaçamak yaptmadim yürüyüş yaptim yani mümkün değil regliden dolayi boyleUmarım cumaya eksi görmüş olursun canım
Günaydın canımgünaydin...
bugün uzun süredir hiç giyemediğim pantolonu giyebildim. gerçekten çok güzel bir his.. bazi elbiselerim oluyor bi 5 kilo daha verirsem tam oturacak. :) bunu iple çekiyorum
karnabahar almam artık. bugün pazara çıkmayacagim.Günaydın canımbunun içinde ne yapıyoruz karnabahari haşlayıp yiyoruz
Günaydın canım sabit gelmen guzel❤Günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun baktım kontrol tartıma aynı inatçı 73,0Zipzip-
Günaydın canım eskide olman güzel ❤Günaydın.....100 gr - deyim...ins cumaya daha guzel olacak
Dünkü adimim
Tamam canım3 kilo kaptanım ama dün tartıda daha azdım regl olucam onun etkisi bı anda bu kadar cok cikamam . Benim üzüntüm Ramazan'ı hem başından hem sonundan yemek olucakşuan tam 77 çıktım ve kaç gündür WC yede çıkmadım . Ama cumaya kadar düşürurum kiloyu .
Guanydin canim ❤günaydin...
bugün uzun süredir hiç giyemediğim pantolonu giyebildim. gerçekten çok güzel bir his.. bazi elbiselerim oluyor bi 5 kilo daha verirsem tam oturacak. :) bunu iple çekiyorum
Ödem dir sakın endişelenme çok hızlı da verirsin bende şişmiştim regl oldum sonra3 kilo kaptanım ama dün tartıda daha azdım regl olucam onun etkisi bı anda bu kadar cok cikamam . Benim üzüntüm Ramazan'ı hem başından hem sonundan yemek olucakşuan tam 77 çıktım ve kaç gündür WC yede çıkmadım . Ama cumaya kadar düşürurum kiloyu .
Çpk rahat olursun canım.Kızlar ben bayrama kac kilo girerim sizce 70 olur muyum ? 4 hafta var. 69 olsam o da güzel.
Bir arkadaşm tatlı yememe rağmen ramazanda 5 kg veriyorum demiştiAzcik gaz verin yaa. Ramazan da daha güzel kilo verirsin deyin.Çok istiyorum yaa.
Çok geçmiş olsun canm. Allah şifa versin. Ciddi bişey değildir inşİyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Afiyet olsun canımHayırlı geceler
Menüm
Kahvaltı 10:00
Yumurtalı ıspanak
1 kk süzme peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates, salatalık
Öğle 15:00
3 Çatal yumurtalı ıspanak
Akşam 18:30
1 kepçe yayla çorbası
1 tabak pırasa yemeği
2,5 lt su
2 gündür temizlikten spora zaman ayıramıyorum. Yarın da kvde temizlik yapcam. Sanırım yine yapamam.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun Allah kabul etsin canim sahurda cikolata yeme zaten susatirSahur
1 bardak maydanoz limon kürü
1kaşık nutella
1 belkide 1.5 avuç ceviz fındık hünnap
sahuru hiç beğenmedim. 2 yumurta haşlayıp yeseydim daha iyiydi
İftar
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 haşlanmış yumurta
1.5 salatalık
2 domates
1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor
16.000 adım
Afiyet olsun canım balik kizartma sabahki cikokata olmamisBugünkü menüm
Sabah11.30
1.5 kepekli ekmek 3 dilim antep peyniri az çörekotlu peynir 4 dilim köz.patlıcan 2 siyah zeytin domates salatalık 1 çatal çikolata
Akşam19.30
4 tane küçük gümüş balık(kızartılmış)
Yarım bardak fanta bol salata
Su 3 lt
Spor 1812 adım Eki Görüntüle 2823135 aslında daha çok attım adım ama tl kızımda olduğundanZipzip- @Nidsalii
Afiyet olsun canım salatayi bol yiyebirdinMenum
Sabah 10:00
1 haslanmıs yumurta
4-5 tane patates kızartması
Aksam 18:30
1 kepce sehrıye corbası
2yk bulgur pilavı
3 parca kanat
Az bisey marul salatası
Spor ev temizligı
Su saymadım ama cok tuketmedim sanırım
Afiyet olsun canımpazar menusu
10.00 maydonoz nane limon icecek 400 ml
11.00 4 yk menemen ,4 zeytin ,3 dlm peynir ,1 dlm cavdar
16.30 5yk kiymalı taze fasulye susuz ,bolca salata ,ayran
18.30 sütlü turk kahvesi 2 findık 2 kayisi cekirdegi 2 hurma
su 2.75 lt 400 ml yesil icecek
spor.
22 dk eva (favori videom oldu )
6 dk bacak videosu ( ecenin )
7 dk karın egzersizi(3.gun)
cam silme dip köse bucak temizleme 5 saat
@Cordeliaa
Eki Görüntüle 2823175 Eki Görüntüle 2823174
karın egzersizlerim
Eki Görüntüle 2823176 Eki Görüntüle 2823177 Eki Görüntüle 2823178 Eki Görüntüle 2823179 Eki Görüntüle 2823180 Eki Görüntüle 2823181 Eki Görüntüle 2823182
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Evet canım şuan çok şiş vücudum hissedebiliyorum her ay böyle oluyorum cumaya kadar gider insallah .Ödem dir sakın endişelenme çok hızlı da verirsin bende şişmiştim regl oldum sonra
Olursun canım oruç tutacak san her zaman kinden daha fazla verirsinKızlar ben bayrama kac kilo girerim sizce 70 olur muyum ? 4 hafta var. 69 olsam o da güzel.
Günaydın canımGünaydın güzel bir hafta olsun İnşaAllah
Spor yap terle at ödemi.Evet canım şuan çok şiş vücudum hissedebiliyorum her ay böyle oluyorum cumaya kadar gider insallah .
Bu ay erken olucam ona canım sıkıldı
Günaydın yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?